Evimdeki bilgisayarımda başlıkta da yazdığım gibi xp sp3 kullanıyorum ve windows un tüm güncelleştirmeleri yüklü vaziyette. Geçenlerde pc suite versiyonunu 7 ye yükselttim ve pc artık cihazımı görmüyor, bağlantı hatası veriyor. İşyerimdeki pc de ise yine xp sp3 + yine pc suite 7 yüklü ama windowsun son güncelleştirmeleri yüklü değildi. Sorunsuzca bağlantı kurabiliyordum. Ta ki geçenlerde windows güncelleştirmelerini yükleyene kadar. Şu an işyerimdeki pc ile de bağlantı kuramıyorum. Acaba hangi güncelleştirme uyumsuzluğa yol açtı, fikri olan veya bilen var mı ?
Ben de PC me dün format atıp tekrar XP SP3 ile kurdum ve tüm güncellemeleri de yükledim. PC suite i de yükledim ve sorunsuz bağlandım. Net Framework 2.0 diye bir program var (adını umarım doğru hatırlıyorumdur) Onu yüklemeyince PC suite çalışmıyor diye biliyorum ama yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlarım düzeltsinler. Bende de NSS çalışmıyor Saygılarımla.
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
walla bende 7.0.7.0 ı yüklemiştim nokia nın sitesinden... uyuzluk yaptı mp4 ile 3gp dosyalarını açan multimedia player programını yüklemedi??? videolarım öle bilgisayarda yatıor, izleyemiyorum... ayrı bir programda yüklemek istemiyorum... telefonun orjinal cdsindeki pc suiteyide yüklemeye çekiniyorum :D sizde öle bir sorun oldu mu acaba ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 12:01:34 >