Şimdi Ara

En iyi diş macunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
5
Favori
195.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben colgatenin ucuz macunlarından birini kullanıyorum.Günde 3 kez dişlerimi fırçalamama rağman çok güzel bir beyazlık yakalayamadım.Diş macunu tavsiyeniz varmı şöyle beyazlatacak ?



  • İPANA=SİGNAL=COLGATE

    Türkiye de pazar payına hakimler, düzgün bir rakipleri çıksa keşke...


    http://www.unilever.com.tr/ourbrands/ signal

    http://www.pg.com.tr/procter/t_urunlerimiz_index.htm ipana

    http://www.colgate.com.tr/app/Colgate/TR/Corp/Products.cvsp colgate



    Diş macunu çıkarmayan firma;
    http://www.evyap.com.tr/tr/ ARKO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Aralık 2009; 19:21:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birolayd

    İPANA=SİGNAL=COLGATE

    Türkiye de pazar payına hakimler, düzgün bir rakipleri çıksa keşke...


    http://www.unilever.com.tr/ourbrands/ signal

    http://www.pg.com.tr/procter/t_urunlerimiz_index.htm ipana

    http://www.colgate.com.tr/app/Colgate/TR/Corp/Products.cvsp colgate



    Diş macunu çıkarmayan firma;
    http://www.evyap.com.tr/tr/ ARKO

    yok o da cıkarıor,,
    BİM de satılan marka..evyap uretıor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: birolayd

    İPANA=SİGNAL=COLGATE

    Türkiye de pazar payına hakimler, düzgün bir rakipleri çıksa keşke...


    http://www.unilever.com.tr/ourbrands/ signal

    http://www.pg.com.tr/procter/t_urunlerimiz_index.htm ipana

    http://www.colgate.com.tr/app/Colgate/TR/Corp/Products.cvsp colgate



    Diş macunu çıkarmayan firma;
    http://www.evyap.com.tr/tr/ ARKO

    yok o da cıkarıor,,
    BİM de satılan marka..evyap uretıor..



    Sanino mu, evet sanino arkonunmuş, ama bimde sanino var mı?
    http://www.evyap.com.tr/tr/urunler/agiz_bakimi/sanino_macun_03.asp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 7 Ocak 2010; 4:42:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PulpFictioN

    Beyler bide Sensodyn'i hassas değilde normal dişli biri kullanırsa sakata gelmez dimi Çünkü hepsinde hassas dişler için yazıyor.


    Zararı olmaz.


    Kullandığınız temizlik ürünlerinde kanserojen yapan (SLS gibi) maddelerin olmamasına dikkat ediniz.


    Şurada Zuccari Aloice Toothpaste diye bir ürün var ama fiyatı biraz pahalı gibi:http://www.tedavidestek.com/?urun-detay_419_Zuccari_Aloice_Toothpaste___Aloe_Verali_Dis_Macunu__.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 3 Mart 2010; 8:20:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmac**

    hepsi ecnebi icade siz en iiyisi yerlimalı misvak:D:D kullanın.cuma cıkısları caminin önünde satan amcalardan alabilirsiniz ama cıkan problemler size aittirr :D:D geri kafalı adamlar kullana bilir


    şimdi bu yazıyı okuyup doğru olduğunu içinden kabul eden ama dışa vuramayan arkadaşlar bana edebiyat yapma diyecek ama olsun ...

    paşam geri kafalı falan yazmışsın cahilliğine veriyorum ...
    ve senin misvağın çalışma prensibinden haberinde yoktur şimdi ve neden serçe parmak boyutuna gelince değiştirilmesi gerektiğinin sen ve senin gibilere göre dine yakın olan herşey gerici ama size şunu söyleyeyim burada özene bözene sözünü ettiğiniz diş macunlarının yararından çok zararının olduğu bazı bilim adamları tarafından kanıtlandı ufak bir araştırma ile bunu öğrenebilirsin veya şöyle mantıklı olarak bi düşün dişmacunu reklamlarında yeni ürün eski ürünlerin hep kötü eksik olduğunu gösterir sence daha yenisi çıkınca daha önce eksiksiz olarak belirtilen macun kötülenmeyecekmi ?

    konuda da bahsi geçen diş beyazlatma konusunda da şunu söylemek isterim her insanın dişleri saf beyaz değildir genetik yapıya bağlıdır eğer siz gerek kimyasal gerek ışınlarla dişi beyazlatmaya zorlarsanız büyük ihtimalle yüksek fiyatlar ödeyerek bunu başarırsınız ama dişlerinizi zayıflatmış ve dengesini bozmuş olacaksınız

    ve hala Hz. Muhammed (sav) söylediklerini, tavsiyelerini gericilik olarak gören bir toplum var bütün dünya iman etsin etmesin doğruluğunu kabul eder tavsiyelerinin hala hayatı kolaylaştırdığını söylemekte

    ama boşverin çağdaşlık varken bunların ne önemi var ...


    http://tr.mydearbody.com/sifali-bitkiler/misvak-agaci.html
    http://www.webhatti.com/genel-sohbet/35958-misvakin-faydalari.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TKAY -- 22 Mart 2011; 3:25:38 >








  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakaleli

    quote:

    Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdalixx

    dünyanın en iyi diş macunu üretildiğinden beri 1. cliğini elınden bırakmayan ve rakiplerine artık yarışa girmekten vazgeçiren ancak ismini duymadığınız reklamını göremdiğiniz bir ürün var reklamının olmamasının sebebi ise network sistemiyle çalışılmasıdır. Bu diş macunun adı ise forever bright dır
    İÇERİ: ALOE VERA JEL, BEE PROPOLİS VARDIR

