Bugün sabah karbon kaplama kağıtları ile uğraşıyordum. Aklıma birşey geldi ve uygulayayım dedim. Karbon filmi ince ince kesip klavye tuşlarının alt kısımlarına yapıştırdım. Foruma da fikir olması açısından fotoğraflarını eklemek istedim. Bence fena olmadı görüntüsü.
Buyrun; Fotoğraflar biraz dandik, focuslaması yok da telefonumun..
Bu da şu anki dış kısmı;
Ayrıca bu yaz içinde bilgisayarımı tamamen boyamayı düşünüyorum. Bembeyaza veya siyah/karbon görünümünde düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 31 Temmuz 2008; 14:14:01 >
Gayet güzel ve başarılı bir çalışma olmuşde,kapakdaki sticker ı az daha üsta alsaymışsın bence
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Kapaktaki yapıştırmadaki kuyruk yoktu da en başta o yuzden biraz altta kaldı
Boyama işi hakkında da bilgi toplamaktayım. Yapılan projeleri felan forumdan ve yabancı forumlardan okuyorum, yapanlarla konuşmaya çalışıyorum. Malum boya işinde hata yapmamak gerekiyor.