ARKADAŞLAR YURT İÇİ YURTDIŞI UCAK BİLETİNİ %10-15 ARASI İNDİRİMLİ ALABİLİRSİNİZ. HANGİ ACENTAYA GİDERSENİZ GİDİN SİTEDE GÖRDÜGÜNÜZ FİYATTAN 5 YTL BİLE AŞAĞI VERMEYECEKLERDİR.AMA BEN SİZE HANGİ HAVA YOLU OLURSA OLSUN SADECE TÜRKİYEDEKİ DEGİL TÜM DüYADAKİ HAVA YOLLARINDAN ALACAGINIZ BİLETE İNDİRİM YAPIP VERİCEM.ARKADAŞLAR YURTİÇİ BİLETLERDE KOTA OLDUGU İÇİN AYIN İLK 10 GÜNÜ İÇİNDE BU KOTA DOLUYOR YURTİÇİ BİLET ALACAK ARKADAŞLAR 1-10 ARASI BİLET ALMAK İÇİN BANA ULAŞIRLARSA BİLETLERİNİ ALABİLİRİM (YANLIŞ ANLAŞILMASIN 1-10 ARASI UCACAK OLAN DEGİL MESALA TEMMUZUN 25 NDE UCACAK AMA BİLETİNİ 1-10 ARASINDA ALMALARI İÇİN ) YOKSA KOTA DOLACAGI İÇİN İNDİRİMLİ VEREMEM YURTDIŞI BİLETLERİNDE KOTA SORUNUM YOK İSTEDİGİNİZ ZAMAN ALABİLİRİZ.
BİLET VERDİGİM HEPSİ BİRBİRİNDEN DEGERLİ ARKADAŞLARIM VE ALDIKLARI BİLETLER TLGKOÇ abimize ANTALYA-İSTANBUL İSTANBUL-ANTALYA BİLETİ SATILMIŞTIR İYİ UCUŞLAR bkmtkm (İsrafil Beye) İzmir-Sivas ---- Sivas İzmir bileti satılmıştır İyi ucuşlar extreme (Mesut bey'e) 3 kişi gidiş dönüş İst-Kazakistan bileti verilmiştir. iyi ucuşlar dileriz... kendinibil (Suat) beyin arkadaşına 6 kişi ANKARA-MADRİD GİDİŞ DÖNÜŞ BİLETİ SATILMIŞTIR İYİ UCUŞLAR DİLERİM.. ozankaraduman ARKADAŞIMIZA 2 KİŞİ GİDİŞ DÖNÜŞ 1 KİŞİ TEK GİDİŞ İZMİR -TRABZON BİLETİ VERİLMİŞTİR İYİ UCUŞLAR DİLERİM BİLET FİYATI 740 YTL'İKEN 650 YTL YE VERİLMİŞTİR. tanarcan arkadaşımıza izmir -orlando gidiş dönüş bileti verilmiştir. we_ra (melek) hanıma istanbul-priştina bileti verilmiştir) normal bilet fiyatı 775 ytl iken 660 ytl ye almıştır (115) ytl indirim yapılmıştır. hayırlır ucuşlar. kudretturk (Kudret Beye) istanbul-Dalaman bileti verilmiştir 4yetişkin 1 çocuk 2 Bebek toplam tutar 1950 ytl iken 1700 ytlye verilmiştir. 250 ytl indirim yapılmıştır. hayırlı ucuşlar aksedat (Sedat) arkadalımıza 3 kişi Ankara -Brüksel- Amsterdam-Ankara bileti verilmiştir Bilet tutarı 3010 ytl iken 2660 ytl'ye verdim 350 ytl'lik indirim yapılmıştır hayırlı ucuşlar dilerim aksedat (Sedat) beye 25 haziran için 2 kişi ankara-istanbul gidiş dönüş 1 kişi tek gidiş bileti verildi bilet turarı 915 ytl iken 810 ytlye verildİ cagataybas aradasıma 2 kişi gidiş dönüş İstanbul-Catania bileti verildi bilet turarı 770 euro iken 680 euro ya verildi 90 euro indirim yapılmıtır. meneme2002 arkadaşıma ank-trabzon gidiş dönüş bileti verilmiştir.bilet tutari 258 ytl iken 225 ytl ye verilmiştir.35 ytl indirim yapılmıştır cagataybas kardeşima adana-istanbul ve izmir-istanbul bileti verilmiştir toplamda 240 ytl tutan biletleri 201 ytl ye verdim 39 ytl indirim yapıldı. mugelondon (Müge hanıma İstanbul-Cap Down ve Londra -Cap Down bileti verilmiştir 2276 euro olan bilete 276 euro indirim yapılmıştır. kakman Kerem kardeşime 28 ağustos İstanbul- Paris , 3 ocak Paris - İstanbul bilieti verilmiştir 2 kişi bilet tutarı 2250 ytl ilken 1990 ytl ye verilmiştir 280 ytl indirim yapılmıştır. px Oguz beye İstanbul Şangay Bileti verilmiş 1379 ytl olan bilet 1200 ytl verilmiş 179 ytl lik indirim yapılmıştır hayırlı ucuşlar dilerim
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_erdogan -- 30 Ekim 2008; 13:15:41 >
İkinci el mesajı:14
Katılım zamanı: 24 Mart 2007; Şehir: Antalya Durum: Forumda değil
9 Ağustos 2008; 12:31:29
antalya adana 16 yada 17 ağustos gidiş 17 ağustos dönüş fiyat alabilirmiyim tek kişi.