Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
GA-81945GZME-RH ANAKART ISINMA PROBLEMİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> GA-81945GZME-RH ANAKART ISINMA PROBLEMİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sinan8080

31 Temmuz 2008; 15:51:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

chipset aşırı şeklide ısınıyor el değmiyo bu sebeplerden dolayı garantiye gönderdim değişim geldi sanırım aldığım yer öyle söyledi.ama problem hala devam ediyo işlemci fanıda işlemcinin ısınmasından dolayı uçacak gibi oluyo bir işlem yapılmazsa işlemci ısısı 46derece az cihaz yorulsa ısı 55 lere çıkıyo pcı slıtlara taktığım tv kartı dahi ısınıyor takamıyorum o yüzden garip olan resetleme yok ısınmaya işlemci sebep olabilir mi ana kartı tüm donanımı çıkartarak denedim sadece işlemci anakart power bıraktım yine ısındı ayrıyetten başka powerda denedim olmadı yine ısınıyor(pc ne kadar açık kalırsa kalsın yinede resetlemiyor ısınmasına rağmen sanki ısı hoşuna gidiyo_ ) bir öneriniz varmı aceba?

Bilgisayar teknisyenlerinin çoğu hiçbir şeyi basite indirgemez. Tersine herşeyi olduğundan daha zor göstermeye çalışırlar. Olanları sadece kendilerine özgü bir dille ifade edip yapmakta oldukları şeyi bilmenizi engellerler.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> GA-81945GZME-RH ANAKART ISINMA PROBLEMİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KASIRGA
CPU Turkey yarışması kapsamında TOBB üniversitesi tarafından geliştirilen KASIRGA kod adlı işlemci
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar