Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yurtdışından Nokia

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Yurtdışından Nokia Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhan85

30 Temmuz 2008; 16:35:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,

Amerika'dan N81 getirmeyi planlıyorum ama yurtdışından telefon getirme konusunda herkes başka birşey söylüyor. Türkiye'ye getirdiğimde de elimde patlasın istemiyorum. Ne yapabilirim bunun için? Cihazın faturasında vergi 0 $ olarak görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

gokhan85

31 Temmuz 2008; 17:48:24 

arkadaşlar hiç bilen yok mu bu konuyu?

enigmaenergy

31 Temmuz 2008; 17:50:21 

Kargo ile getittirirsen gümrükte kalır.Bi telefon parası kadar daha para ödersin.O yüzden bu yola sakın başvurma.Ancak biri yanında getirebiliyorsa ozmn olur

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
gokhan85

31 Temmuz 2008; 19:34:38 

zaten birinin yanında gelecek. ama kayıt ettirmem gerekecek diye biliyorum.
bu kayıt işi nasıl yapılır neler lazım? telefon elimde patlasın istemiyorum :s

MaSSive

31 Temmuz 2008; 21:37:56 

Telefonu getirecek olan kisi daha once 2 senelik sure zarfinda bu sekilde yurt disindan telefon getirip kayit ettirmemis ise , yurtdisindan Turkiye ye giris yaptigi tarihten itibaren en gec bir ay icinde telefon ve pasaportuyla beraber,bulundugunuz sehirdeki ilgili kuruma veya telefonda kullanacaginiz gsm opetatorunun abone merkezine gidip,5 ytl karsiligi telefonu kayit ettirmesi yeterli.

Ne hava alaninda nede kayit esnasinda hicbir vergi alinmiyor kesinlikle.

En son bu sene haziran ayinda olmak uzre
Bu sekilde Turkiye de defalarca telefon kayit ettirdim.Prosodur budur.

Bu arada AVEA 5 ytl bile almiyor.

aliass

31 Temmuz 2008; 21:50:16 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Telefonu getirecek olan kisi daha once 2 senelik sure zarfinda bu sekilde yurt disindan telefon getirip kayit ettirmemis ise , yurtdisindan Turkiye ye giris yaptigi tarihten itibaren en gec bir ay icinde telefon ve pasaportuyla beraber,bulundugunuz sehirdeki ilgili kuruma veya telefonda kullanacaginiz gsm opetatorunun abone merkezine gidip,5 ytl karsiligi telefonu kayit ettirmesi yeterli.

Ne hava alaninda nede kayit esnasinda hicbir vergi alinmiyor kesinlikle.

En son bu sene haziran ayinda olmak uzre
Bu sekilde Turkiye de defalarca telefon kayit ettirdim.Prosodur budur.

Bu arada AVEA 5 ytl bile almiyor.

peki kayıt yaptırdığın operatörün hattınımı kullanmak zorundayız illa.yani turkcellde kayıt yaptırdıysak o telefonla anca türkcel hattımı kullanabiliriz?ve ayrıca yurt dışından gelen telefon türkiyede garanti kapsamına giriyormu yani türkiyede servise götürdğümüz zaman garanti kapsamındamı tamir yapıyorlar

MaSSive

31 Temmuz 2008; 22:30:45 

Hayir tabiki ancak dune kadar herhangi bir gsm operatorunun abone merkezine gidip kayit altina alinabiliniyordu telefonlar ve diyelimki avea yaya ait bir sim kart kullaniyorduysan eger, senin illaha avea abone merkezlerinde kayit ettirmen gerekiyordu.Ve avea kullanicisi degil isen o abone merkezi kayit yapmiyordu.fakat suan her sehirde bir ,iki bilemedin 3 yerde kayit yapan yer var ve her sehirde her gsm operatoru kayit altina almiyor artik bildigim kadari ile.

O bakimdan kullanilacak sim kart hangi operatore ait ise onun abone merkezine kayit ettirmekte yarar var.

Sorun olmasin diye kullanilacak oparator hangisi ise onun abone merkezine basvurun diye yazdim.

Garanti olayina gelince Nokia vb markalarin uluslar arasi garanti kapsaminda oldugunu,ve bu garantinin Turkiye den alinmis cihazda 2 sene ise Yurt disindan alinmis cihazda 1 sene diye biliyorum.Fakat emin degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 31 Temmuz 2008; 21:41:23 >

MaSSive

31 Temmuz 2008; 22:41:29 

Sunuda eklemekte yarar var,yurt disindan telefon getirip kayit ettirmek icin getiren kisi Turk pasaportuyla telefonu kayit ettirebilir.

Bunu belirtmekte yarar var. Cunku, bu sekilde yurt disindan telefon getirmesi istenen kisiler genelde ciftte vatandas olabiliyor ve Turk pasaportu ile degilde sadece yabanci pasaportuyla cikip gelme ihtimalleri var.

Bu yuzden telefon getirtilecek kisi yurt disinda yasayan biri ise,Turk pasaportuyla yurda giris cikis yapmasi gerek.

aliass

31 Temmuz 2008; 22:53:21 

quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Hayir tabiki ancak dune kadar herhangi bir gsm operatorunun abone merkezine gidip kayit altina alinabiliniyordu telefonlar ve diyelimki avea yaya ait bir sim kart kullaniyorduysan eger, senin illaha avea abone merkezlerinde kayit ettirmen gerekiyordu.Ve avea kullanicisi degil isen o abone merkezi kayit yapmiyordu.fakat suan her sehirde bir ,iki bilemedin 3 yerde kayit yapan yer var ve her sehirde her gsm operatoru kayit altina almiyor artik bildigim kadari ile.

O bakimdan kullanilacak sim kart hangi operatore ait ise onun abone merkezine kayit ettirmekte yarar var.

Sorun olmasin diye kullanilacak oparator hangisi ise onun abone merkezine basvurun diye yazdim.

Garanti olayina gelince Nokia vb markalarin uluslar arasi garanti kapsaminda oldugunu,ve bu garantinin Turkiye den alinmis cihazda 2 sene ise Yurt disindan alinmis cihazda 1 sene diye biliyorum.Fakat emin degilim.

şuan turkcel kullanıyorum ama 2 tane hattım var arasıra vodafone hattımıda kullanıyorum.şimdi gidip turkcel hattımla kayıt yaptırsam sonra vodafone 'nu taksam vodafone o telefonda çalışırmı

MaSSive

31 Temmuz 2008; 23:08:24 

Simdiye kadar kayit ettirdigim telefonlari hep avea hatlarina kayit ettirdim ve hemen hemen hepsinde suan baska operatorlerin sim kartlari kullaniliyor.Suana kadar kullananlardan kayit problemi duymadim.

ilengiz

31 Temmuz 2008; 23:17:32 

amerikadan gelen telefonların yazılımsal sorunları çıkabiliyor.versiyonları flan farklı oluyor.

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
gokhan85

1 Ağustos 2008; 0:45:26 

MaSSive teşekkür ederim bilgi için. Gelecek kişi çifte vatandaş ama hangi pasaportu ile giriş yapacak bilmiyorum. O yuzden önce ona sormam gerekli.

Bu arada çok önemli değil ama Türkçe yazılım yükleme veya yükletme şansım olur mu telefona? N81 getirteceğim.

aliass

1 Ağustos 2008; 10:41:14 

quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

amerikadan gelen telefonların yazılımsal sorunları çıkabiliyor.versiyonları flan farklı oluyor.

Türkiyede servise versek Türkiye yazılımını yüklemezlermi?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Yurtdışından Nokia Sayfa: [1]
Buraya git: