Ben yeni aldım bu kasayı. İceq4 almayı da düşünüyorum buna. Daha kurmaya vaktim olmadı işlerimin yoğunluğu azalınca kuracağım ama kasanın içi normal ATX kasalarla aynı sadece PSU nun yeri değişmiş, anladığım kadarıyla 12cm lik fanı olan psuları kullaamazsın çünki arkadan çıkışı olan psular için hava kanalı yapılmış sadece. Ayrıca piyasada bulabileceğin en ince ATX HTPC kasalardan biri, yüksekliği 14,5 cm oluyor ayakları takınca. Sonuç olacak bu paraya başka bir htpc kasası bulamazsın. Beni şaşırtan; kutuda 3 hidden disk yuvası diyor ama ben sadece 1 adet bulabildim. Diğerleri nerelerde daha tam inceleme vaktim olmadı. Ön panel oldukça kaliteli duruyor. Sorun olursa cevaplamaya çalışırım ama ben bu kasayı ancak 1 ay içinde toplayabilirim:(
12 cm fanlı PSU ile kullanıyorum. Fiyatına göre mükemmel bir kasa. Yanlarda HDD için ızgaralı iki yer var oralara takıyorsun HDD leri.
Uzaklaştırılmış 15 gün cezanın 3 günü kaldı.
5 Eylül 2008; 15:09:01
Bir arkadaşa topladım bu kasadan bence gayet iyi bir kasa tavsiye ederim icex de rahat şekilde sığar 12cm fanla da kullanıyomuş arkadaş rahat rahat Fİyat performans ürünü şık ve sade tavsiye ederim
Bir arkadaşa topladım bu kasadan bence gayet iyi bir kasa tavsiye ederim icex de rahat şekilde sığar 12cm fanla da kullanıyomuş arkadaş rahat rahat Fİyat performans ürünü şık ve sade tavsiye ederim
Sayın NakkaSss,
DWD Writer ı nasıl monte ettiniz yerine? Benimkisi pek sağlıklı olmadıda. Açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Evet 12cm fanlı PSU oluyor. Kasanın üst tarafındaki ızgaradan hava alıyor ama benim gibi üstünü kapatacaksanız kullanamazsınız. Bunun dışında kasanın kutusunda 3 tane hdd yuvası olduğu yazıyor ama ben sadece 2 tane bulabildim ki bunlardan birtanesi öne açılan yerde. Diğer hdd yuvaları nerede bulabilen var mı? Aşağıdaki resimde BUlabildiklerim var diğerni gösterebilirmisiniz Kasa ile yaşadığım tek sorun Big Thypoon CPU soğutucumu sığdıramamak oldu. Bende soğutucunun fanını söktüm fansızda 50 dereceyi geçmiyor.kasaya 2 tane 8 nexus 1500 rpm 1 tane 12 cm 1000rpm lik fan taktım hiç ses olmadığı gibi sıcaklık da gayet iyi. Kasayla ilgili uyumsuzluk yaşamak zor standart ATX olan herşey uyar sadece 4870 boyutlarında ekran kartlarından sığdıramazsınız.
5.25 sürücüleri kasanın içinden çıkan plastik raylarla, vidasız bir şekilde, kasaya rahatlıkla takabiliyorsun.