1.arkadaslar yeni film indirmeye basladım ama bazı seyleri anlamadım.torrent ten I am a legend filmini indircem ama hd filan olmasını istiorum.orneğin bikaç tane buldum 720p li buldum.indiricem yalnız ama pc bunu acıormu.aynı sekilde 720p bluray da buldum.pc de izleyebilirmiyim. 2.dvd ile dvdrip arasında ne fark var.yani kalite farkı var deil mi.dvdlerde 2-5 gb ama dvdripler 600 mb-1.5 gb filan DVD9 film ispanyolca ama dil secenekleri filan var ingilizce ve fransızca da var.peki bu aynı orj dvd lerde old gibi menulu mu yani dilini eng yapıp alt yazı ekleyebilirmiyim cok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olabilirseniz sevinirim
1. Evet seyredebilirsin, k-lite mega codec pack (divx seyretmene yarayan kodek paketi) indirerek seyredebiliyorsun. Seyretmek için ise gom player tavsiye ederim.
2. DVD bildiğin DVD formatındaki film, DVD rip ise dvd den sıkıştırılmış divx film. Uzantısı avi oluyor. Dual language seçenekli dvdrip filmlerde dili ingilizce seçip alt yazı ekleyebilirsin, çalışıyor denedim
peki ben kaiteli filmlere bakıorum hep 2-3 dili filan yazıo.mesela ITA-ENG yazıo baılarında 3 dil birden var bunların hiçbiri ripli deil genelde 4-4.5 gb filan tabi bazıları bunların kalitesi daha ii deilmi.mesela suan 4.33 luk bitane film buldum ama ripli deil buna da alt yazı ekleyebilirmiyim divxlerde old gibi .fps filan yazmıo