Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVİLİON DV5 1040ET

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: pasmanika
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVİLİON DV5 1040ET Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jordan_20

17 Ağustos 2008; 18:41:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu puanı 5 nasıl cıkardınız benım kı 4.8 de ondan

jjjjj
TuSuB@sA

17 Ağustos 2008; 18:53:28 

quote:

Orjinalden alıntı: _SeRDeNGeÇTi_

quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

ısınmanın makinenin malzemesinden olmasınaa çok sevindim en yakın zamanda 17lik modelini alıcam =))
birde arkadaşlarr alette hd film veyaa hd herhangi bi videoo izleyen varmı acaba görüntü kalitesii nasıl ve arada kasma oluyormu teşekkürler

Bende birkaç hd video vardı. Onları çalıştırdım. 720p liklerde pek sorun yok normal çalışıyor. Fakat 1080p. liklerde 5 - 10 saniyede bir takılmalar filan oluyor kasıyor biraz. Herkeste böyle mi?

HD videolarda ve test ettigim NFS MW oyununda aynı sekilde Takılma sorunuyla Karsılasılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

ısınmanın makinenin malzemesinden olmasınaa çok sevindim en yakın zamanda 17lik modelini alıcam =))
birde arkadaşlarr alette hd film veyaa hd herhangi bi videoo izleyen varmı acaba görüntü kalitesii nasıl ve arada kasma oluyormu teşekkürler

Hd filmler Ve NFS MW oynarken Takılmalar oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: FrEaK35

Şimdi ısı konusunda genel görüş evet kasanın çok ısındığı fakat parçaların sıcaklığının çok tehlikeli seviyede olmadığı yönünde. Ki kasa yılın diğer zamanlarında bu kadar ısınmaz diye düşünüyorum. Ne kadar ısınıyor diyorsanız önce de söylediğim gibi sıcak bir ortamdaysanız kolunuzu hafif yakacak kadar ısınıyor kasası.

NFS MW acıkken Cpu Fan hava cıkıs kanalından 71 derece Sıcaklıga Ulastıgını olctum.
(Harici olcum aleti Kullanılmıstır.)

Dip not; PERFORMANS ve ISINMA testleri yuksek performans seceneginde Ve Pilsiz Guce baglı durumda elde edilmiştir.

Acıklama: intelin WiMAX uyumlu kartlaı.

Name Description
Adapter Lists the network adapter. It may be any one of the
following:
l Intel(R) WiMAX/WiFi Link 5350
l Intel(R) WiMAX/WiFi Link 5150

l Intel(R) WiFi Link 5300
l Intel(R) WiFi Link 5100
l Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN
l Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AG_
l Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network
Connection
l Intel(R) PRO/Wireless 2915ABG Network
Connection
l Intel(R) PRO/Wireless 2200BG Network
Connection

Kaynak. http://support.intel.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuSuB@sA -- 17 Ağustos 2008; 21:40:32 >

TuSuB@sA®
-:::Ne Yazdığım boşverin, Ne söylediğime bakın:::-

Serhat_wWw

17 Ağustos 2008; 19:44:08 

Arkadaşlar bu çanta olayı hakikaten dandik. ne bu böyle ikibinliralık notebook a verilecek çanta mı dimi :D
bende vatandan almıştım hatta bana toshibanın çantasını vermişler kasada gördüm, gittim standa ben hp nin bilgisayarını aldım çanta toshiba dedim ne ayak o anda ellerinde hp kalmamıştı ama ben tam bunları söylerken eleman kucağında bisürü çantayla geldi, baktim hp nin çantaya brz dandik gibiydi toshibanın ki daha bi poşet gibi ama en azından laptop u sarıyor daha korunaklı olur diye bu toshibanın kini aldım bende :D

frtfrtfrtfrt

17 Ağustos 2008; 21:45:16 

TuSuB@sA ; bende most wanted oynuyorum ve hiçbir takılma, problem yok aynı şey pes2008 ve autocad programı içinde geçerli.. ayarlarını ve ekran kartı driverlarını kontrol etmeni öneririm.. bulundugun ortamın sıcaklığıda önemli ben 30derece civarı bi ortamdayım cpu ısısı en yuksek kullanımda 67-68 lere geliyor..

TuSuB@sA

17 Ağustos 2008; 21:52:29 

frtfrtfrtfrt : Ne mutlu sana Aradıgın Sorunsuz dizustunu bulduysan Gule gule kullan.

Oneri ve İlgin icin Tesekkur.

Cpu sıcaklık degerini nerden aldıgını acıklarsan sevinirim.

TuSuB@sA®
-:::Ne Yazdığım boşverin, Ne söylediğime bakın:::-

frtfrtfrtfrt

17 Ağustos 2008; 21:55:58 

everest programı ile ölçüyorum, ısıyı kasaya iletmesi biraz korkutuyor ama sorun yok, yakında notebok soğutucu alıp daha rahat kullanmayı düşünüyorum

FrEaK35

17 Ağustos 2008; 22:00:22 

Daha önce yaptığım 3dmark06 testinde 4000in çok az üzerinde bir puan gelmişti. Bugün farklı directx sürümü ve farklı fiziksel koşullarda yaptığım test ise 4502 puan geldi. Bugün veya yarın ss koyacağım

yolcular

18 Ağustos 2008; 0:41:12 

ürün performansından cok mutluyum 1950 ytl lik kampanya kacırılamazdı.

DELL XPS 1530 CORE 2 DUO T8300 2.4Ghz 3072MB 250GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR XPS1530Q02
yada
ASUS M51Sn250DV CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 2GB 250GB
bunlardan birini alacaktım ama bu bana daha hesaplı vede özellik olarak artıları oldugu için bunu aldım.

yolcular

18 Ağustos 2008; 1:39:31 

arkadaşlar bilgisayarından sessiz ortamda içinden sanki su sesi geliyor gibi olan varmı bu nedir bilgisi olan yada servisle görüsen oldumu.birde benim ses azaltma coğaltma sesi arada bir işlemiyor neden olabilir

frtfrtfrtfrt

18 Ağustos 2008; 2:10:39 

quote:

Orjinalden alıntı: yolcular

arkadaşlar bilgisayarından sessiz ortamda içinden sanki su sesi geliyor gibi olan varmı bu nedir bilgisi olan yada servisle görüsen oldumu.birde benim ses azaltma coğaltma sesi arada bir işlemiyor neden olabilir

çok hafif bir sesse harddisk ten gelio olabilir, tuşlarıda mutlaka hp servisine danış

Ramyth

18 Ağustos 2008; 11:17:47 

Oyun gibi 3D uygulamalarda sorun yaşayanlar DirectX 9 sürümünü güncelleyin, sorun olmayacaktır. DirectX 10 üzerine olur mu diye endişe etmeyin, sadece eksik sürücüleri yenileyecektir ya da eskileri değiştirecektir, ana yapıyı bozmadan.

otmotvmhndsi

18 Ağustos 2008; 11:51:33 

arkadaşlar everest ten takip ettiğim kadarıyla pil konusunda bir çelişki yaşıyorum...

pil türü her boşaltıp tekrar doldururken değişiyor.Bir li-ion bir Nimh oluyor ve bunların toplam kapasitesi ve dayanma seviyeleri farklı ve pil boşalırken de şarj süreleri inanılmaz değişiyor.

Bu konu hakkında bir fikri olan varsa rica etsem paylaşabilir mi?

*2009 PEUGEOT 308 HDI Auto6R Atom Grisi
*HP DV-5 1040ET - P8600 2,4 ghz - 3 GB DDR2 800mhz - 512 mb nVIDIA 9600M GT - BLU-RAY ROM - WIFI LINK 5100
http://www.fotokritik.com/kullanici/rekreb89
http://www.flickr.com/photos/28258179@N08
yolcular

18 Ağustos 2008; 12:33:13 

quote:

Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

quote:

çok hafif bir sesse harddisk ten gelio olabilir, tuşlarıda mutlaka hp servisine danış

evet hafif bir ses belkide harddisten geliyordur.ses acma kapatma sesi için vatan bilg gittim proğram yükleyip oldu diyerek tekrar bana verdiler ama arada bir tekrar sorun oluyor. benden başka böyle bir sorunu olan yokmu

heartfordarkness

18 Ağustos 2008; 15:32:14 

Bu fırsatı kaçırmamak lazım bence en yakın zaman da alacağım.Çünkü bu sistem özelliklerinde bu fiyata
hiç bir yerde bulunmuyor.Zaten kampanya stoklarla sınırlı 1000 adet sınır vardı bunun cokdan 300-400 ü gitmişttir bence.
Eğer sistemden performans bekliyorsanız ısınma sorunu olsada fark etmez.Adam gibi bir Soğutucu alırsak sorun çözülür.

anonymm

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2008; 17:27:56 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

quote:

evet hafif bir ses belkide harddisten geliyordur.ses acma kapatma sesi için vatan bilg gittim proğram yükleyip oldu diyerek tekrar bana verdiler ama arada bir tekrar sorun oluyor. benden başka böyle bir sorunu olan yokmu

bende de öyle bir ses oluyor valla size yüklenen programın ismini verebilir misiniz ?? ben de deneyim burdan

_SeRDeNGeÇTi_

18 Ağustos 2008; 17:55:05 

quote:

Orjinalden alıntı: anonymm

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: f