Şimdi Ara

PSP'ye Opera (OPERAPSP): PSP Netfront Internet Browser'ına rakip: P86'dan TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar P86 Takımı olarak uzun bir süredir gizli tuttuğumuz projemizi sonuçlandırdık ve OPERAPSP v1 alfa'yı yayınlama kararı aldık. OperaPSP'de neler var?
    -Javas cript Desteği(Eski tarayıcıdan daha geniş)
    -Facebook, Rapidshare gibi siteler destekleniyor.
    -Eski tarayıcıdan çok çok daha hızlı...
    -Sayfalara ulaşım daha kolay. Bütünden parçaya doğru gidiyor.(Yakınlaştırma fonk.)
    -Sanal klavye çok daha rahat fakat alışmanız biraz zaman alabilir.
    -Türkçe arayüz...
    -Eski tarayıcının diğer tüm fonksiyonları...
    -Önbellek sınırı Memory Stick'e bağlı...

Fakat eksikler:
    -Flash yok.
    -Henüz bir bug tespit edemedik.
    -Türkçe karakter sorunu...

Kullanımı:
    İndirdiğiniz dosyaları direkt ana dizine atın sonra GAME>Memory Stick bölümünden çalıştırın.
    -Çalıştırmak için x'e bastıktan sonra hemen o'a basılı tutun ve Yükleniyor'u gördüğünüz anda bırakın.
    -Seçim işlemi x yerine o ile yapılıyor.
    -Daha geniş rehber istenirse hazırlanacaktır.
    -Ekranın sol alt köşesindeki komutu gerçekleştirmek için select 'e, sağ alt köşesindeki komutu gerçekleştirmek içinse start 'a basın.
    -Programı, oyun kapatır gibi home tuşundan kapatıyoruz.

İndirme Linki:
    http://rapid-share.com/files/123892862/OPERAPSPV1.rar.html
    Şifre: p86
    not:- yi kaldırın

Neden Opera?
    Çünkü OperaPSP, öteki PSP tarayıcısına göre daha hızlı, daha kolay ayrıca önbellek olarak flash değil memory stick kullanıyor yani önbellek problemi ortadan kalkmış durumda. Ayrıca bu tarayıcıda türkçe arayüz mevcut. Rapidshare destekleniyor... Google araması entegre gibi...

Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi head -- 31 Temmuz 2008; 5:18:13 >

• deneyenler var mı güzele benziyo ama ben psp den nete hiç girmiyorum
  • deneyeceğim umarım çalışır internetle ilgili çok sorun yaşıyordum bu aralar
  • hemen indirip deniyorum bakalım nasıl olucak
  • evet arkadaşlar programı yükledim denedim ve sonuç

programı ilk açtığımda karşıma pspkvm diye bi program vardı psp üstünde java uygulamalarını çalıştırmak için bu program ile cep telefonu oyunlarını psp nizden oynayabiliyodunuz aynen bu program alınmış simgesi değiştirilmiş ve yine cep telefonun için kullanılan opera sürümü yüklenmiş yani gayet basit bişi olmuş ve çok kullanışsız bende aynısını daha önce denemiştim kendi psp'im de

ayrıca home tuşuna basıp çıkmak istediğimde psp kilitlendi pilini çıkarıp kapatmaz zorunda kaldım brick falan olmadı yani yanlış anlamayın bende denemeye değmez ama siz bilirsiniz yinede
  • sağol bilgi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

evet arkadaşlar programı yükledim denedim ve sonuç

programı ilk açtığımda karşıma pspkvm diye bi program vardı psp üstünde java uygulamalarını çalıştırmak için bu program ile cep telefonu oyunlarını psp nizden oynayabiliyodunuz aynen bu program alınmış simgesi değiştirilmiş ve yine cep telefonun için kullanılan opera sürümü yüklenmiş yani gayet basit bişi olmuş ve çok kullanışsız bende aynısını daha önce denemiştim kendi psp'im de

ayrıca home tuşuna basıp çıkmak istediğimde psp kilitlendi pilini çıkarıp kapatmaz zorunda kaldım brick falan olmadı yani yanlış anlamayın bende denemeye değmez ama siz bilirsiniz yinede

Ben de denedim ve nedense senin anlattıklarından bir tanesi bile olmadı.

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: head

quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

evet arkadaşlar programı yükledim denedim ve sonuç

Ben de denedim ve nedense senin anlattıklarından bir tanesi bile olmadı.

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

demekki yaptığınız program daha tam oturmamış bazı hatalar var ben sadece bende olanları yazdım psp slim versiyonum ise 4.01m33-2 dir belik bundan kaynaklanıyo eski sürümlerde hata vermiyodur belki bi çok nedeni olabilir

• Programı ben yapmadım zaten programı psp dünyasının büyüklerinden Ardatan ve ekibi yaptı...
  • rapidshaareden dosya indirilemiyor ancak premiumun varsa indirirsin onlada saniyede 4kb ile download yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 5 Ağustos 2008; 11:17:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

rapidshaareden dosya indirilemiyor ancak premiumun varsa indirirsin onlada saniyede 4kb ile download yapıyor.

flashget i dene
  • psp de flashget mi var kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: e_capkan

psp de flashget mi var kardeşim.

hayır dostum pc den indirirken flashget le indir demek istedim
  • Ben yükledim denedim, kullanışlı değil. Hem psp zorlanıyor, hem tuşları alışıldık yerden değil hem de kullanışlı değil. Yüklemeye gerek yok.

Yine de buraya ekleyen arkadaşıma teşekkür ederim. Umarım PSP için daha güzel bir tarayıcı yaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Programı ben yapmadım zaten programı psp dünyasının büyüklerinden Ardatan ve ekibi yaptı...

Arkadasim bu opera mini epey bir zamandir var. Senin ardatan ve ekibi dedigin adamlarin yaptigi hicbirsey yok. Psp java programinida yapan baskalari yabanci elemanlar. Bu ardatan ve ekibi dedigin elemanlar ne yapti o zaman, bilip bilmeden atip tutmayalim.

İkinci kisim opea cep telefonlari ve palmlar icin yapildigindan urince bir nevi klavye olan aygitlarla kullanilabiliyor. Psp de bu malesef yok ve cok kullanissiz bir durum sozkonusu, fakat benim psp fat ben irde baglantiyla klavye bagladim kullanirim derseniz ayri mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Ağustos 2008; 10:04:38 >
  • kusura bakmayın ama bence programın kullaanımı co kzor bır kere bır sıteyı yazcam 10 dakıka anca yazıyosun opera da fakat ınternet daha hızlı orası kesın ayrıca turkce harflendırmeye bır cozum bulunması gerekıyor emınım dıger versıyonda duzeltırler onu
  • ya iyi güzel de programı alıp psp ye uyarlayan arkadaşa bi açık bildirmek istiyorum :

Açılış sayfasından Facebook kısayolunu seçince birisinin hesabı açılıyo [programı psp ye uyarlayan arkadaşın hesabı galiba] :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 6 Eylül 2008; 11:12:16 >
  • pspui sadece oyun ve film için kullanıyorum wifiyi ipod touchda kullanıyorum müziğide öylegerek görmedim
  • flash olmaması kötü ama hızlı olması çok iyi bi özellik denemek lazım
  • Arkadaşlar alıntı yapan arkadaşa çok tşkler guzel bir konuyu bizimle paylaşmış..!!!

bu program hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz. pspciyiz.biz adlı siteden gerekli yazılımsal destegi alabilirsiniz.

ben bilmiyorum bilsem ben cvp vermeye çalışırdım.
    Herkese iyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.