Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
A300D-125 AMD 1170 Ytl 10 Taksit Uygun mu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> A300D-125 AMD 1170 Ytl 10 Taksit Uygun mu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Dawnie_

31 Temmuz 2008; 0:10:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu ürünü hsbc kartıma peşin fiyatına 10 taksitle 1170tl ye alacağım fiyat nasıldır?
tavsiye eder misiniz sıkıntısız bi şekilde oyun oynayabilmek istiyorum mesela red alert 3 çıkınca veya diablo 3 grafikten kıssam da olur ama nihayetinde çalıştırsın istiyorum tabii ki oyunların daha spesifikasyonları yayınlanmadı ama tahmin de edilebilir en azından gerçi crysis iyi bir örnek olurdu keşke çalışsaydı
bi de kafama tek bi şey takıldı o da şu toshibanın buna benzeyen modellerinde örneğin Satellite
A300D-11S (1GB) modelinde Ses Çıkışı : Built-in Harman Kardon stereo speakers denilmiş ancak bu modelde ise

Ses Çıkışı : Toshiba Bas Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi ve Dolby Sound Room, stereo hoparlörler denilmiş hangisi daha iyidir(built in harman ı ilk defa duyduğum için merak ettim nasipse cevaplarınıza göre yarına almış olacağım şimdiden teşekkür ediyorum cevaplara)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> A300D-125 AMD 1170 Ytl 10 Taksit Uygun mu? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-REX M860U
nVidia 9800GTS ekran kartlı taşınabilir oyun canavarı!
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir