Merhaba arkadaşlar Asus F3JP bilgisayarımla birlikte gelen Logitech V150 Lazer Mouse bozuldu.Yeni bir mouse almak istiyorum.Aynı mouse 30 ytl civarında ve bana biraz pahalı geldi bide bozulduğu için aynısını almak istemiyorum.Notebook için bana bu logitech V150 tarzında, büyüklüğünde bir mouse önermenizi istiyorum.Ayrıca lazer mouse ile optik mouse arasında ne gibi bi fark vardır?Hangisi daha iyidir?Yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxelgokcell -- 30 Temmuz 2008; 19:42:24 >
arkadaşım ben yıllardır değişik fare kullandım ..ama nasıl olduysa tesadüfen vatanda A4 ün X710F modelini bulmuştum o kadar rahat ki. sonra bir ara yine gittim ama kalmamış.. indirimli hali ile ozaman 24 ytl ye almaştım, şimdi yine bulsam hemen yedek falan alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 31 Temmuz 2008; 4:20:50 >
arkadaşım ben yıllardır değişik fare kullandım ..ama nasıl olduysa tesadüfen vatanda A4 ün X710F modelini bulmuştum o kadar rahat ki. sonra bir ara yine gittim ama kalmamış.. indirimli hali ile ozaman 24 ytl ye almaştım, şimdi yine bulsam hemen yedek falan alacağım.