Giriş | |
|
|
|
31 Temmuz 2008; 19:53:09
|
|
|
niye garanti dışı kalsın canım, sonuçta garantiyi dist. firma veriyor, satan firma değil, o konuda sorun olmaz, hemen atlayıp korkutmayın arkadaşı. ancak faurada yazandan başka bir anakart takılmış olması tabiki ahlaki olarak doğru değil, ki kimsenin günahını almamak lazım, kartlar birbirlerine çok benzediği için yanlışlıkla takılmış olması muhtemeldir, fiyatlar birbirine çok yakın, ancak gördüğüm kadarı ile biri d serisi, yani durable, büyük bir ihtimal ile katı kapasitörlü, ve sanırım diğerine oranla biraz daha iyi overclock'a müsait olabilir, incelemedim, yorum yapıyorum. büyük zahmet olmayacaksa tabiki durumu bilgisayarı satan yere anlatmakta fayda var. ya eğer 64bit işletim sistemi yüklemeye karar verir ve ramini 8gb yapmak istersen ? :) o zaman 2 slot yetmez hayırlı akşamlar..
|
|
|
31 Temmuz 2008; 20:40:51
|
|
|
sadece faturada yazan ürün garanti kapsamında oluyor sen ileride bu ankart arıa yaparsa servise gittiginde fatura ve başka bir ürün teslim ettiginde elin boş dönersin arkadaş
|
|
|
31 Temmuz 2008; 20:49:09
|
|
|
karışıklıkta llmuş olabilir geri götür ver anakartı
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.0GHz --- 2 GB RAM Kingston DDR 2 800 Mhz --- Sapphire Radeon X1800 GTO --- 320 GB SATA II --- Gigabyte Supports Amd Am2+Phenom /Am2 Athlon 64 Series --- 5+1 Creative İnspire 5200.
|
|
|
|
|
31 Temmuz 2008; 20:49:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kemalhirca sadece faturada yazan ürün garanti kapsamında oluyor sen ileride bu ankart arıa yaparsa servise gittiginde fatura ve başka bir ürün teslim ettiginde elin boş dönersin arkadaş Kesinlikle doğru, adamlar diyecek bu faturadaki anakart değil, bunu biz satmadık size.. Sen de siz yanlışlıkla takmışsınız zamanında ben de ses çıkarmadım dersin ama adamlar inanır mı o ayrı.. Onun için aradan daha fazla zaman geçmeden geri götür..
|
|
31 Temmuz 2008; 21:10:13
|
|
|
Ne alaka canım sadece faturada olan ürün garanti kapsamında oluyor ? Eski köye yeni adet bunlar, bazı tüketiciyi düşünmeyen satıcı firmaların işgüzarlığı. Bugüne kadar onlarca faturasız anakartı garantiden tamir ettirdim, değiştirdim, mühim olan dist. firmayı bilmeniz.
|
|