Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vista bölünmüş hdd birleştirme yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> vista bölünmüş hdd birleştirme yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hknzdn

30 Temmuz 2008; 23:32:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar pc de vista ultimate 64bit yüklü ve c:25gb d:200gb ve e:75gb olmak üzere 3 disk var. vista C sürücüsüne yüklü ve haliyle işletim sistemi vista olunca 25gb yetmiyo. bunun için C ve E sürücülerini format atmadan birleştirmem gerekiyo. E sürücüsünde veri yok boşalttım yani. bunu nasıl hallederiz Partition Magic dedilerde bunun vista için olanını bulamadım. yardım edersiniz çok sevinirim yaa..

AMD ATHLON 64 X2 5200+ , NVIDIA GF8500GT 512MB ,4GB KINGSTON RAM ,320GB SATAII SAMSUNG HDD ,BENQ 17" LCD,SAMSUNG DVD-RW,LG DVD-R
fofer

5 Eylül 2008; 16:53:37 

bende aynı şeyi yapmaya çalışıyorum şu an

vista da yönet kısmında yapmaya çalıştım ama hata veriyor

_H@Z@R_

5 Eylül 2008; 17:50:37 

benim bildigim format atmadan birleştirme yok ama varsa bole bişi bizde ögrenelim suan için vistanın disk temizlemesini ve easy cleaner 2 yi kullanmanı tavsiye ederim rahat 2gb lik alan acarsın easy cleaner da gereksizler kısmına gir tüm kutuları tikle ve sil bayaa bi alan bosaltıyosun internet birikintilrini ozellikle program tr destekli

intel6420@3.6ghz(1.424v)/Zalman 9700NT/2gb team extreem 800mhz@1128mhz(5-5-5-15)/gigabyte p35 ds4/sparkle8800gts 320mb(621/1620/2106)/be quiet! BQT Straight Power E5-700W/2x250 GB Seagate...410AS/feel hurricane 1
ahmet mundar

7 Eylül 2008; 16:55:08 

programları, oyunları diğer sürücülere yöklemeni öneririm

AMD Phenom X4 9500+ ASUS M3A32-MVP Deluxe Wİ-Fİ Edition 2x1 GB DDR2 800 Mhz Kingstoon Gigabyte 8800GTS 512MB 320 GB Samsung Sata 16mb Cache FEEL Hurricane HİGH POWER 560W PSU
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> vista bölünmüş hdd birleştirme yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar