Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Müziğe göre kulaklık tercihi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Müziğe göre kulaklık tercihi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kenex

31 Temmuz 2008; 4:43:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar aklımda birkaç kulaklık var ama dinlediğim müziğe en uygunu hangisidir bilmiyorum. Baskın olarak cx300 almak istiyorum. Diğer seçenekler creative ep630 ve sen. ie4. Piyasada en çok konuşulan kulaklık bunlar. Dinlediğim müzik tarzı, heavy meatal,death metal, power metal kısaca metalin ve rock un her çeşidi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

King Diamond Forever...

thetrooper00

31 Temmuz 2008; 9:02:41 

Ben AKG K324P kullanıyorum. ie4'ü bilmiyorum ama diğer seçeneklerinden kesinlikle daha iyi.

Tun4
Uzaklaştırılmış
304 gün cezanın 192 günü kaldı.

31 Temmuz 2008; 10:41:26 

ie4>cx300>ep630
Mr. Crowley

31 Temmuz 2008; 11:07:54 

Ben cx300 kullanıyorum.Ama ie4 ün cx300 den çok daha iyi olduğunu duymuştum.

kenex

31 Temmuz 2008; 18:47:27 

Teşekkürler.

King Diamond Forever...

Darkchild

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2008; 4:36:23 

IE 4 basları derin, dolgun ve güzel bi kulaklık... ben pop ,hip hop ,R&B dinliyorum.. bu yüzden IE 4 işimi görüyo ama metalde nasıl olur bilemem...

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
dost..:)

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Ağustos 2008; 16:45:42 

metal dinleyeceksen daha çok para verip cx300 almana gerek yok çünki ep630 daha iyi ama ie4 te hem tiz var hem bass ie4 al bence dolarda düşdü zaten tam zamanı

/microlab solo7 2.0/TrekStor Vibez 12gb/Koss PortaPro/CRE/\TIVE EP630

kimine göre müzik sadece ruhun gıdasıdır ama benim için anlamı çok daha büyük!..
umutech

10 Ağustos 2008; 2:57:26 

hocam metal dinliyorsan ep630 yada ie4 falan olmaz daha dengeli bi kulaklık bence kesinlikle creative zen aurvana

geexer

10 Ağustos 2008; 11:33:58 

Ep630

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
tugberk23

10 Ağustos 2008; 11:42:34 

Metal dinleyen adama hiçbiri olmaz hepsi bass kulaklığı sert müzikleri zehir eder adama bass kulaklıkları. Bende cx500 kullanıyorum ve basslar çok fazla metal dinletmiyor hafif şarkılarda sorun yok ama speed-melodic death gibi sert şarkılarda kulaklığı kulağımdan fırlatasım geliyor. Sattım cx500 leri altec lansing im616 sipariş ettim

e6750 2.66@3.7 cooling by big typhoon/ ocz reaper hpc 800mhz@1140 mhz/sparkle 8800gts 500/1600@648-2080/ga-p35c-ds3r/seagate 320gb/creative inspire m2600/TT Kandalf/fsp epsilon 600 watt/Samsung 226bw s panel/ASUS DRW-1814BLT/A4TECH KX-2810 game master/
3d mark 06:12513 3d mark 01:65550
theoden541

Sisteme Gözat

11 Ağustos 2008; 7:44:57 

şunun şurasında hepsi flac, ogg, ape, vs gibi lossless formatlı 500 gb metal arşivi olan bir adam der ki:

etymotic alabilirsen ne ala, etymotic alamazsan portapro dan şaşma

olmadı e2c ya da zen aurvana...

çünkü metalin her tarzında kullanılan distorsion gitarlar tüm frekans aralıklarından eşit tepki verildiği zaman en iyi şekilde duyulabilir. iyi gitar amfilerinin pahalı olmasının sebebi budur. gitarların yanına ziller, kickler, bass ve melodic tarzlar için klavye de eklenince mümkün olduğu kadar dengeli ve hassas kulaklıklar gerekir.

sana saydığım kulaklıklar makul fiyat seviyesinde bulabileceğin en nötr kulaklıklardır.

flat response ları açısından kulaklıkları karşılaştırman için bir grafik var burda:

http://www.headphone.com/technical/product-measurements/build-a-graph.php?graphID%5B0%5D=165&graphID%5B1%5D=459&graphID%5B2%5D=483&graphID%5B3%5D=435&graphType=0&buttonSelection=Compare+Headphones

sennheiser orpheus u referans alman için koydum.

umarım ie4, cx300, ep630 gibi bass ağırlıklı birşeyler almazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoden541 -- 11 Ağustos 2008; 7:43:23 >

As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Müziğe göre kulaklık tercihi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler