Intel Core 2 Montevina P8600 2.4 GHz 1066 Mhz 3MB 3 GB DDR2 320 Gb 512 Mb NVIDIA 9600GT 15.4 " BRIGHT VIEW WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI BLU-RAY ROM BlueTooth Kamera Ent parmak izi okuma Kart Okuyucu Wireless Uzaktan kumanda Win Vista Premium Tr 2.65 KG
Bilgisayarın öz sizce nasıl ekran kartı müthiş oyunları çok rahat kaldırırmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKN 35 -- 17 Ağustos 2008; 0:52:49 >
kaldırır da arkadaşım nerede baktın bu şekilde bi notebook goremıyorum ben 9600 gt leri yenı pıyasaya surdu hp o da 2 seride falan mevcut bıldıgım kadarıyla bunlardada en yuksek ışlemci 2.2 ghz yanılmıyorsam bi yanlışın olabilir keşke dediğin gibi olsa hemen kaparım bende
Teşekkürler dostum bende dv7 sine bakmışım bu 17'' lik ekran dv5 15 lik ekran en iyisi dv5 özelliklerine bakınca ağzım açık kaldı hp bu sefer turnayı gözünden wurmuş bi de fiyatlar belli olsa...
valla kabataslak soyluyorum zaten dv 7 nın fıyatı bellı 2200 küsur sanırım dv 5 1040 ta aynı fıyata işlemcide hafif bi fark olduğu için su an için pahalı dıyorum cunku asus un modelleride aynı şekilde yakın zamanda piyasaya gırecek 15-20 gun falan beklenebılır benim düşüncem
çok güzel makina ya .. inşallah ekim başına kadar fiyatı düşerde alırız birtane.. ASUS M51SN alacaktım ama bu bilgisayarı gördükden sonra beklemeye karar verdim.. sizce ekim e kadar nekadar iner bu bilgisayar beklemelimiyim......????????