forumda anlatılan tüm n95 gps programları görünen karayolları üzerinden tarif ediyor ne yazık ki. benim sıkıntım şu oldu. denizde iyi balık denk gelen bir yeri işaretlemiştim, şimdi o noktaya kendimi götürtemiyorum. yol bilgisi yok diyor. yok mu bana karayolu olmayan yerlerde de yol için yönlendirecek bir yazılım?
imdattt imdatttt
nokianın kendi map programından kordinatı işaretletirirsen seni götürmesi lazım. sonuçta kordinat sistemine göre değer giriyorsun o değeri sana pusula görevi şeklinde görev üstlenerek yön belirtiyor. normal yol çizimi şeklinde değil yani... ama ümid ederiz yakın gelecekte tam kapsamlı ülke haritaları çıkar. Artık haritacılık teknolojileri bayağı ilerlediği için harita üretimi daha kolay ve hızlı gelişiyor.
1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim 2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim 3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim 4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim 5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim 6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim 7. N82 cihazını v30.0.0.019 sürümü kullanan ilk Türk'te benim. Dünyada sayılıyız zaten. Çünkü nokia N82 için v30 sürümünü geri çekti...