Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP PAVİLİON DV6760ET

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: eferik
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: HP PAVİLİON DV6760ET Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Serhat_wWw

14 Ağustos 2008; 14:18:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: XYAĞMUR

arkadaşlar hp nin telefonla müşteri teknik hizmet birimiyle görüştüm bu ürüne özellikle ilk açılışı ve proğram açılışlarını hızlandıran turbo memory takılıp takılamadığını sordum.

yeni bir ürün olduğu için inceleyip (ana kartı) bana dönecekler, bende burada yazarım.
turbo memory müthiç bir özellik, önceki laptobumda kullanıyordum müthiç hızlandırıyor.

kardeş bu turbo memory nedir tam olarak brz açarmısın, ayrıca bu modele takılabiliyorsa kaça mal olur bize?
bir de fiyat olarak uygun bir soğutucu var mı bildiğiniz alabileceğimiz bir yer.

XYAĞMUR

14 Ağustos 2008; 15:17:38 

Turbo moemory Intelın gelıştırdıgı bır hızlandırma parçası dıyebılırız. Laptopların açılış süresini ve HDD kullanmasını mınımuma ındırmek ıcın gelıştırılmış bır teknolojı. Hdd az kullanıldıgı ıcın tabıkı daha hızlı hem pilden tasaruf yapıyor hem daha az ısınıyor

ayrıca hp den az önce aradılar (ben daha önce onları aramıştım) bu model hp lerde anakart turbo memoryi destekliyormuş. İstenirse takılabilir diyorlar.
ancak cihaza harici bir parça takıldığı ve kasası açıldığı için garantisi devre dışı kalıyormuş. fiyatı hakkında bilgi alamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: Serhat_wWw

quote:

Orjinalden alıntı: XYAĞMUR

arkadaşlar hp nin telefonla müşteri teknik hizmet birimiyle görüştüm bu ürüne özellikle ilk açılışı ve proğram açılışlarını hızlandıran turbo memory takılıp takılamadığını sordum.

yeni bir ürün olduğu için inceleyip (ana kartı) bana dönecekler, bende burada yazarım.
turbo memory müthiç bir özellik, önceki laptobumda kullanıyordum müthiç hızlandırıyor.

kardeş bu turbo memory nedir tam olarak brz açarmısın, ayrıca bu modele takılabiliyorsa kaça mal olur bize?
bir de fiyat olarak uygun bir soğutucu var mı bildiğiniz alabileceğimiz bir yer.

chiper

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ağustos 2008; 15:20:21 

quote:

xps 1530 türkiyede satışa sunuldu muki senin dediğin o 2.5 lik modeli? yoksa yurtdışından falan mı alacaksın?

evet satılıyor

quote:

arkadaşım, ekim ayını beklersen hp 1066 mhz li 6mb li daha üst işlemcilerini bu modeline ugulayacakmış sonra pişman olma, benden söylemesi.
gerçi bununda sonu yok ama alacaksan 1066mhz li daha üst modelleri bekle derim

aslında benim de aklımdan o işlemciyi beklemek geçiyordu ama ekim e kadar vaktim yok

bir de beklemenin sonu yok dediğiniz gibi

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ağustos 2008; 15:36:49 

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Sappy tşkler bilgiler için. Şu yeni duvarkağıtlarını bir yere upload eder misiniz çok hoşuma gitti

1440x900 çözünürlükte 3 adet wallpaper

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Logitech Z-5500 Digital THX
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots || Gran Turismo 5 Prologue Spec III || Battlefield: Bad Company Gold Edition
SoVeReInG

14 Ağustos 2008; 16:03:58 

Laptop sahibi olanlar,norton programını silip bilgisayarın hızını denediler mi ?
Böyle bir test yapsanız çok makbule geçecek :) Eğer açılış hızlanırsa "nortondanmış la" diyip bizde birer HP DV5 serisi sahibi olacağız :)

Christhof

14 Ağustos 2008; 16:16:27 

beyler ısınma işi çok abartılıyor, heleki 9600gt için ısı değerlerinin biraz yüksek olması çok normal. açıkcası ben herhangi bir sorun yaşamıyorum ve şikayetim yok ısı ile alakalı. açılış hızıda masaüstü c2d 2.4 2gb ram bilgisayarıma göre daha hızlı, bazıları 1.5 2 dk demiş çok ilginç. ancak hpnin çok sayıda servisi ve programı otomatik olarak başlıyor heleki norton tam bi bela ama hepsi kapatılabiliyor. sorunuz olursa cvplayabilirim

SoVeReInG

14 Ağustos 2008; 16:18:22 

Kardeş nortonu ve gereksiz açılan programları kapatınca açılış hızı "hızlı" oluyor mu?

Christhof

14 Ağustos 2008; 16:41:05 

tabikide oluyor, geri planda çalışan çok servis var bunlar kapatılınca fark hissediliyor

XYAĞMUR

14 Ağustos 2008; 18:08:35 

mesela neleri kapattınız
quote:

Orjinalden alıntı: Christhof

tabikide oluyor, geri planda çalışan çok servis var bunlar kapatılınca fark hissediliyor

XYAĞMUR

14 Ağustos 2008; 18:29:23 

sadece nortonu kaldırdım, açılış 25 sn daha hızlandı etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 14 Ağustos 2008; 18:29:55 >

otmotvmhndsi

14 Ağustos 2008; 18:53:25 

kısmetse bende emektar asus f3jc yi rafa kaldırıp , hp dv5 almaya niyetlendim, vatan da ki kampanyadan bu hafta sonu alıp, fotoğraflı incelememi eğer bilgisayarı alırsam salı veya çarşamba günü yayınlamaya çalışacağım...

esen kalın...

*2009 PEUGEOT 308 HDI Auto6R Atom Grisi
*HP DV-5 1040ET - P8600 2,4 ghz - 3 GB DDR2 800mhz - 512 mb nVIDIA 9600M GT - BLU-RAY ROM - WIFI LINK 5100
http://www.fotokritik.com/kullanici/rekreb89
http://www.flickr.com/photos/28258179@N08
archi_hawk

14 Ağustos 2008; 19:01:46 

selam arkadaşlar!
yarın bende laptop almayı düşünüyorum.
ankara vatan bilgisayardan alıcam.
başta dv5 alayım diyodum ancak bu ısınma sorunu ve yavaş açılması gerçekten canımı sıktı.
bi kaç model arasında kararsızım.
1. pav. dv5
2. dell 1520 =>>> http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33050
3. tshiba a300 15a =>>> http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33562

birde bişi sormak istiyorum. vista bu puanlamalrı neye göre yapıyor?
mesela toshiba da ati 3650 ekran kartı var puanlama da grafiklerde 5.5 oyunda ise 5.1 alıyor. 9600gt ise sıralama da atinin çok çok önünde olmasına karşın 4.9 , 5.3 alıyor. 8600 gt nin de bundan farkı yok gibi. neden 9600 gt? 8600 gt ile arasında çok fark var mı?
birde işlemcilere bakacak olursak p8600 de t8300 de punalama da aynı ouanı alıyor.
vista saçmalıyor mu acaba ne dersiniz?

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
XYAĞMUR

14 Ağustos 2008; 19:11:34 

dell xps 1530 da bak gerçi dell 1520 den biraz pahalıdır(t9300 işlemci 8600gt ekran kartlıları var) ayrıca kasası 1520 den bence daha güzel.
ama benim için en güzel kasa şimdilik hp de
quote:

Orjinalden alıntı: archi_hawk

selam arkadaşlar!
yarın bende laptop almayı düşünüyorum.
ankara vatan bilgisayardan alıcam.
başta dv5 alayım diyodum ancak bu ısınma sorunu ve yavaş açılması gerçekten canımı sıktı.
bi kaç model arasında kararsızım.
1. pav. dv5
2. dell 1520 =>>> http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33050
3. tshiba a300 15a =>>> http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33562

birde bişi sormak istiyorum. vista bu puanlamalrı neye göre yapıyor?
mesela toshiba da ati 3650 ekran kartı var puanlama da grafiklerde 5.5 oyunda ise 5.1 alıyor. 9600gt ise sıralama da atinin çok çok önünde olmasına karşın 4.9 , 5.3 alıyor. 8600 gt nin de bundan farkı yok gibi. neden 9600 gt? 8600 gt ile arasında çok fark var mı?
birde işlemcilere bakacak olursak p8600 de t8300 de punalama da aynı ouanı alıyor.
vista saçmalıyor mu acaba ne dersiniz?

FrEaK35

14 Ağustos 2008; 19:12:02 

Ben nortonu silmeden önce açılış süresini hesaplamadığım için karşılaştırma yapamayacağım, fakat nortondur, wireless centerdır, parmak izi yazılımıdır bir sürü ıvır zıvır var başlangıçta açılan.

archi_hawk

14 Ağustos 2008; 19:22:11 

çok karasızım!!! lütfen yardımcı olun!!! 9600 gt ile 8600 gt çok farkeder mi?

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
Christhof

14 Ağustos 2008; 21:24:07