Malesef en yakın seçenek olarak D-Link'in Wireless Media Player'ı var. Türkiyede bazı yerlerde satılıyor, Electroworld'de vardı. Fakat bunlarında mkv desteği vs. gibi şeylerinde problem var. Henüz çok uyumlu cihazlar değil.
sistem olmadan sadece hdd ile görüntü aktarımı yapamazsın
Kendinden player özelliği olan HDD kutularından bahsediyor arkadaş. Ama işte bunların High Definition destekleyen HDMI'lı modelleri henüz pek yaygınlaşmadı ve büyükler..
aynı dertten bende muzdaribim.. direk lcd ye baglayabilecegimiz bir taşınabilir multimedya harddiskimiz olsa filmlerimizi ona atsak ondan seyretsek diyosun konuyu başlatan arkadas dimi?
sanırım amazon.com da boyle bisey satılıyor ama tr de henuz yok.bikac yerde var ama tr de onlarda fahiş fiyatlar istiyorlar..
aslında hdd kutularında hdmi çıkış olsa oda manyak pazar yapar piyasada
tabi bu konunun ucu açık umarım en kısa zamanda tr de rahatca her yerde satılır ve bizde bulabiliriz
italyadan bi arkadaşım getiricek sağolsun indirimdeymiş. 140 € ya 500 gb hdmi çıkışlı uzaktan kumandalı bir multimedia hdd.
yurtdışından temin edebilenler için ideal bir çözüm olsa gerek..
verdiğin linkteki ürünü inceledim. Teşekkür ederim ancak benim anladığım kadarıyla arkadaş HDMI çıkışlı bir ürün arıyor. Bu üründe HDMI çıkış yok. Bilgilendirme amaçlı söyledim.