Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
3 KİŞİ ÖĞRETMEN ALTERNATİFİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> 3 KİŞİ ÖĞRETMEN ALTERNATİFİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TERSun

30 Temmuz 2008; 14:51:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar başka bir şehirde liseye başladığımdan beri kullandığımız avea öğretmen hatlarımızı artık kapatmayı düşünüyoruz. Annem babam ve ben üç yıldır öğretmen hattı kullanıyoruz. Her ay verdiğimiz sabit ücret fazla gelmeye başladı artık. Okul zamanı günde 10 ile 15 dk arası konuşuyoruz. Hatta çoğu zaman babamın yanında annem de olduğundan biribirimizle görüşmek için annemin hattını pek kullanmıyoruz bile. Şimdi benim size sormak istediğim günde 10-15 dk görüşeceğimiz, babamın özellikle avea olmak üzere diğer hatlarla görüşmesinin ve benim msj ihitiyacımın çok pahalıya patlamayacağı, annemin hatıını çok fazla kullanmadığından kullanılmadığında çok para vermeyeceğimiz öğretmen hattından daha avantajlı bir tarife önerebilir misiniz?

HePsİ1LeŞmE

30 Temmuz 2008; 14:54:15 

kontörlü hat alsanız daha iyi olr bence mobilöğrenci şeklinde
senin için 39 kontöre 5000 yada 500sms kullanabilrsin daha iyi olr

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 335W PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
propesyonel

30 Temmuz 2008; 15:20:30 

kampuscell tarife içi 10 dksı 1 kontor . tabi arayacağınız numaraları kampuscell yapmanız gerekecek

TURKCELL 2041 KISA MESAJ SERVİSİ SEVERLER DERNEĞİ ÜYESİ
ecece

30 Temmuz 2008; 15:26:57 

baban avea kalsın. sen ve annen turkcelle geç. iki hattı da kampüscell yapmaya bak. anneninkine sadece kapanmasın diye 3 ayda bir kontör yüklersiniz. kendi hattaına her ay yükler annenin hatta 10dk sı 1 kontörden ararsın. hem turkcell de 3bin sms çıkardı o da senin mesaj ihtiyacını karşılar.

HePsİ1LeŞmE

30 Temmuz 2008; 16:01:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ecece

baban avea kalsın. sen ve annen turkcelle geç. iki hattı da kampüscell yapmaya bak. anneninkine sadece kapanmasın diye 3 ayda bir kontör yüklersiniz. kendi hattaına her ay yükler annenin hatta 10dk sı 1 kontörden ararsın. hem turkcell de 3bin sms çıkardı o da senin mesaj ihtiyacını karşılar.

oldu babası türkcelli arayınca faturaya yansıyınca görürler aveaya devam ama kontörlü mobilöğrenci yapın hatları daha iyi

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 335W PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
ufo

30 Temmuz 2008; 18:59:48 

3 tane kampuscell hattı al Tcell mis gibi konuş bedavadan 10dk 1 kontöre. .

Çok yerde var ara bulursun hat direk kampuscell olarak açılmış..
xuadrox

30 Temmuz 2008; 20:39:56 

arkdaşlar bende geçen supertariyefe gectım sonra pişman oldum tekrar kampüse gecmek ıstıyorum ama 1 ay beklemen lazım dediler gecici hat kapama fln yapsam bu süreç sıfırlanır mı yada faturalıya geçsem ondan sonra başvursam yine aynı sekılde 1 ay mı beklemek lazım bilgisi olan var mı

Toshiba A100-599
Nokia n95
ecece

31 Temmuz 2008; 2:01:00 

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

oldu babası türkcelli arayınca faturaya yansıyınca görürler aveaya devam ama kontörlü mobilöğrenci yapın hatları daha iyi

yaw tabiki avea dan turkcell i aramayacaklar.

HePsİ1LeŞmE

31 Temmuz 2008; 10:10:57 

quote:

nasıl görüşecekler ozamn avea alması daha mantıklı daha ucuza konuşmaya msjlaşmaya devam edecekler
türkcellin sms kampanyası bitacek zaten kalıcı deil
zaten diğer 2 faturalı hattı kapttrmak isterseler onlara kapattrmasınlar diye hediye konuşma yada sms verebilrler..

ecece

31 Temmuz 2008; 13:45:50 

quote:

quote:

nasıl görüşecekler ozamn avea alması daha mantıklı daha ucuza konuşmaya msjlaşmaya devam edecekler
türkcellin sms kampanyası bitacek zaten kalıcı deil
zaten diğer 2 faturalı hattı kapttrmak isterseler onlara kapattrmasınlar diye hediye konuşma yada sms verebilrler..

ben turkcellciyim tabiki de turkcell almasını önereceğim

!!_saHin_!!

31 Temmuz 2008; 13:53:27 

komple mobil öğrenciye geçin...Baban diğer hatları en fazla dk 4 kontöre arar..150 yüklerse dk 2 kontöre arar..

Sen normalde 1 kontöre mesaj atarsın..İstersen 39 kontöre her yöne 500 avea içi 5000 bedava mesaj da alabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!_saHin_!! -- 31 Temmuz 2008; 13:53:10 >

HePsİ1LeŞmE

31 Temmuz 2008; 15:06:28 

quote:

ben turkcellciyim tabiki de turkcell almasını önereceğim

tamam önerebilrsin de kişi zaten avea hat kullanıyor msjlaşmak için deiştirmek istiyor aveadaki smsler kalıcı türkcelde şuan itibariyle kalıcı deil avea mobilöğrenciye geçmesi daha mantıklı ve karlı olacak ve ucuz olacak türkcellden

ecece

1 Ağustos 2008; 1:16:49 

quote:

tamam önerebilrsin de kişi zaten avea hat kullanıyor msjlaşmak için deiştirmek istiyor aveadaki smsler kalıcı türkcelde şuan itibariyle kalıcı deil avea mobilöğrenciye geçmesi daha mantıklı ve karlı olacak ve ucuz olacak türkcellden

amma büyüttünüz yalnız ya. ben sadece fikrimi söyledim. ben olsam söylenilen şartlarda böyle bir yol izlerdim. herkesin düşüncesi farklıdır. beğenip beğenmemeniz beni ilgilendirdiyo oooff sıkıldım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> 3 KİŞİ ÖĞRETMEN ALTERNATİFİ Sayfa: [1]
Buraya git: