Arkadaşlar başka bir şehirde liseye başladığımdan beri kullandığımız avea öğretmen hatlarımızı artık kapatmayı düşünüyoruz. Annem babam ve ben üç yıldır öğretmen hattı kullanıyoruz. Her ay verdiğimiz sabit ücret fazla gelmeye başladı artık. Okul zamanı günde 10 ile 15 dk arası konuşuyoruz. Hatta çoğu zaman babamın yanında annem de olduğundan biribirimizle görüşmek için annemin hattını pek kullanmıyoruz bile. Şimdi benim size sormak istediğim günde 10-15 dk görüşeceğimiz, babamın özellikle avea olmak üzere diğer hatlarla görüşmesinin ve benim msj ihitiyacımın çok pahalıya patlamayacağı, annemin hatıını çok fazla kullanmadığından kullanılmadığında çok para vermeyeceğimiz öğretmen hattından daha avantajlı bir tarife önerebilir misiniz?
baban avea kalsın. sen ve annen turkcelle geç. iki hattı da kampüscell yapmaya bak. anneninkine sadece kapanmasın diye 3 ayda bir kontör yüklersiniz. kendi hattaına her ay yükler annenin hatta 10dk sı 1 kontörden ararsın. hem turkcell de 3bin sms çıkardı o da senin mesaj ihtiyacını karşılar.
baban avea kalsın. sen ve annen turkcelle geç. iki hattı da kampüscell yapmaya bak. anneninkine sadece kapanmasın diye 3 ayda bir kontör yüklersiniz. kendi hattaına her ay yükler annenin hatta 10dk sı 1 kontörden ararsın. hem turkcell de 3bin sms çıkardı o da senin mesaj ihtiyacını karşılar.
oldu babası türkcelli arayınca faturaya yansıyınca görürler aveaya devam ama kontörlü mobilöğrenci yapın hatları daha iyi
arkdaşlar bende geçen supertariyefe gectım sonra pişman oldum tekrar kampüse gecmek ıstıyorum ama 1 ay beklemen lazım dediler gecici hat kapama fln yapsam bu süreç sıfırlanır mı yada faturalıya geçsem ondan sonra başvursam yine aynı sekılde 1 ay mı beklemek lazım bilgisi olan var mı
oldu babası türkcelli arayınca faturaya yansıyınca görürler aveaya devam ama kontörlü mobilöğrenci yapın hatları daha iyi
Orjinalden alıntı: ecece yaw tabiki avea dan turkcell i aramayacaklar.
nasıl görüşecekler ozamn avea alması daha mantıklı daha ucuza konuşmaya msjlaşmaya devam edecekler türkcellin sms kampanyası bitacek zaten kalıcı deil zaten diğer 2 faturalı hattı kapttrmak isterseler onlara kapattrmasınlar diye hediye konuşma yada sms verebilrler..
Orjinalden alıntı: ecece yaw tabiki avea dan turkcell i aramayacaklar.
nasıl görüşecekler ozamn avea alması daha mantıklı daha ucuza konuşmaya msjlaşmaya devam edecekler türkcellin sms kampanyası bitacek zaten kalıcı deil zaten diğer 2 faturalı hattı kapttrmak isterseler onlara kapattrmasınlar diye hediye konuşma yada sms verebilrler..
ben turkcellciyim tabiki de turkcell almasını önereceğim
Orjinalden alıntı: ecece ben turkcellciyim tabiki de turkcell almasını önereceğim
tamam önerebilrsin de kişi zaten avea hat kullanıyor msjlaşmak için deiştirmek istiyor aveadaki smsler kalıcı türkcelde şuan itibariyle kalıcı deil avea mobilöğrenciye geçmesi daha mantıklı ve karlı olacak ve ucuz olacak türkcellden
tamam önerebilrsin de kişi zaten avea hat kullanıyor msjlaşmak için deiştirmek istiyor aveadaki smsler kalıcı türkcelde şuan itibariyle kalıcı deil avea mobilöğrenciye geçmesi daha mantıklı ve karlı olacak ve ucuz olacak türkcellden
amma büyüttünüz yalnız ya. ben sadece fikrimi söyledim. ben olsam söylenilen şartlarda böyle bir yol izlerdim. herkesin düşüncesi farklıdır. beğenip beğenmemeniz beni ilgilendirdiyo oooff sıkıldım