Şimdi Ara

YURT DIŞI UÇAK BİLETLERİNDE %10 DAN BAŞLAYAN İNDİRİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
4
Favori
13.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.indirimliucakbileti.org/

ARKADAŞLAR YURTDIŞI UCAK BİLETİNİ %10-15 ARASI İNDİRİMLİ ALABİLİRSİNİZ. HANGİ ACENTAYA GİDERSENİZ GİDİN SİTEDE GÖRDÜGÜNÜZ FİYATTAN 5 YTL BİLE AŞAĞI VERMEYECEKLERDİR.AMA BEN SİZE HANGİ HAVA YOLU OLURSA OLSUN SADECE TÜRKİYEDEKİ DEGİL TÜM DüYADAKİ HAVA YOLLARINDAN ALACAGINIZ BİLETE İNDİRİM YAPIP VERİCEM.
    MSN:indirimliucakbileti@hotmail.com

TEL: 0532 4 888 333
    NOT:YURT İÇİ BİLET SATIŞLARINDA İNDİRİM YOKTUR

BİLET VERDİGİM HEPSİ BİRBİRİNDEN DEGERLİ ARKADAŞLARIM VE ALDIKLARI BİLETLER
    TLGKOÇ abimize ANTALYA-İSTANBUL
    İSTANBUL-ANTALYA BİLETİ SATILMIŞTIR İYİ UCUŞLAR
    bkmtkm (İsrafil Beye) İzmir-Sivas ---- Sivas İzmir bileti satılmıştır İyi ucuşlar
    extreme (Mesut bey'e) 3 kişi gidiş dönüş İst-Kazakistan bileti verilmiştir. iyi ucuşlar dileriz...
    kendinibil (Suat) beyin arkadaşına 6 kişi ANKARA-MADRİD GİDİŞ DÖNÜŞ BİLETİ SATILMIŞTIR İYİ UCUŞLAR DİLERİM..
    ozankaraduman ARKADAŞIMIZA 2 KİŞİ GİDİŞ DÖNÜŞ 1 KİŞİ TEK GİDİŞ İZMİR -TRABZON BİLETİ VERİLMİŞTİR İYİ UCUŞLAR DİLERİM BİLET FİYATI 740 YTL'İKEN 650 YTL YE VERİLMİŞTİR.
    tanarcan arkadaşımıza izmir -orlando gidiş dönüş bileti verilmiştir.
    we_ra (melek) hanıma istanbul-priştina bileti verilmiştir) normal bilet fiyatı 775 ytl iken 660 ytl ye almıştır (115) ytl indirim yapılmıştır. hayırlır ucuşlar.
    kudretturk (Kudret Beye) istanbul-Dalaman bileti verilmiştir 4yetişkin 1 çocuk 2 Bebek toplam tutar 1950 ytl iken 1700 ytlye verilmiştir. 250 ytl indirim yapılmıştır. hayırlı ucuşlar
    aksedat (Sedat) arkadalımıza 3 kişi Ankara -Brüksel- Amsterdam-Ankara bileti verilmiştir Bilet tutarı 3010 ytl iken 2660 ytl'ye verdim 350 ytl'lik indirim yapılmıştır hayırlı ucuşlar dilerim
    aksedat (Sedat) beye 25 haziran için 2 kişi ankara-istanbul gidiş dönüş 1 kişi tek gidiş bileti verildi bilet turarı 915 ytl iken 810 ytlye verildİ
    cagataybas aradasıma 2 kişi gidiş dönüş İstanbul-Catania bileti verildi bilet turarı 770 euro iken 680 euro ya verildi 90 euro indirim yapılmıtır.
    meneme2002 arkadaşıma ank-trabzon gidiş dönüş bileti verilmiştir.bilet tutari 258 ytl iken 225 ytl ye verilmiştir.35 ytl indirim yapılmıştır
    cagataybas kardeşima adana-istanbul ve izmir-istanbul bileti verilmiştir toplamda 240 ytl tutan biletleri 201 ytl ye verdim 39 ytl indirim yapıldı.
    mugelondon (Müge hanıma İstanbul-Cap Down ve Londra -Cap Down bileti verilmiştir 2276 euro olan bilete 276 euro indirim yapılmıştır.
    kakman Kerem kardeşime 28 ağustos İstanbul- Paris , 3 ocak Paris - İstanbul bilieti verilmiştir 2 kişi bilet tutarı 2250 ytl ilken 1990 ytl ye verilmiştir 280 ytl indirim yapılmıştır.
    px Oguz beye İstanbul Şangay Bileti verilmiş 1379 ytl olan bilet 1200 ytl verilmiş 179 ytl lik indirim yapılmıştır hayırlı ucuşlar dilerim
    Rhem arkadaşımıza İst-Trbz bileti verildi 169 ytl lik bileti 150 ytl ye verdim 19 ytl indrim yapılmıştır hayırlı uçuşlar dilerim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 27 Şubat 2009; 23:31:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_erdogan

ARKADAŞLAR BUGUNE KARDAR FORUMDA BİR ÇOK ARKADAŞIMA YURTİÇİ VE YURTDIŞI UCAK BİLETİ VERDİM VE ELİMDEN GELDİGİ KADARDA İNDİRİM YAPTIM. BUNDAN SONRADA DONANIMHABER AİLESİNE İNDİRİMLİ BİLET VERMEYE DEVAM EDİCEM BENİ TERCİH EDİP BİLET ALAN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM .

