Giriş | |
|
|
|
17 Ağustos 2008; 18:41:31
|
|
|
bu puanı 5 nasıl cıkardınız benım kı 4.8 de ondan
|
|
|
17 Ağustos 2008; 18:53:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _SeRDeNGeÇTi_ quote:
Orjinalden alıntı: surrealll ısınmanın makinenin malzemesinden olmasınaa çok sevindim en yakın zamanda 17lik modelini alıcam =)) birde arkadaşlarr alette hd film veyaa hd herhangi bi videoo izleyen varmı acaba görüntü kalitesii nasıl ve arada kasma oluyormu teşekkürler Bende birkaç hd video vardı. Onları çalıştırdım. 720p liklerde pek sorun yok normal çalışıyor. Fakat 1080p. liklerde 5 - 10 saniyede bir takılmalar filan oluyor kasıyor biraz. Herkeste böyle mi? HD videolarda ve test ettigim NFS MW oyununda aynı sekilde Takılma sorunuyla Karsılasılıyor. quote:
Orjinalden alıntı: surrealll ısınmanın makinenin malzemesinden olmasınaa çok sevindim en yakın zamanda 17lik modelini alıcam =)) birde arkadaşlarr alette hd film veyaa hd herhangi bi videoo izleyen varmı acaba görüntü kalitesii nasıl ve arada kasma oluyormu teşekkürler Hd filmler Ve NFS MW oynarken Takılmalar oluyor quote:
Orjinalden alıntı: FrEaK35 Şimdi ısı konusunda genel görüş evet kasanın çok ısındığı fakat parçaların sıcaklığının çok tehlikeli seviyede olmadığı yönünde. Ki kasa yılın diğer zamanlarında bu kadar ısınmaz diye düşünüyorum. Ne kadar ısınıyor diyorsanız önce de söylediğim gibi sıcak bir ortamdaysanız kolunuzu hafif yakacak kadar ısınıyor kasası. NFS MW acıkken Cpu Fan hava cıkıs kanalından 71 derece Sıcaklıga Ulastıgını olctum. (Harici olcum aleti Kullanılmıstır.) Dip not; PERFORMANS ve ISINMA testleri yuksek performans seceneginde Ve Pilsiz Guce baglı durumda elde edilmiştir. Acıklama: intelin WiMAX uyumlu kartlaı. Name Description Adapter Lists the network adapter. It may be any one of the following: l Intel(R) WiMAX/WiFi Link 5350 l Intel(R) WiMAX/WiFi Link 5150 l Intel(R) WiFi Link 5300 l Intel(R) WiFi Link 5100 l Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN l Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AG_ l Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection l Intel(R) PRO/Wireless 2915ABG Network Connection l Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network Connection Kaynak. http://support.intel.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuSuB@sA -- 17 Ağustos 2008; 21:40:32 >
|
|
|
17 Ağustos 2008; 19:44:08
|
|
|
Arkadaşlar bu çanta olayı hakikaten dandik. ne bu böyle ikibinliralık notebook a verilecek çanta mı dimi :D bende vatandan almıştım hatta bana toshibanın çantasını vermişler kasada gördüm, gittim standa ben hp nin bilgisayarını aldım çanta toshiba dedim ne ayak o anda ellerinde hp kalmamıştı ama ben tam bunları söylerken eleman kucağında bisürü çantayla geldi, baktim hp nin çantaya brz dandik gibiydi toshibanın ki daha bi poşet gibi ama en azından laptop u sarıyor daha korunaklı olur diye bu toshibanın kini aldım bende :D
|
|
17 Ağustos 2008; 21:45:16
|
|
|
TuSuB@sA ; bende most wanted oynuyorum ve hiçbir takılma, problem yok aynı şey pes2008 ve autocad programı içinde geçerli.. ayarlarını ve ekran kartı driverlarını kontrol etmeni öneririm.. bulundugun ortamın sıcaklığıda önemli ben 30derece civarı bi ortamdayım cpu ısısı en yuksek kullanımda 67-68 lere geliyor..
|
|
17 Ağustos 2008; 21:52:29
|
|
|
frtfrtfrtfrt : Ne mutlu sana Aradıgın Sorunsuz dizustunu bulduysan Gule gule kullan. Oneri ve İlgin icin Tesekkur. Cpu sıcaklık degerini nerden aldıgını acıklarsan sevinirim.
|
|
|
17 Ağustos 2008; 21:55:58
|
|
|
everest programı ile ölçüyorum, ısıyı kasaya iletmesi biraz korkutuyor ama sorun yok, yakında notebok soğutucu alıp daha rahat kullanmayı düşünüyorum
|
|
17 Ağustos 2008; 22:00:22
|
|
|
Daha önce yaptığım 3dmark06 testinde 4000in çok az üzerinde bir puan gelmişti. Bugün farklı directx sürümü ve farklı fiziksel koşullarda yaptığım test ise 4502 puan geldi. Bugün veya yarın ss koyacağım
|
|
18 Ağustos 2008; 0:41:12
|
|
|
ürün performansından cok mutluyum 1950 ytl lik kampanya kacırılamazdı. DELL XPS 1530 CORE 2 DUO T8300 2.4Ghz 3072MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR XPS1530Q02 yada ASUS M51Sn250DV CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 2GB 250GB bunlardan birini alacaktım ama bu bana daha hesaplı vede özellik olarak artıları oldugu için bunu aldım.
|
|
18 Ağustos 2008; 1:39:31
|
|
|
arkadaşlar bilgisayarından sessiz ortamda içinden sanki su sesi geliyor gibi olan varmı bu nedir bilgisi olan yada servisle görüsen oldumu.birde benim ses azaltma coğaltma sesi arada bir işlemiyor neden olabilir
|
|
18 Ağustos 2008; 2:10:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yolcular arkadaşlar bilgisayarından sessiz ortamda içinden sanki su sesi geliyor gibi olan varmı bu nedir bilgisi olan yada servisle görüsen oldumu.birde benim ses azaltma coğaltma sesi arada bir işlemiyor neden olabilir çok hafif bir sesse harddisk ten gelio olabilir, tuşlarıda mutlaka hp servisine danış
|
|
18 Ağustos 2008; 11:17:47
|
|
|
Oyun gibi 3D uygulamalarda sorun yaşayanlar DirectX 9 sürümünü güncelleyin, sorun olmayacaktır. DirectX 10 üzerine olur mu diye endişe etmeyin, sadece eksik sürücüleri yenileyecektir ya da eskileri değiştirecektir, ana yapıyı bozmadan.
|
|
18 Ağustos 2008; 11:51:33
|
|
|
arkadaşlar everest ten takip ettiğim kadarıyla pil konusunda bir çelişki yaşıyorum... pil türü her boşaltıp tekrar doldururken değişiyor.Bir li-ion bir Nimh oluyor ve bunların toplam kapasitesi ve dayanma seviyeleri farklı ve pil boşalırken de şarj süreleri inanılmaz değişiyor. Bu konu hakkında bir fikri olan varsa rica etsem paylaşabilir mi?
*2009 PEUGEOT 308 HDI Auto6R Atom Grisi *HP DV-5 1040ET - P8600 2,4 ghz - 3 GB DDR2 800mhz - 512 mb nVIDIA 9600M GT - BLU-RAY ROM - WIFI LINK 5100 http://www.fotokritik.com/kullanici/rekreb89 http://www.flickr.com/photos/28258179@N08
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2008; 12:33:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt quote:
Orjinalden alıntı: yolcular arkadaşlar bilgisayarından sessiz ortamda içinden sanki su sesi geliyor gibi olan varmı bu nedir bilgisi olan yada servisle görüsen oldumu.birde benim ses azaltma coğaltma sesi arada bir işlemiyor neden olabilir çok hafif bir sesse harddisk ten gelio olabilir, tuşlarıda mutlaka hp servisine danış evet hafif bir ses belkide harddisten geliyordur.ses acma kapatma sesi için vatan bilg gittim proğram yükleyip oldu diyerek tekrar bana verdiler ama arada bir tekrar sorun oluyor. benden başka böyle bir sorunu olan yokmu
|
|
18 Ağustos 2008; 15:32:14
|
|
|
Bu fırsatı kaçırmamak lazım bence en yakın zaman da alacağım.Çünkü bu sistem özelliklerinde bu fiyata hiç bir yerde bulunmuyor.Zaten kampanya stoklarla sınırlı 1000 adet sınır vardı bunun cokdan 300-400 ü gitmişttir bence. Eğer sistemden performans bekliyorsanız ısınma sorunu olsada fark etmez.Adam gibi bir Soğutucu alırsak sorun çözülür.
|
|
18 Ağustos 2008; 17:27:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yolcular quote:
Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt quote:
Orjinalden alıntı: yolcular arkadaşlar bilgisayarından sessiz ortamda içinden sanki su sesi geliyor gibi olan varmı bu nedir bilgisi olan yada servisle görüsen oldumu.birde benim ses azaltma coğaltma sesi arada bir işlemiyor neden olabilir çok hafif bir sesse harddisk ten gelio olabilir, tuşlarıda mutlaka hp servisine danış evet hafif bir ses belkide harddisten geliyordur.ses acma kapatma sesi için vatan bilg gittim proğram yükleyip oldu diyerek tekrar bana verdiler ama arada bir tekrar sorun oluyor. benden başka böyle bir sorunu olan yokmu bende de öyle bir ses oluyor valla size yüklenen programın ismini verebilir misiniz ?? ben de deneyim burdan
|
|
18 Ağustos 2008; 17:55:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: anonymm quote:
Orjinalden alıntı: yolcular quote:
Orjinalden alıntı: f | | | |