Arkadaşlar başka bir şehirde liseye başladığımdan beri kullandığımız avea öğretmen hatlarımızı artık kapatmayı düşünüyoruz. Annem babam ve ben üç yıldır öğretmen hattı kullanıyoruz. Her ay verdiğimiz sabit ücret fazla gelmeye başladı artık. Okul zamanı günde 10 ile 15 dk arası konuşuyoruz. Hatta çoğu zaman babamın yanında annem de olduğundan biribirimizle görüşmek için annemin hattını pek kullanmıyoruz bile. Şimdi benim size sormak istediğim günde 10-15 dk görüşeceğimiz, babamın özellikle avea olmak üzere diğer hatlarla görüşmesinin ve benim msj ihitiyacımın çok pahalıya patlamayacağı, annemin hatıını çok fazla kullanmadığından kullanılmadığında çok para vermeyeceğimiz öğretmen hattından daha avantajlı bir tarife önerebilir misiniz?
numaralarınızı değiştirmeden mobil öğrenciye geçiş yaparsanız sizin için mesaj 39 kontöre 5000 sms alırsınız ve kendi aranızda 10 dksi 2 kontöre konusabilirsiniz.
numaralarınızı değiştirmeden mobil öğrenciye geçiş yaparsanız sizin için mesaj 39 kontöre 5000 sms alırsınız ve kendi aranızda 10 dksi 2 kontöre konusabilirsiniz.
patlıcana üye olursanız 150 kontür yüklediğinizde bir ay boyunca avea ile 180 dk bedava konuşabilirsiniz...