Toplama da hazır sistem de olabilir, 400'e kadar yolu var.
yolu pekte uzun değilmiş...Toplama sistem konusunda uzman değilim ama o paralara biraz zor sanırım sadece giriş sınıfı bir anfi alabilirsiniz(hoparlörsüz pek bi randıman almak zor olur tabii )
O bütçeyle hazır sistemlere yönelebilirsiniz..Sanırım bluray/dvd player olarak PS3 kullanacaksınız bu durumda benim kullandığım(philips hts3357) sistemi size öneremiyeceğim çünkü içinde dvd player var!
Forumda genellikle bu gibi durumlarda tavsiye edilen model logitech z-5500..Ancak bu sistemde aslında pc için üretildiğinden göz zevkinizi çok tatmin etmeyecektir ancak kullanacağınız alan ufaksa genel kanı ufak alanlarda film performansının iyi olduğu.
Merhaba @acsev2003. Biliyorsun biz seninde dahil olduğun D3550/D3500 kullanıcıları olarak bu konuyu da sık sık aşağıda linki bulunan topicte tartışıyoruz.
Kaliteli fakat uygun fiyatlı bir ses sistemi arıyorsan sana tavsiyem Z-5500 olacak. Zira 2.1 ses sistemi özellikle Blu-Ray filmler ve PS3 oyunlarda seni kesinlikle tatmin etmeyecektir.
İstersen konuya diğer topicte devam edelim, diğer D3550/D3500 kullanıcısı olupta ses sistemi sahibi olan arkadaşlarda katkıda bulunsunlar.
Arkadaşlar Sony Bravia 40D3500 Full HD LCD televizyonum var. Bu TV ye hangi 4.1 veya 5.1 ses sistemini tavsiye edersiniz.
Ses sistemini Blue Ray ve DVD filmlerde ve playstation3 oyunlarından verim almak için istiyorum.
Şu an bağlı olan 2.1 ses sistemini de bilgisayara bağlayacağım, önerilerinizi bekliyorum.
KULLANMAKTA OLDUĞUM KOMBİNASYONLAR - AYİNESİ GÖRÜNTÜDÜR LCD'NİN KURU LAFA BAKILMAZ 1. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Sony DLC-HD20P 1.3a HDMI Cable 2m + Blu-Ray Remote Control for PLAYSTATION®3 - PLAYSTATION®3 40 GB PAL 2. Sony Bravia KDL 40 D3550 - QED Live HDMI Cable for PS®3 2m - Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player 3. Sony Bravia KDL 40 D3550 - Monster Ultra 600 HDMI Cable 2m - Digiturk+Plus 4. PLAYSTATION®3 40 GB PAL / Toshiba HD-EP30KE HD DVD Player - Philips Optical Cable 2m - Logitech Z-5500 5. (1+2+3+4) X Inform Sinus 3 kVA Online UPS + DIGITUS 5-Port HDMI 1.3a Switch + Digital Audio Optical Switch Box