Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MSI K9A2 PLATINUM KULLANANLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> MSI K9A2 PLATINUM KULLANANLAR BURAYA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
destroyer8206

30 Temmuz 2008; 20:52:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Önceki sistemimde gigabyte 790fx-ds5 modelini kullanıyordum ve maalesef başıma gelmeyen kalmadı fabrikadan ayda yılda bir çıkan arızalı ürün beni buldu ( yani heralde öyledir ) Bende anakartı götürüp değiştirdim ve yerine k9a2 platinum aldım ama kartı daha denemedim bu gece kurucam sistemi sizce iyi bir crosfire anakartımı bazı forumlarda kartın üzerindeki 4 pcı ex 16 slotunun 2 tanesinin 8x hızında çalıştığını yazmışlar ama msı 'ın kendi sitesinde 4'ünüde 16x hızında çalıştırdığı yazıyor hangisine inanmak lazım bu anakartı kullananlar yardımcı olursa sevinirim

Enermax Uber Chakra big tower case - Tagan 800W Psu - MSI K9A2 Platinum - Phenom x4 9950 2.6 Ghz - Cooler Master Eclipse Cpu Cooler - 2* HIS 4850 Crossfire - Corsair DOMINATOR 1066 Mhz 2*1 GB 5-5-5-15 - Logitech Z5500 - Philips 22'' Lcd - A4 Tech x750 BF Lazer
X2

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 21:46:18 

4 slot birlikte kullanılırsa x8 hızında, iki tanesi kullanılırsa x16 hızında olması lazım, tabi yanlış hatırlamıyorsam..

destroyer8206

30 Temmuz 2008; 21:53:24 

üstad kendi sitesinde x16 yazıyor ben anlamadım bu işi

Enermax Uber Chakra big tower case - Tagan 800W Psu - MSI K9A2 Platinum - Phenom x4 9950 2.6 Ghz - Cooler Master Eclipse Cpu Cooler - 2* HIS 4850 Crossfire - Corsair DOMINATOR 1066 Mhz 2*1 GB 5-5-5-15 - Logitech Z5500 - Philips 22'' Lcd - A4 Tech x750 BF Lazer
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> MSI K9A2 PLATINUM KULLANANLAR BURAYA Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)
Sıkı bir futbol simülasyonuna hazır mısınız?
Bionic Commando Rearmed
Biyonik kolumuz, yenilenmiş grafikler ve özellikler ile yeniden karşımızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar