Giriş
31 Temmuz 2008; 12:40:23
SIFIR 1 GB 800 MHZ KINGSTON GARANTILI 40 YTL (ESNEK FIYAT) IKINCI EL 512 MB ELIXIR DDR400 RAM 35 YTL ALICININ ANKARA OLMASI TERCIHTIR ... ELDEN TESLIM...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
______________________________Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
_____________________________ A.KADİR KOCA
örümcek3511
İkinci el mesajı:484
Katılım zamanı: 3 Aralık 2004; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
11 Ağustos 2008; 21:51:16
dostum 32 ytl ye kingstonu satan siteler var...
_____________________________ alişveriş yaptıklarım:meneme2002(işlemci anakrt aldım),SpeedTwelve(ekrankartı aldım),georgia(cep telefonu aldım),cengiz_1983(işlemci aldım).tertip_47(HATIRLAYAMADIM),demirkanali(anakart sattım) ,SEAL4EVER(ekran kartı takasladık),FASTandFAST(anakart aldım ve ekran kartı verdim),traton(ekran kartı sattım),otaku(psp ile kasa takasladık),ekobravo(ekran kartı aldım),mzsahinler(ram sattım)no fear(ram sattım),huso(işlemci karşılığında, işlemci ve kasa verdim),Sam0(Kontur aldım:))),demircibu(ram aldım),adem7452(ram sattım),EMREÇELİK(KONTUR ALDIM),SorrowOcean(hard disk aldım),ABCdiküçgeni(CEP TELEFONU SATTIM),reyta(KONTUR ALDIM),constantini(ANAKART SATTIM),parryossa(EKRAN KARTI SATTIM),Buzmavili(KONTUR ALDIM)
6 Ekim 2008; 15:07:06
1 GB 800Mhz fotoğraf var mı?
_____________________________ Alış Veriş Yaptığım Kişiler: Profil'de Baş Referansım: MKAMORAN _____________________________
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil