Giriş | |
|
|
|
30 Temmuz 2008; 15:14:56
|
|
|
Cs 1.6 - 1.5 Sizin Resimleriniz , Oyundan alınan görüntüler , Videolar [ Paylaşım Noktası ] Arkadaşlar oyundan aldığınız SS ( screen shot ) ve videoları burada paylaşırsak forum kirliliğini önlemiş oluruz ve güzel bir konu olur . Arkadaşlar buraya oyundan çektiğiniz güzel fraglarınızı , ilginç görüntülerinizi veya sevdiğiniz görüntülerle videolarınızı paylaşabilirsiniz . İnşallah yararlı olur herkese bu konu . Benden birkaç görüntü : İyi frag yapmıştım Burada da güzel frag yapmışım Burada awp indiada güzel frag yapmışım Yine güzel frag Burada da abim awpdust'da 63-18 frag yapmış . Bu resimde abim peşpeşe 2 headshot atmış Yine abimden güzel frag var Bu resimde abim Hattrick yapmış 2'si headshot 1'i düz .. Burada da abim var . Peşpeşe 4 kişi almış 2'si headshot 2'si düz , Tk yapmış Arkadaşlar bu görüntüleri hava atmak için koymuyorum , sadece paylaşım amaçlı . Sizden de oyundan aldığınız görüntü ve videoların paylaşımını bekliyorum . Oyundan nasıl görüntü alabiliriz diyorsanız : Taşınabilir aygıtlarınız ile ( cep telefonu , fotoğraf makinesi vb. ) veya bilgisayarda oyun sırasında klavyenizin print screen tuşuna basarak görüntü alabilirsiniz . Print Screen tuşuna bastıktan sonra tarayıcınızın resim programına ( Paint veya başka varsa ona ) yapıştırıp resimlerinize kaydedebilirsiniz Umarım yararlı bir konu çıkartmışımdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ Féano[R] -- 30 Temmuz 2008; 15:41:25 >
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 17:31:00
|
|
|
Güzel olmuş da hani birazda DH serverında kassan Seni ilk sıralarda görmek isteriz .
|
|
|
30 Temmuz 2008; 17:36:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Çeyun Güzel olmuş da hani birazda DH serverında kassan Seni ilk sıralarda görmek isteriz . Ooo sen yeter ki iste ceyhun hocam Hemen geliyorum top15'e gireceğim
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 21:18:42
|
|
|
Bizim serverda takım birincisi olman mümkün değil Feanor efendi,hala benim baskınlarımı durdurmayı öğrenemedin....
AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5600+ [2.95Ghz 1.31V] | MSI K9A2CF 790X | MSI X1950Pro 256MB 256Bit | 2x2GB Patriot Viper 800Mhz 4-4-4-12 Tagan 2ForceII 800W | 2x250GB Seagate Raid0 + 500GB Seagate | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech XL-750BF | Airties RT-211 DHKT Counter Strike 1.6 Non-Steam Serverlarımız [SXE 7.0 + DHKT-SP v3 + 11 Online Admin :) ] Pro Server 212.175.124.51 Death Match Server 212.175.124.77 Maç Server 212.175.124.78 DHKT | E-XT-REME ~ DHKT | .50AE www.dh-kt.com | Server Hakkında İletişim : xtreme@dh-kt.com
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 21:51:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT Bizim serverda takım birincisi olman mümkün değil Feanor efendi,hala benim baskınlarımı durdurmayı öğrenemedin.... Bana senin o Xm in işlemiyo . Bugün çözdüm olayı
|
|
|
30 Temmuz 2008; 22:44:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Çeyun quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT Bizim serverda takım birincisi olman mümkün değil Feanor efendi,hala benim baskınlarımı durdurmayı öğrenemedin.... Bana senin o Xm in işlemiyo . Bugün çözdüm olayı Ben de yavaş yavaş çözmeye başlıyorum olayı ama bir aksiyon yok Eyleme geçiremiyorum
|
|
|
|
|
1 Ağustos 2008; 0:02:17
|
|
|
Aqua ~ MadooR , o senin kardeşin miydi Gerçekten 10 yaşında bir çocuğa göre çok iyi oynuyor tebrik ederim , bugün ben de alacaktım da oyundan ss kaçırdım , 3 headshot atmıştım peşpeşe Ss'lerinizi ve maç videolarınızı bekliyoruz
|
|
|
|
|
1 Ağustos 2008; 0:41:35
|
|
|
Bu aralar Yasinle takılıo. Napsın Çocuk kendi yaşına en uygun o var. Ama severim Yasin'i yeri ayrıdır bende
|
|
|
1 Ağustos 2008; 0:53:41
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR` Bu aralar Yasinle takılıo. Napsın Çocuk kendi yaşına en uygun o var. Ama severim Yasin'i yeri ayrıdır bende bende cok severim 2nizide
|
|