Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
###HP 4380 ACİL YARDIMMM # NO HP DEVICE DETECTED, HP SOLUTION CENTER WILL CLOSE NOW###

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> ###HP 4380 ACİL YARDIMMM # NO HP DEVICE DETECTED, HP SOLUTION CENTER WILL CLOSE NOW### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maxelll

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 21:48:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaslar

hp 4380 yazıcımı ilk olarak gecen hafta bilgisyar usbden bagladım bilgisayar tanıdı fakat sonraları spooll.exe yazıcı biriktirme hatası verdi vede şimdide artık bilgisayara taktıgıma ise tanımıyor .. yazılımını sildim şimdi ise yukleyemiyorum.. hata veriyor surekli uzaktan yordam cagrısı calısmıyor diye ama hizmetlerin hepsi acık yazıcı ekle diyorum yazdırma kuyruklayıcıs calısmıyor diyor ne yapcagım... bi yardım edin .

add device kısmındanda asagıdaki hatayı veriyor

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 7 Ağustos 2008; 15:53:25 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
maxelll

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 23:28:48 

yazıcım yüklü olduğu halde yazıcılar ve fakslar bölümünde görünmüyor. hatta yazıcı ekleye bastığımda "işlem tamamlanamadı" diye bir msj geliyor. Ayrıca sunucu özellikerine bastığımda da "Sunucu özellikleri izlenemiyor.Yazıcı kuyruklama işlemi çalışmıyor." diye bir hata mesajı daha veriyor.Yazıcımın sürücüsünü tekrar kurdum. Kurma işlemi sonunda "rpc sunucusu kullanılamıyor" diye bir hata verdi.
yardım edebilecek arkadaşlar varmı?Harddiskime format atmak istemiyorum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
maxelll

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2008; 19:48:17 

bu zamana kadar kimsede
spollsv.exe hatası

uzaktan yordam cagrısı

RPC hatası

yazdırma biriktiricisinin calısmaması

yazıcının yüklenemeemesi gibi hataları yasayan olmadımı

format atmadan çözmenin bir yolu yokmu

maxelll

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 16:24:54 

forumdan birisinden çözüm gelene kadar konuyu güncel tutacagım

fenerista07

4 Ağustos 2008; 18:22:28 

cdsiyle herşeyi kaldırdıktan sonra olmuyorsa formattan başka çare yok bir sistem geri yükleme işe yarayabilir..

fthry

4 Ağustos 2008; 18:50:35 

senin yazıcıdan yazılım hatası hissediorum sanki bence cihazı aldığın yere götür onların teknik serwisinde kursunlar ve aynı hatayı weirosa cihaz yazılımsal olarak arızalı ama egert ööle olmasa bile senin pc ye sistem hatası oldugundan siistyem geri yükleme dene derim yanii cünkü senin cihaz wirelles özelliğine sahip oldugundan yazılım hatası normaldir...

maxelll

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 19:05:15 

sistem geri yukleme calısmıyor cunku kapatmıstım cok fazla yer yiyor diye vede silmiştim dosyalarını ama calıstıranlarada çare olmamış
yazılmısal olarak bir sorun yok cunku yazılım yukleniyor bilgisayara sonuna kadar usbden yada wirelesstan cihazı ekle deyince buluyor detected diyor ama sonra hata veriyor hatayıda microsoft yuzunden yazıcı biriktiricisi spollsv.ex buna bir yama bulunmadıgından tum yazıclıarda hata veriyor... micrsoft yuzunden xp silip pardus yukleyeesim geldi cunku onda hata vermiyormus...

fthry

4 Ağustos 2008; 19:15:39 

olabilir en son care olarak one dnemeleisin yada yazıcıyı değiştirmelisin......

maxelll

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 19:26:23 

yok yazıcı saglam fotokopi tarayıcı calısıyor ama bilgisayar görmüyo işte hatta görüyoda microsoft windows hata veriyo

fenerista07

5 Ağustos 2008; 11:48:13 

Sen yazıcını nasıl kurdun usb ye tak dediğinde, taktın demi hp usb kablosunu bilgisayarına ?(devrik cümle:))

ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_24980307/tm.htm

bu konudaki yönergeleri izleyip driverlarını sil ve tekrar kur olması lazım bende işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista07 -- 5 Ağustos 2008; 11:47:09 >

maxelll

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 22:28:51 

quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Sen yazıcını nasıl kurdun usb ye tak dediğinde, taktın demi hp usb kablosunu bilgisayarına ?(devrik cümle:))

bu konudaki yönergeleri izleyip driverlarını sil ve tekrar kur olması lazım bende işe yaradı.

evet usb tak dediginde taktım baska ne yapacaktımki takmayacakmıydım

maxelll

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 23:51:37 

denedim o ssayfadakileri bi kac kez ama gene aynı hatalar spoolsv.exe hatası uazktan yordam cagrısı RPC falan hatası veriyo

fenerista07

6 Ağustos 2008; 0:38:55 

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

quote:

Dikkatli okumamışsın! USB'yi tak dediğinde takmayacaksın(şu anda takamıyor ... seçeneğini işaretleyip devam eicen), yeniden başlatıcan bilgisayarı windows açılmadan takacaksın usb yi(tabi yazıcın falan açık olacak) :9, benim problemim böyle çözüldü. Bol şans :0, Sayfadaki yönergeleri aynen uygula yoksa baş edemezsin hp' ile günde 3 tane format atılır ama bi hp yazıcı tam kurulmaz :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista07 -- 6 Ağustos 2008; 0:41:07 >

maxelll

Sisteme Gözat

6 Ağustos 2008; 1:31:03 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

quote:

Dikkatli okumamışsın! USB'yi tak dediğinde takmayacaksın(şu anda takamıyor ... seçeneğini işaretleyip devam eicen), yeniden başlatıcan bilgisayarı windows açılmadan takacaksın usb yi(tabi yazıcın falan açık olacak) :9, benim problemim böyle çözüldü. Bol şans :0, Sayfadaki yönergeleri aynen uygula yoksa baş edemezsin hp' ile günde 3 tane format atılır ama bi hp yazıcı tam kurulmaz :

denedim ama olmuyor işte gene olmuyorrr

o kadarda diyodum hp alınmaz laptopta diye ama işte yazıcıda aldık bi kere napıcaz şimdi ugrasıp duruyoz ama artık sabaha gene denicem bakalım ne olcak çözüm bulana kadar devam bi yolu vardır mutlaka format dısında