4 tane güvenlik kamerası var işyerinde bunlar gayet güzel çalışıyordu.Pc anakartı arızalandı tamire gitti geldi kameralar çalışmaz oldu.Bu sistemi kuranları çağırdık geldiler dvr kartını değişitrdiler onun birde adaptörü vardı onuda değiştirdiler ve gittiler yazılım yüklü fakat no video yazıyor.Şimdi benim merak ettiğim şu bu dvr kartı pc ye tanıtılımş olamsı gerkmiyormu aygıt yöneticisinden baktığımda bu kartın ne adını ne sanını göremiyorum bu adamlar o zaman ne yaptılar gittiler ben anlayamadım gitti bu işte terslik yomu sizce benim bildiğim dvr kartının bir şekilde pc ye tanıtılımış olamsı gerekir ama yok sadece yazılım yüklemişler gitmişler daha çalıştığını bile göremedik o günden sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankara -- 30 Temmuz 2008; 16:32:15 >
anakartı değiştirdiniz mi yoksa tamir mi edildi? eğer anakart değiştiyse, DVI kart intel chip setlerle uyumludur anakart değiştiğinde chipseti farklı bir anakart aldığınızda bu sorun çıkabilir. aynı şekilde ekran kartı değiştiysede olur. buradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. kolay gelsin.
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk