Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony Bravia 40D3500 ve PS3 için ses sistemi tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony Bravia 40D3500 ve PS3 için ses sistemi tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
acsev2003

30 Temmuz 2008; 17:02:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony Bravia 40D3500 (40") Full HD LCD sahibiyim. Bu televizyona 4.1 veya 5.1 hangi marka ses sistemini tavsiye edersiniz?

Ses sistemi DVD filmlerde ve PS3 oyunlarında kullanılacak...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
habecan

31 Temmuz 2008; 17:11:49 

Ayni sorunun cevabini ben de bekliyorum.Bu ikisinin uzerine ses sistemi icin nelere ihtiyacim var? Alisveris sitelerindeki setlerin hepsinde dvd/br player var,onlar bizim icin gereksiz ama geri kalan hersey gerekli mi? ve de o sekilde satilan setler var mi?

CoolerMaster Stacker 830,Enermax Infiniti 650w ,Altec Lansing MX-5021,Microsoft Reclusa,Razer Copperhead,Samsung 226bw,Intel e6750,Gigabyte P35-DS3R,2gb OCZ Planitum Rev2 800mhz,PowerColor 2900xt 512mb & Asus 1950pro,320gb&400gb Samsung sata
Speedy9355

22 Ağustos 2008; 22:43:48 

Arkadaşlar ben de sizin gibiyim ses sistemi arıyorum Şöyle bir iki model var DAV DZ660 serisi yeni çıktı falan bir araştıralım biz burda başka bir başlık altında bunu tartışıyoruz

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony Bravia 40D3500 ve PS3 için ses sistemi tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar