50-60YTL vererek bloğunu değiştirip 200liraya iyi bir sistem olabilir diye düşünüyorum Tabi bu mevcut TT plexi-CPU blok kullanmak isteyip istemediğinizle alakalı
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Arkadaşlar sistemi kurdum ama anakartım garantide olduğu için henüz deneme şansım olmadı. sadece cpu soğutacağım yatecek diye umutluyum. '5 ağutosta deneyeceğim ve sonuçları buraya yazacağım.
Tamam hocam yapmasına yapalım da ben şu 745 i bi çalıştırayım, biraz deneyim edineyim sonra bakarız diğer sistemelere. Ben bu soğutma işini sevdim. İleriye doğru sistemin parçalarını yavaş yavaş değiştiririm. Ama sen illa yapacağım diyorsan burada bizimle de paylaş fikie edinelim.
Bende hazır olması ve fiyat/performans olarak iyi bulduğum magicool sistemini aldım. Magicool Su Soğutma Sistemi Daha sistemimi almadığım için kurma şansım olmadı ancak kurduğum zaman testleri sizlerle paylaşırım. Çok pahalı olan hazır kitler yerine benimde tercihim toplama olurdu ancak ilk kez bu işlere girişeceğim için olayın nasıl olduğunu anlamak ve tecrübe etmek için böylesi bir ürün almanın daha mantıklı olacağını düşündüm.Sistemin ayrıntılı incelemesi için gogleda "magicool incelem" demeniz yeterlidir. Bence bu işde hiç tecrübe edinmemiş iseniz böylsi daha uygun bir sistemle başlamanız daha mantıklı olacakdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Ağustos 2008; 18:25:47 >
Bende hazır olması ve fiyat/performans olarak iyi bulduğum magicool sistemini aldım. Magicool Su Soğutma Sistemi Daha sistemimi almadığım için kurma şansım olmadı ancak kurduğum zaman testleri sizlerle paylaşırım. Çok pahalı olan hazır kitler yerine benimde tercihim toplama olurdu ancak ilk kez bu işlere girişeceğim için olayın nasıl olduğunu anlamak ve tecrübe etmek için böylesi bir ürün almanın daha mantıklı olacağını düşündüm.Sistemin ayrıntılı incelemesi için gogleda "magicool incelem" demeniz yeterlidir. Bence bu işde hiç tecrübe edinmemiş iseniz böylsi daha uygun bir sistemle başlamanız daha mantıklı olacakdır.
katılıyorum
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Soğutma gerçekten çok önemli bir konu dolayısı ile komple bir sistem toplamadan önce ben ilk etapda bu işi halletmek istedim.Sistem ne olursa olsun soğutulması gerekiyor,artık fanların sesi ve yarattığı tozlu ortamdan sıkıldığım için 80-90 ytl verip hava soğutma kitlerine vereceğime üstüne makul bir miktar para ödeyerek böylesi bir sistem almak hem hava soğutmaların performansından daha iyidir,hemde ilk başlangıç içinde idealdir. Yani "ilk başlangıcım ,bari en iyisini alayım" mantığı doğru değildir bence. Ben eminimki bu aldığım sistemi 3-5 ay kullanayım daha sonrasında toplama bir sistem yaparım.Herşey sırayla anlayacağınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Ağustos 2008; 18:42:07 >
Arkadaşlar TT 745 aldım, sistemi boşta kurdum 4-5 saat çalıştırdım bi problem yok ama anakartım serviste olduğundan henüz deneyemedim. Bazı forumlarda bloğun pek işe yaramadığı yazıyor ek in 65 euro luk bi ploğu var acaba onu mu alsam yoksa zalmanın gold diye bi model var onu mu alsam die düşünüyorum. Bu arada blok değiştikten sonra da yok rad yetersiz yok pompa yetersiz derler mi. İşin sonun da teker teker sistemi yenilemek zorunda kalır mıyım.