Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CoolerMaster Elite 332 Mod Yardım.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> CoolerMaster Elite 332 Mod Yardım. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
stazy

31 Temmuz 2008; 1:38:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar öncelikle elimdeki kasa budur.

Bunun sol tarafını şeffaf yapmak istiyorum bu malzemeyi nerelerden ve nasıl temin edebilirim ayrıca kasanın içini ışıklandırmak istiyorum bunun için sanırım neon gerekiyor toplam 2 malzeme gerekiyor bunların bana maliyeti ne kadara patlar ve eğer yaparsam güzel olurmu yada hiç dokunmayayımmı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Vipracing

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2008; 2:38:32 

1- Pleksi alıcaksınız
2- Kasa içi ışıklandırma için neon alabilirsiniz.Bir de UV kitleri var.Yanlız UV ışık altında parlayan malzeme/boya vb ile toplayacağınız bir donanım gereklidir UV için (UV duyarlı fanlar,kablolar vb)

Pleksi nin çok çeşidi vardır.Ben fotoğraf ile ilgilendiğimden bu malzemeden bolca alıyorum.Çeşitli renk ve kalınlıkta olanları vardır.Tavsiyem 3mm et kalınlığından fazlasını yan kapak için kullanmamanız yönünde olur zira hem çok kalınlaşır hemde çeşitli problemler yaratabilir.Reklamcılar/tabelacılar gibi sektörde hizmet veren yerlerden temin edebgilirsiniz.
Ben Maslak oto sanayi sitesi girişindeki Office One super store mağazasının hemn altındaki sokaktaki fabrika satış mağazasından gidip direkt alıyorum genelde 2-3 metrelik plakalar halinde olabiliyor.(Yada daha büyük/fon için kullanılıyor).Genellik ile sizin işinize yarayacak 50x50 gibi bir plaka 15ytl civarıdır.
Yan kapağa komple bir folyo yapıştırın sonra onun üstüne çizimi yapıp dekupaj vb ile düzgün kesebilecek birisine kesitirip uygun ölçülerden hazırlanmış pleksinizi taktırın (yada içten olucaksa yapıştırtma da olabilir)

Pleksi bulmam zor vb diyorsanız da : http://www.firebal.net/asp/index.asp gibi sitelerden temin edebilirsiniz.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
stazy

31 Temmuz 2008; 2:43:50 

yan kapağı nerede kestirebilirim istanbul anadolu yakasındayım ayrıca yanada bır adet fan koymayı dusunuyorum.
verdiğiniz sitede bulamadım internetten almıcamda zaten örnek olarak görmek istedim tabela reklam işi yapanlarda bulabilirim sanıyorum yanılıyormuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stazy -- 31 Temmuz 2008; 2:47:38 >

MertcanE.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Ağustos 2008; 9:57:06 

Kasanın Görünüşü Güzel Aslında Yan Kapaklarda Bi değişillik Yapıp içinde Işıklandırma, neon gibi şeyler yapabilirsin.
BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 17:57:26 

evet hocam,kasa moda müsait,biran önce başla

[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Bugün yarına dünle beslenerek yol alır
]
~La Rochefoucauld ~
[İki şeye hakkım olduğuna karar verdim:
Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim,
çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
]
~ Harriet Tubman~

corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Ağustos 2008; 20:44:35 

Evet hocam başla şu işede yeni resimleri paylaş bizimle

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Çizgi Elektronik CPU Turkey
Çizgi Elektronik öncülüğünde başlayan Türkiye'nin kendi işlemcisini üretmesini teşfik eden yarışma ile ilgili bilgi alıyoruz.
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar