Giriş | |
|
|
|
31 Temmuz 2008; 0:33:34
|
|
|
Çok araştırdım ama yine de pek emin değilim. Anycool Z849 modelden alacağım. Joystikleri solda veya sağda olan telefonları beğenmiyorum. Bazılarının tuşlarında da çince harfler var. En güzeli T838, T838i, T839 modelleri. Ancak benim alacağım modelde tv izlerken ekran kaldırılabiliyor. Bilmem bu ürünü gördünüz mü? Kullananınız var mı?
|
|
|
1 Ağustos 2008; 21:15:05
|
|
|
Arkadaşım bir kere söylim senin alcağıon telefon öakma anycool bunu biliyorsundur heralde ama olsun ben gene uyarayım bak bu linkte gerçek anycool modelleri var http://www.anycooltr.com/modeller.html Şimdi asıl telefonu neden almaman gerektiğini belirtiyim. Bu telefonların sar değerleri belli değil daha 10dk konuşunca kafan patlıyor elektromnyetik dalgalardan dolayı, telefonun ses sistemi rezalet sesi çok yüksek veriyor ama ses kalitesi berbat telefonun yanında 2 batarya veriyorlar evet ama telefonda çok uzun bi işlem yapınca batarya patlıycak gibi oluyo elin yanıyo ısıdan telefonun kendi hafızası sadece 197kb Telefon kendi çektiği resimleri açamıyor, telefonun kamerası mp fln değil vga 640 a 480 kamera vidyoları takılarak izliyosun tv özlelliği fena değil ama ondan da bi kaç günde sıkılırsın hiç çekici gelmiyo bi süre sonra, bu telofonların imei leri orjinal olmuyo genellikle başka tellerden klonluyolar,(eski tellerden) 2 ay sonra tel elinde patlayığ kapatılabilir sonra oynarsın telefonun tuşlarıyla sana söylim şu çin mallarına bulaşma
|
|
1 Ağustos 2008; 23:40:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI Arkadaşım bir kere söylim senin alcağıon telefon öakma anycool bunu biliyorsundur heralde ama olsun ben gene uyarayım bak bu linkte gerçek anycool modelleri var http://www.anycooltr.com/modeller.html Şimdi asıl telefonu neden almaman gerektiğini belirtiyim. Bu telefonların sar değerleri belli değil daha 10dk konuşunca kafan patlıyor elektromnyetik dalgalardan dolayı, telefonun ses sistemi rezalet sesi çok yüksek veriyor ama ses kalitesi berbat telefonun yanında 2 batarya veriyorlar evet ama telefonda çok uzun bi işlem yapınca batarya patlıycak gibi oluyo elin yanıyo ısıdan telefonun kendi hafızası sadece 197kb Telefon kendi çektiği resimleri açamıyor, telefonun kamerası mp fln değil vga 640 a 480 kamera vidyoları takılarak izliyosun tv özlelliği fena değil ama ondan da bi kaç günde sıkılırsın hiç çekici gelmiyo bi süre sonra, bu telofonların imei leri orjinal olmuyo genellikle başka tellerden klonluyolar,(eski tellerden) 2 ay sonra tel elinde patlayığ kapatılabilir sonra oynarsın telefonun tuşlarıyla sana söylim şu çin mallarına bulaşma DOĞRU SÖZ TEŞEKKÜRLER....ARKADAŞLAR BU MALLARI ALMAYIN
|
|
|
