İkinci el mesajı:19
Katılım zamanı: 14 Şubat 2007; Şehir: Antalya Durum: Forumda değil
27 Eylül 2008; 21:27:35
----75YTL---- Arkadaşlar ürün ağustos başı alındı,daha ambalajı dahi açılmadı,alan arkadaş ilk kullanan olacak. Zaten bu fiyata 120gb Philips HDD şaka gibi. Sıfır,faturalı garantilidir.İade kesinlikle yapılmayacaktır çünkü dediğim gibi zaten daha ambalajından çıkartılmamış sıfır ve garantili cihazdır. Antalyada elden teslimat yapılır. Philips ya da Sony marka Mp3 çalar ile takas yapılabilir Başabaş takas yapılabilinecek telefon modelleri: Sony Ericsson k750i Samsung U700 Pazarlık yoktur teklif etmeyiniz,pazarlık mesajlarına cavap verilmeyecektir. Almayı düşünen arkadaşların cep telefonum aracılığıyla irtibat kurmaları tavsiye eddilir,zira okulda bilgisayarım olmadığından her daim bakamıyorum siteye.
isteyen arkadaşlara gittigidiyor dan ya da sahibinden de satış açılabilinir. Telefon:0505 770 67 78+0535 665 90 09 Serdar SABAH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersabah -- 28 Eylül 2008; 22:58:59 >
İkinci el mesajı:19
Katılım zamanı: 14 Şubat 2007; Şehir: Antalya Durum: Forumda değil
16 Ağustos 2008; 22:49:53
herkesin kendine göre bi sebebi vardır hocam böyle bir yorumda bulunman yanlış olmuş bence. Ama yinede açıklayayım: Aldığım bir saç kesme makinasının kalitesizliğinden ötürü ürünü geri verdim ve hediye çeki aldım.Kredi kartı borcunu ödeyemeyince de bu hediye çeki ile gidip bu ürünü aldım,maksat hediye çekini paraya dönüştürmek. Umarım bu ilan sizi rahatsız etmemiştir.
İkinci el mesajı:1330
Katılım zamanı: 28 Mart 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
27 Eylül 2008; 11:57:25
Pm
>>>DH-Teknoloji_Shop(İzmir)!!!>>> Bilgisayar(Oem)--Mp3 Player--Cep Telefonları Alınır Satılır Takas Yapılır...Sadece bir tık :) Referanslarım••Brtana••alitopal••aliask••caver••Meroboy••mami23••Elessar••VTS*••pashha27••turrican22••omusti••wotn••_ZENITH_ ••memet••mj_pelit••ERGENEKON••delifirtinaa ve daha fazlası.... Bugüne kadar hiçbir sorunlu satışım ve alışım olmamıştır