/>

ARKADAŞLAR YURT İÇİ YURTDIŞI UCAK BİLETİNİ %10-15 ARASI İNDİRİMLİ ALABİLİRSİNİZ. HANGİ ACENTAYA GİDERSENİZ GİDİN SİTEDE GÖRDÜGÜNÜZ FİYATTAN 5 YTL BİLE AŞAĞI VERMEYECEKLERDİR.AMA BEN SİZE HANGİ HAVA YOLU OLURSA OLSUN SADECE TÜRKİYEDEKİ DEGİL TÜM DüYADAKİ HAVA YOLLARINDAN ALACAGINIZ BİLETE İNDİRİM YAPIP VERİCEM.ARKADAŞLAR YURTİÇİ BİLETLERDE KOTA OLDUGU İÇİN AYIN İLK 10 GÜNÜ İÇİNDE BU KOTA DOLUYOR YURTİÇİ BİLET ALACAK ARKADAŞLAR 1-10 ARASI BİLET ALMAK İÇİN BANA ULAŞIRLARSA BİLETLERİNİ ALABİLİRİM (YANLIŞ ANLAŞILMASIN 1-10 ARASI UCACAK OLAN DEGİL MESALA TEMMUZUN 25 NDE UCACAK AMA BİLETİNİ 1-10 ARASINDA ALMALARI İÇİN ) YOKSA KOTA DOLACAGI İÇİN İNDİRİMLİ VEREMEM YURTDIŞI BİLETLERİNDE KOTA SORUNUM YOK İSTEDİGİNİZ ZAMAN ALABİLİRİZ.

MSN:indirimliucakbileti@hotmail.com

TEL: 0535 647 80 01
    ARKADAŞLAR BİLET FİYATINI AŞAGIDAKİ LİNLER YARDIMIYLA ÖGRENEBİLRİSİNİZ SİTE BELİRTİLEN FİYATLARDAN %10-15 ARASI İNDİRİMLİ VEREBİLRİM.

atlasjet
    onurair
    pegasus
    sunexpress
    THY

BİLET VERDİGİM HEPSİ BİRBİRİNDEN DEGERLİ ARKADAŞLARIM VE ALDIKLARI BİLETLER
    TLGKOÇ abimize ANTALYA-İSTANBUL
    İSTANBUL-ANTALYA BİLETİ SATILMIŞTIR İYİ UCUŞLAR
    bkmtkm (İsrafil Beye) İzmir-Sivas ---- Sivas İzmir bileti satılmıştır İyi ucuşlar
    darendeli (Mehmet SAĞLIK) arkadaşımıza 2 kişi gidiş dönüş adana - dubai bileti satılmıştır. iyi ucuslar
    extreme (Mesut bey'e) 3 kişi gidiş dönüş İst-Kazakistan bileti verilmiştir. iyi ucuşlar dileriz...
    kendinibil (Suat) beyin arkadaşına 6 kişi ANKARA-MADRİD GİDİŞ DÖNÜŞ BİLETİ SATILMIŞTIR İYİ UCUŞLAR DİLERİM..
    ozankaraduman ARKADAŞIMIZA 2 KİŞİ GİDİŞ DÖNÜŞ 1 KİŞİ TEK GİDİŞ İZMİR -TRABZON BİLETİ VERİLMİŞTİR İYİ UCUŞLAR DİLERİM BİLET FİYATI 740 YTL'İKEN 650 YTL YE VERİLMİŞTİR.
    tanarcan arkadaşımıza izmir -orlando gidiş dönüş bileti verilmiştir.
    we_ra (melek) hanıma istanbul-priştina bileti verilmiştir) normal bilet fiyatı 775 ytl iken 660 ytl ye almıştır (115) ytl indirim yapılmıştır. hayırlır ucuşlar.
    darendeli (mehmet ) kardeşime adana -dubai gidiş dönüşü verilmiştir bilet tutarı 1750 ytl iken 1540 a verilmiştir 210 ytl indirim yapılmıştır. hayırlı ucuşlar
    kudretturk (Kudret Beye) istanbul-Dalaman bileti verilmiştir 4yetişkin 1 çocuk 2 Bebek toplam tutar 1950 ytl iken 1700 ytlye verilmiştir. 250 ytl indirim yapılmıştır. hayırlı ucuşlar
    aksedat (Sedat) arkadalımıza 3 kişi Ankara -Brüksel- Amsterdam-Ankara bileti verilmiştir Bilet tutarı 3010 ytl iken 2660 ytl'ye verdim 350 ytl'lik indirim yapılmıştır hayırlı ucuşlar dilerim
    aksedat (Sedat) beye 25 haziran için 2 kişi ankara-istanbul gidiş dönüş 1 kişi tek gidiş bileti verildi bilet turarı 915 ytl iken 810 ytlye verildİ
    darendeli (mehmet ) kardeşime 13-18 tarihleri arası 2kişi gidiş dönüş adana-dubai bileti verildi bilet tutarı 1750 ytl iken 1540 ytl ye verildİ 210 ytl indirim yapılmıştır
    cagataybas aradasıma 2 kişi gidiş dönüş İstanbul-Catania bileti verildi bilet turarı 770 euro iken 680 euro ya verildi 90 euro indirim yapılmıtır.
    darendeli Mehmet kardesime bilet verdim bilet turarı 948 ytl iken 830 ytl ye verdim 118 ytl'lik indirim yapılmıştır.
    meneme2002 arkadaşıma ank-trabzon gidiş dönüş bileti verilmiştir.bilet tutari 258 ytl iken 225 ytl ye verilmiştir.35 ytl indirim yapılmıştır
    cagataybas kardeşima adana-istanbul ve izmir-istanbul bileti verilmiştir toplamda 240 ytl tutan biletleri 201 ytl ye verdim 39 ytl indirim yapıldı.
    mugelondon (Müge hanıma İstanbul-Cap Down ve Londra -Cap Down bileti verilmiştir 2276 euro olan bilete 276 euro indirim yapılmıştır.
    kakman Kerem kardeşime 28 ağustos İstanbul- Paris , 3 ocak Paris - İstanbul bilieti verilmiştir 2 kişi bilet tutarı 2250 ytl ilken 1990 ytl ye verilmiştir 280 ytl indirim yapılmıştır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• mugelondon (Müge hanıma Ankaral-Cap Down ve Londra -Cap Down bileti verilmiştir 2558 ytl olan bilete 258 ytl indirim yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 4 Ağustos 2008; 21:45:03 >
  • pegasus un sitesinde 103 ytl olan bileti 92 ytl ye temin etti özgür bana,son derece ilgili biri,yeni alımlarda görüşmek üzere
  • iyiymiş valla.
  • bayramda istanbul-adana gidiş dönüş

en ucuz ne olur ?
  • antalya adana 16 yada 17 ağustos gidiş 17 ağustos dönüş fiyat alabilirmiyim tek kişi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iski

bayramda istanbul-adana gidiş dönüş

en ucuz ne olur ?

Arkadaşım istedigintarihe Hava yolu şirketlerinin internet sitelerinden bak buldugun en uygun bilete %11 indirim yaparım
  • hocam mrb ekim 1ile 8i arası trabzon -izmir lazım bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: luis_45

hocam mrb ekim 1ile 8i arası trabzon -izmir lazım bana

indirimliucakbleti@hotmail.com msne ekleyin ordan konuşalım
  • tengin78 Teoman beye istanbul -edremit bileti vrilmiştir 189 ytl olan bilet 168 ytl ye verilmiş 21 ytl indirim yapılmıştır hayırlı ucuşlar dileriz
  • PM attım
  • tekrar PM attım
  • lefkosadan ankaraya bir adet ucak bileti aldim. gercekten ozen gostererek yardimci oldugu icin arkadasima tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: katash

lefkosadan ankaraya bir adet ucak bileti aldim. gercekten ozen gostererek yardimci oldugu icin arkadasima tesekkur ederim.

hayırlı ucuslar dilerim
  • ozgur arkadaşımdan 5eylül tarihli pegasus airlines biletini 103 ytl yerine 92ytl ye aldım, yardımcı olduğu için teşekkürler. yeni alımlara devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

ozgur arkadaşımdan 5eylül tarihli pegasus airlines biletini 103 ytl yerine 92ytl ye aldım, yardımcı olduğu için teşekkürler. yeni alımlara devam

rica ederim herzaman yardımcı olurum
  • istanbul-samsun iki adet uçak bileti aldım, büyük ilgi ve alakası için teşekkür ederim
  • ingiltere (londradan)- istanbula gidiş-dönüş bi fiyat vere bilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TORNADO-03

ingiltere (londradan)- istanbula gidiş-dönüş bi fiyat vere bilirmisin

TABİ SEVE SEVE AMA HANGİ TARİHTE BANA TARİH BELİRTMELİSİNİZ
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.