1 Ağustos 2008; 23:44:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI Arkadaşım bir kere söylim senin alcağıon telefon öakma anycool bunu biliyorsundur heralde ama olsun ben gene uyarayım bak bu linkte gerçek anycool modelleri var http://www.anycooltr.com/modeller.html Şimdi asıl telefonu neden almaman gerektiğini belirtiyim. Bu telefonların sar değerleri belli değil daha 10dk konuşunca kafan patlıyor elektromnyetik dalgalardan dolayı, telefonun ses sistemi rezalet sesi çok yüksek veriyor ama ses kalitesi berbat telefonun yanında 2 batarya veriyorlar evet ama telefonda çok uzun bi işlem yapınca batarya patlıycak gibi oluyo elin yanıyo ısıdan telefonun kendi hafızası sadece 197kb Telefon kendi çektiği resimleri açamıyor, telefonun kamerası mp fln değil vga 640 a 480 kamera vidyoları takılarak izliyosun tv özlelliği fena değil ama ondan da bi kaç günde sıkılırsın hiç çekici gelmiyo bi süre sonra, bu telofonların imei leri orjinal olmuyo genellikle başka tellerden klonluyolar,(eski tellerden) 2 ay sonra tel elinde patlayığ kapatılabilir sonra oynarsın telefonun tuşlarıyla sana söylim şu çin mallarına bulaşma DOĞRU SÖZ TEŞEKKÜRLER....ARKADAŞLAR BU MALLARI ALMAYIN Bunların çoğunu senden öğrendim ARIKAN kardeşim sen olmasaydın hatırlarsan bende bi tane alıyodum bunlardan azdaha
|
|
1 Ağustos 2008; 23:44:50
|
|
|
allah allah yav anycool unda sahtesi çıkmış... bu çinliler artık kendi mallarınında sahtesini çıkarıyor herhal :D
|
|
1 Ağustos 2008; 23:53:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI Arkadaşım bir kere söylim senin alcağıon telefon öakma anycool bunu biliyorsundur heralde ama olsun ben gene uyarayım bak bu linkte gerçek anycool modelleri var http://www.anycooltr.com/modeller.html Şimdi asıl telefonu neden almaman gerektiğini belirtiyim. Bu telefonların sar değerleri belli değil daha 10dk konuşunca kafan patlıyor elektromnyetik dalgalardan dolayı, telefonun ses sistemi rezalet sesi çok yüksek veriyor ama ses kalitesi berbat telefonun yanında 2 batarya veriyorlar evet ama telefonda çok uzun bi işlem yapınca batarya patlıycak gibi oluyo elin yanıyo ısıdan telefonun kendi hafızası sadece 197kb Telefon kendi çektiği resimleri açamıyor, telefonun kamerası mp fln değil vga 640 a 480 kamera vidyoları takılarak izliyosun tv özlelliği fena değil ama ondan da bi kaç günde sıkılırsın hiç çekici gelmiyo bi süre sonra, bu telofonların imei leri orjinal olmuyo genellikle başka tellerden klonluyolar,(eski tellerden) 2 ay sonra tel elinde patlayığ kapatılabilir sonra oynarsın telefonun tuşlarıyla sana söylim şu çin mallarına bulaşma DOĞRU SÖZ TEŞEKKÜRLER....ARKADAŞLAR BU MALLARI ALMAYIN Bunların çoğunu senden öğrendim ARIKAN kardeşim sen olmasaydın hatırlarsan bende bi tane alıyodum bunlardan azdaha EYVALLAH ARKADAŞIM BİR YARARIM DOKUNDUYSA MUTLU OLURUM.ALSAYDIN FORUMDA İMDAT BOZULDU,İMDAT KAPANDI DİYE BAŞLIKLAR ACACAKTIN....İŞTE BUNUN İÇİN BU FORUMLAR VAR.REKLAM VE SATIŞ İÇİN DEĞİL TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...SEVGİLER
|
|
|
1 Ağustos 2008; 23:56:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI quote:
Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI Arkadaşım bir kere söylim senin alcağıon telefon öakma anycool bunu biliyorsundur heralde ama olsun ben gene uyarayım bak bu linkte gerçek anycool modelleri var http://www.anycooltr.com/modeller.html Şimdi asıl telefonu neden almaman gerektiğini belirtiyim. Bu telefonların sar değerleri belli değil daha 10dk konuşunca kafan patlıyor elektromnyetik dalgalardan dolayı, telefonun ses sistemi rezalet sesi çok yüksek veriyor ama ses kalitesi berbat telefonun yanında 2 batarya veriyorlar evet ama telefonda çok uzun bi işlem yapınca batarya patlıycak gibi oluyo elin yanıyo ısıdan telefonun kendi hafızası sadece 197kb Telefon kendi çektiği resimleri açamıyor, telefonun kamerası mp fln değil vga 640 a 480 kamera vidyoları takılarak izliyosun tv özlelliği fena değil ama ondan da bi kaç günde sıkılırsın hiç çekici gelmiyo bi süre sonra, bu telofonların imei leri orjinal olmuyo genellikle başka tellerden klonluyolar,(eski tellerden) 2 ay sonra tel elinde patlayığ kapatılabilir sonra oynarsın telefonun tuşlarıyla sana söylim şu çin mallarına bulaşma DOĞRU SÖZ TEŞEKKÜRLER....ARKADAŞLAR BU MALLARI ALMAYIN Bunların çoğunu senden öğrendim ARIKAN kardeşim sen olmasaydın hatırlarsan bende bi tane alıyodum bunlardan azdaha EYVALLAH ARKADAŞIM BİR YARARIM DOKUNDUYSA MUTLU OLURUM.ALSAYDIN FORUMDA İMDAT BOZULDU,İMDAT KAPANDI DİYE BAŞLIKLAR ACACAKTIN....İŞTE BUNUN İÇİN BU FORUMLAR VAR.REKLAM VE SATIŞ İÇİN DEĞİL TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...SEVGİLER Emin ol alsaydım 50 tane başlık açığ kafanızı yiycektim. Forumda bu telefonlar hakkında bilgisiz üyelerin kararmış gözlerini açmaya çalışıyorum bende şimdi:D Bilmiyolar tel in ne olduğunu Ucuz fiyat diye atlıyolar, bilgilendirmek lazım dediğin gibi
|
|
9 Ağustos 2008; 0:00:10
|
|
|
Arkadaşım orite aldım bimeks den world karta 12 taksit 328 ytl 2 yıl garanti 2 hafta oldu hiç bir sıkıntım yok ve çok memnunum anycool un t808 modelinin aynı sı markası orıte orıte ın garantisi altında
|
|
9 Ağustos 2008; 0:16:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: redoksan Arkadaşım orite aldım bimeks den world karta 12 taksit 328 ytl 2 yıl garanti 2 hafta oldu hiç bir sıkıntım yok ve çok memnunum anycool un t808 modelinin aynı sı markası orıte orıte ın garantisi altında Bimesk ten garantili aldıysan sorun yok Telefonu beyenmene bağlı, yeterki garantili ve kaçak olmasın ve çakma tabii
|
|
9 Ağustos 2008; 3:18:58
|
|
|
aman aman sakın ola ki bulaşmayın uzak durun!!!!
|
|
|
9 Ağustos 2008; 3:20:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: drblood aman aman sakın ola ki bulaşmayın uzak durun!!!! Bencede bulaşmasınlar ama aklını buna koyup bulaşanlarda hiç değilse kaçak mal almasın
|
|
9 Ağustos 2008; 11:51:03
|
|
|
ben z848 kulanıyorum süper bi şey şiddetle tavsiye ediyorum.
|
|
|
9 Ağustos 2008; 11:56:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kahraman34 ben z848 kulanıyorum süper bi şey şiddetle tavsiye ediyorum. KAÇ ZAMANDIR KULLANIYORSUN İMEİ OPERATÖR TARAFINDAN HALA KAPATILMADIMI..BENİM T818 KAPATILDI
|
|
|
9 Ağustos 2008; 11:58:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kahraman34 ben z848 kulanıyorum süper bi şey şiddetle tavsiye ediyorum.