sanırım trt4 hiç yok:( evet bunlar ticari kanallar değil ama parasını vergiler yoluyla ödediğimiz bizim kanallarımız... tabi burda trt yönetimininde suçu var... elbetteki kaliteden ödün vermemeleri gerek ama biraz daha izleyiciye sıcak gelen yapımlara yer vermeleri lazım
Ulusal ve yerel kanallar Digiturk ve Dsmart'ta aynı şekilde yer almıyorlar. Dsmart kapsadığı uydudaki kanalları ücretsiz bir şekilde alıp yayınlıyor. Digiturk'te olan kanallar ise Digiturk'e para ödüyorlar. Reklam pazarlarını büyüttükleri için. Ancak devlet televizyonu Trt ödemiyor. Bu nedenle Digiturk Trt1'i direkt Trt2 ve Trt3'ü dönüşümlü yayınlıyor. Tabi ben de bunu desteklemiyorum. Trt2 ve Trt3' ün aynı anda yer alması gerektiğini düşünüyorum...
Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci. Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... -çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
08.08.2008 – 24.08.2008 tarihleri arasında TRT-3 kanalında Pekin olimpiyatları yayınlanacak. Bu süre boyunca TRT-2 kanalı 39 nolu kanalda, TRT-3 kanalı 75 nolu kanalda, TRT-3 HD kanalı ise 375 nolu kanalda yayın yapacak. Bu süre sonunda TRT-2 kanalı dönüşümsüz olarak 39 nolu kanaldan yayına devam edecek, TRT-3 ve TRT-3 HD kanallarının yayınına son verilecek.