Arkadaşlar bilgisayarımda kaspersky ant-virüs (7.0.0.125) sürümü yüklü fakat daha iyi koruma sağlamak için bu iki programdan birini yüklemek istiyorum.sizce hangsiini yüklemem daha iyi olur ?
yok trojan çok var sanırım bilgisayarımda net hızım bayağ yavaşlıyor resimleri açarken pcmdeki açma süresi bile baya uzun oluyor.başka arkadaşların görüşleri varmı bu full güvenlik paketleri hakkında(eset-kasper) ?
Onun yanına Zone Alarm ücretsiz versiyonu çeksen ve bilgisayarında da Spybot gibi bir antispy programı bulunsa hayli hayli yeterli olur. Ama internet security istiyorsan mutlaka bence Kaspersky Internet Security seç derim. Bendeki de KIS ama ama ben firewall'u yerine Zonealarm firewall kullanıyorum. Zonealarm'dan vazgeçmek çok zor
Eset Smart Security diyorum.Silme konusunda çok başarılı.Birçok konuda artısi var.Kaspersky gibi kasmıyor.Tarama yaparken çok rahat işlem yapabiliyorsun.Updateleri çok küçük boyutlarda ve sisteme çoğu zaman baktığımda kaynakları hiç harcamıyor.Sanki virüs programı yokmuş gibi.Güvenlik duvarı sorun yaratabiliyor bazen ama engli kaldırmak mümkün.
Şunu söylemeliyim ki,hiçbir virüs programı kesin çözüm değildir.İstediği kadar güvenli olsun.Koruma sağlarsınız ama o da bir yere kadar.Bu yüzden de sistem kaynaklarını harcamayan Eset Nod 32 Smart Security'i tercih ediyorum.
Kula kul olmak için atılmadık meydana Biz yalnız Hakikate Hakka secde ederiz Nasıl girdiyse dava sahipleri zindana Bilsinki kahbe devir bizde öyle gireriz
ya bence kasper sky antivir kullan internet security bazen çok saçmalıyor normal programları bile engelliyor mesela bende bir ara babylon programı kuruluydu bildiginiz online sözlük programı ve çok tanınmış ama kaspersky internet security bunu engelliyor ve açamıyordum yani bence internet security deilde antivirüs sürümünü kur yani kav. esete gelince ben tamam güzel sistemi az kasıyorda sanki bana biraz daha az virüs buluyor gibi geldi taramamda yani benim bilgisayarda yaklasık 2 ay durdu dogru dürüst bir şey yakaladıgını göremedim allah allah internet gayet temiz dedim (!) ama bende hiç öyle sakin durmam normalde herşeyi denerim virüs olmaması zor gibi sonra kaspere döndüm geri daha iyi bence kasper...