İkinci el mesajı:406
Katılım zamanı: 27 Aralık 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
20 Eylül 2008; 10:41:33
Elimde çok sayıda rapid hesabı var puanlarla kazanılmış. Önce parayı yollarsınız sonra hesabı yollarım. Ödeme şu şekilde olabilir.
Hesabı almanın 3 yolu var.
1. vakıfbank hesabına havale 2. işbankası kredi kartı borcuna veya hesabına yatırılacak para 3. Garanti bankası havale
1 aylık hesap 10 YTL dir.
hesabı almak isteyenlar pm atsın veya konuya mesaj atsın
Premium ÖZELLİKLERİ
HESAP Rapidshare.com için geçerlidir
-Aynı anda istenilen kadar dosya indirilebilmektedir.
-Flashget tarzı prg kullanıla bilinmekte istenildiğinde download durdurulup devam ettirilebilmektedir (bağlantı koptu,elektrik gitti download öldü problemi yok )
-Rapidshare link ine tıklandığında download direk başlar bekleme söz konusu değildir.
-Premium hesaba upload ettiğiniz dosyalar asla silinmez.
-Modeme reset atma derdiniz ortadan kalkar.
-Günlük indirme limiti 10 GB. 5 günde 50 GB
Rapidshare.com puanlı hesap isteyenler için 1 aylık hesap 1000 puanlı 15 YTL 3 aylık hesap 3000 puanlı 35 YTL 6 aylık hesap 6000 puanl 65 YTL 12 aylık hesap 12000 puanı 115 YTL[/color]
Satılık www.netload.in hesapları ( satılık netload hesabı ) 1 aylık 18 ytl 3 aylık 45 ytl 6 aylık 75 ytl 12 aylık 115 ytl
Satılık www.megashares.com hesapları ( satılık megashares hesabı ) 1 aylık 15 ytl 3 aylık 37 ytl + 3 ay bedeva ( toplam 6 aylık hesap 37 ytl )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 22 Ekim 2008; 18:30:38 >
İkinci el mesajı:100
Katılım zamanı: 23 Ocak 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
22 Eylül 2008; 18:01:16
arkadaşla bugün 1 aylık rapid premıum alış verişi gerçekleştirdik son hız elime geçti bankadan verdiği numaraya hiç bir masrafsız(btm)10 ytl yatırdım ve rapidi mi aldım hepsi 20 dakika sürmedi güvenilir bir satıcı tavsiyemdir...
İkinci el mesajı:2
Katılım zamanı: 27 Eylül 2006; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
22 Eylül 2008; 18:30:46
Arkadaşlar önce ki 1 aylık hesabım bittiğinden ikinci alışverişimi ( 3 aylık ) yaptım; arkadaşıma da 3 aylık aldık. İki hesapta gayet sorunsuz ve hızlı gerçekleşti. Eğer durumu olan varsa buraları okuyarak zaman kaybediyorsunuz hemen parayı gönderin sonra okuyun.
22 Eylül 2008; 19:47:30
quote:
Orjinalden alıntı: hadJ
Alışverişimiz hızlı ve sorunsuzdu sanırım bu 2 yada 3. premium hesabı alışım arkadaştan şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.
İnşallah bundan sonrada çıkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: fable
arkadaşla bugün 1 aylık rapid premıum alış verişi gerçekleştirdik son hız elime geçti bankadan verdiği numaraya hiç bir masrafsız(btm)10 ytl yatırdım ve rapidi mi aldım hepsi 20 dakika sürmedi güvenilir bir satıcı tavsiyemdir...
22 Eylül 2008; 19:52:13
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Lotus
Arkadaşlar önce ki 1 aylık hesabım bittiğinden ikinci alışverişimi ( 3 aylık ) yaptım; arkadaşıma da 3 aylık aldık. İki hesapta gayet sorunsuz ve hızlı gerçekleşti. Eğer durumu olan varsa buraları okuyarak zaman kaybediyorsunuz hemen parayı gönderin sonra okuyun.
devamlı alışveriş yapmakdileğiyle
quote:
Orjinalden alıntı: atalay3650
kendisinden 1 aylık**** hesabı aldım herhangi bi sorun yasamadım hemen hesabı gönderdi hızlı alısveriş oldu tesekkürler...