Arkadaslar HTC TYTN2 kullanıcısıyım ve su an askerlik yapmaktayım(Astegmen olarak yanlıs anlasılmasın:) İntenete baglanmak icin en ekonomik paketi bulmaya calısıyorum. Aylık 3 veya 5 gb yeterli bir miktar benim icin...sınırsız olursa cok daha gusel olur...Hattı yeni alıcagım icin oparatör fark etmez...Şimdiden teşekkurler
nerde astegmeinsin kardeş ben ankaradayım astegmen olarak .aynı problem bendede var şuan laptopumla cep üzerinden girerek yazıyorum mesajı ama ben türkcelin haftalık 50mb kampanyasından faydalanıyorum.1 ay once türkcelde yine çok güzel kampanya vardı.ayda 300 kontöre 3gb idi hediye kontörle 36 ytl ye patlıyordu.fakat üye olmadım malesef ben olsa idim kampanya 3 ay geçerli idi.demek istedigim kampanyaları takip et kısa zamanda yine kampanya çıkacak sanırım türkcelden.acele lazım ise yine faturalı hat alanlara hem hızlı internet için alet bedavaya hemde uygun fiyata 3-4 gb olarak baglanabilirsin.sanırım bu kampanya 3 oporötördede var .telsimi güzel gelmişti bana fakat 1 yada 2 sene üyelik istiyordu en az.sen gir sitelerine araştır
Arkadaslar HTC TYTN2 kullanıcısıyım ve su an askerlik yapmaktayım(Astegmen olarak yanlıs anlasılmasın:) İntenete baglanmak icin en ekonomik paketi bulmaya calısıyorum. Aylık 3 veya 5 gb yeterli bir miktar benim icin...sınırsız olursa cok daha gusel olur...Hattı yeni alıcagım icin oparatör fark etmez...Şimdiden teşekkurler
sen bizimkilerden biri misin :) bende astegmenim mardinde onlarda deli gibi nete girmeye kasıyolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuadrox -- 30 Temmuz 2008; 20:43:22 >