Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hd dvd, blu-ray film formatları.... anlayanlar lutfen yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> hd dvd, blu-ray film formatları.... anlayanlar lutfen yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
icecube_fb

30 Temmuz 2008; 15:28:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1.arkadaslar yeni film indirmeye basladım ama bazı seyleri anlamadım.torrent ten I am a legend filmini indircem ama hd filan olmasını istiorum.orneğin bikaç tane buldum 720p li buldum.indiricem yalnız ama pc bunu acıormu.aynı sekilde 720p bluray da buldum.pc de izleyebilirmiyim.
2.dvd ile dvdrip arasında ne fark var.yani kalite farkı var deil mi.dvdlerde 2-5 gb ama dvdripler 600 mb-1.5 gb filan
DVD9 film ispanyolca ama dil secenekleri filan var ingilizce ve fransızca da var.peki bu aynı orj dvd lerde old gibi menulu mu yani dilini eng yapıp alt yazı ekleyebilirmiyim
cok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olabilirseniz sevinirim

kyorhan

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 19:10:15 

1. Evet seyredebilirsin, k-lite mega codec pack (divx seyretmene yarayan kodek paketi) indirerek seyredebiliyorsun. Seyretmek için ise gom player tavsiye ederim.

2. DVD bildiğin DVD formatındaki film, DVD rip ise dvd den sıkıştırılmış divx film. Uzantısı avi oluyor.
Dual language seçenekli dvdrip filmlerde dili ingilizce seçip alt yazı ekleyebilirsin, çalışıyor denedim

2. EL Dükkanım İçin Tıklayın

Eski Rumuz : Dinendal Elensar
atabanli

30 Temmuz 2008; 23:33:35 

codec olarak xvid filmler için xvid codec hd filmler için ise coreavc tavsiye ederim.

XBOX360/pal
icecube_fb

31 Temmuz 2008; 18:37:55 

peki ben kaiteli filmlere bakıorum hep 2-3 dili filan yazıo.mesela ITA-ENG yazıo baılarında 3 dil birden var bunların hiçbiri ripli deil genelde 4-4.5 gb filan tabi bazıları bunların kalitesi daha ii deilmi.mesela suan 4.33 luk bitane film buldum ama ripli deil buna da alt yazı ekleyebilirmiyim divxlerde old gibi .fps filan yazmıo

atabanli

1 Ağustos 2008; 1:19:10 

altyazı eklenebilir ben altyazı işlemini hangi grup sunum yaptıysa ona göre bularak hallediyorum.

XBOX360/pal
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> hd dvd, blu-ray film formatları.... anlayanlar lutfen yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 9600GSO vMod
Bir direncin neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız!
Smart recovery Pro video
Smart Recovery ile dakikalar içinde çöken bilgisayarınızı kurtarın, silinen dosyaları geri getirin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar