Ben kullanmam bu tarz şeyleri ama olması iyidir tabi. Vodafone servisler konusunda rakipleri ile artık eşit konuma gelmek zorunda..Ama bunların reklamlarını yapamıyor ve yapamayacak..
Daha dün abim bana Ayda 750 kontöre GPRS kalkmadımı ya diyor :) Anlayın işte..
CepRing servisini kullanan Telsim abonelerinin kendilerine doğru yapılan aramalara cevap vermelerine kadar geçen sürede, arayan kişi standart arama sesi yerine çeşitli melodi alternatifleri arasından kendisi için seçilen özel melodiyi dinleyebiliyor. Her türlü telefon modelinden bağımsız olan CepRing, diğer operatörler ile sabit telefon hatlarından Telsim abonelerine doğru yapılan aramalar için de geçerli oluyor.
Faturalı hatlarda 30 YTL, kontörlü hatlarda ise 400 kontör olarak belirlenen CepRing servisinin aboneliği, Telsim Müşteri Hizmetleri aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Servisin kullanıcıları, melodi ayarlarını hem Telsim Müşteri Hizmetleri'nden yardım alarak hem de SMS aracılığıyla kendileri yapabiliyorlar. Kullanıcılar www.telsim.com.tr adresinden diledikleri melodi ya da özel efektin kodunu mesajlar bölümüne yazıp, boşluk bıraktıktan sonra melodiyi dinletmek istedikleri kişinin 10 haneli telefon numarasıyla birlikte 7676'ya göndererek işlemlerini tamamlayabiliyor. Telsim abonelerinin CepRing servisinden 28.02.2005 tarihine kadar yararlanmak için servis bedelini bir kez ödemeleri yeterli oluyor.
deneyen var mı ben yapmaya çalışıyorum ama olmuyor my vodafoneden girş yapıp vodafone live giriyorum seçim yapmak isteiğimde işlminiz gerçekleştirilemede uyarısı alıyorum sms ile yollayınca kodu 7060 2 defa yolluyom gitmiyor 3 üncüde yolluyor gerşekleştirilemedi msj geliyor bazende kod doğru ama yazdığınız şekilde 1 arayanı dinlet kodu yok diye msj geliyor anlamadım msjda bide hata devam ettiği takdirde 4440542yi arayın yazıyor
cep telefonunuzdan vodafone live'a girerek arayana dinlet bölümünden ücretsiz aboneliği başlatabiliyorsunuz ayrıca tüm işlemleri yapabiliyorsunuz. ben yaptım oldu ücretsiz olarak vodafone'un bir reklamında gitar çalan çocuk vardı ya o gitar müziğini gönderdiler servis çalışıyor şu an ben cep telefonundan vodafone live'a girerek yaptım