    PEKİ BUNLAR NEDİR? ALOE VERA: VERİM VE İÇERİK BAKIMINDAN DÜNYANIN EN ZENGİN BİTKİSİDİR. VE BEE PROPOLİS İSE ARI KOVANINDA BULUNAN MACUNSU BİR MADDEDİR. ARI KOVANINDA BAKTERİ OLMAYIŞI BİLİM ADAMLARININ DİKKATİNİ ÇEKMİŞTİR, DÜŞÜNÜN KOVANIN İÇERİSİNDE GÜNEŞİN ANNINDA DURMASINA RAĞMEN HİÇ BİR BAKTERİNİN ÜREMEYİŞİ NE KADAR GARİP DİMİ BUNU YAPAN ARILARDIR ALLAHIN BİR HİKMETİ VE BÖYLECE İNSAN SAĞLIĞINA NASIL UYARLARIZ BU MADDEYİ DİYEREK BİTKİSEL OLARAK DA ALOAVERAYI EKLEMİŞLERDİR MÜKEMMEL BİR KARIŞIMDIR BUNU BEN SÖYLEMIYORUM İSVİÇRE VE ALMANYA DERMOTOLOG LAR DİYOR EN İYİSİDİR DİYORLAR. AYRICA DEDİĞİM GİBİ ALOE VERA OKADAR İÇERİ GÜÇLÜDÜR Kİ ALOE BİLİM KONSEYİ KURULMUŞTUR. BİR BİTKİ İÇİN BİLİM KONSEYİ KURULMUŞ OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUM. AYRICA DUNYA SAĞLIK ORGÜTÜ FDA ONAYLIDIR. KONSANTREDİR 1 YIL KULLANIRSINIZ 130 ML . MERCİMEK TANESİ KADAR ALMANIZ YETERLİ . VE İÇERİSİNDE FLORÜR YOKTUR.
    ŞİMDİ GELELİM DİĞER ÇOCUKLUGUMUZDAN BERİ KULLANDIGIMIZ VE MAALESEF BİLMEDİĞİMİZ ACI GERÇEKLERE SEVGİLİ DOSTLAR:
    İÇERİĞİNDE FLORUR OLAN ve dişlerimizi parlatmak için cam partükülleri kullanılan korkunç zımpara yapan dişlerimizi eriten piyasa macunlarıdır piyasa macunlarını alın paramğınıza plastik bir bardağa 2 dakıka masaj yapın yıkayın ve kurulayın. masaj yaptığınız yere dıkkatlı bakmanıza gerek bile yok bardak buğulanmıştır yani çizikler içindedir. ama forever diş macununda söz konusu değildir içeriğin de florür olmamasının sebebi ise zamanla insanları kanser yapar. kucuk çocukar için kullanılmaz sebebi ise onların florüre ihtiyacı vardır. yaa arkadaşlar piyasadaki kimyasal maddeler okadar hayatımıza girmiştir ki ruhumuz duymuyor oysa size anlatmaya çalıştığım diş macunu %100 organiktir. bunu bitirene kadar üç tane piyasa macunu bitirirsiniz yiyebilirsiniz o kadar doğaldır yenıldıgınde ses kısıklıgını giderir ve gelelım maddiata bu kadar uzun süre kullanıpta ne kadar olmasını beklersiniz ???

    evet kesinlikle bu ürün..ağız yarasının üzerine sürün agız yaranız dahi geçer gercekten mucize gibi bi ürün kendileri:D aloe veralıdır.pm atın cvplarım.

    nerde satiliyor hic gormedim

    Her şeyin yararı olduğu kadar zararıda var :

    quote:

    MUCİZE OLARAK TANITILIYOR !!!dikkat!!!
    Firmalar aloe vera'yı her derde deva bir mucize olarak tanıtıyorlar. İddiaya göre aloe vera, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, ağız ve boğaz hastalıklarını, bronşiti, zatürreeyi, vajina bölgesindeki miyomları, hemoroidi, prostatı, cilt ve böbrek hastalıklarını, kireçlenmeyi, damar tıkanıklığını, koliti, ülseri, astımı ve kanseri tedavi ediyor.

    Ancak ABD Ulusal Kanser Enstitüsü ve FDA (Gıda ve İlaç Kurumu) aloe vera'nın ağızdan alınması halinde dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapıyor. Ağızdan alınarak kullanımında tedavi edici özelliği hakkında bilimsel hiçbir veri yok. Haricen kullanımında ise zararlı olmadığı biliniyor. Bitkinin tıbben kanıtlanmış tek etkisi kaydırıcı özelliği nedeniyle bağırsakları çalıştırması.

    Aloe vera ürünlerini Türkiye'ye pazarlayan Forever Living Products Türkiye Genel Müdürü İlker İşmen, kısa süre önce Zaman Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, distribütörlerinden bazılarının aloe vera'yı bir mucize olarak anlatmasının firmaya da çok zarar verdiğini belirtti. İşmen, bitkinin yalnızca bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ancak kullanırken doktora danışılması gerektiğini söylüyor. YAN ETKİSİ VAR MI? ..!!!!
    Haricen kullanımda bilinen ciddi bir yan etkisi yok. Ancak kalp, böbrek ve karaciğer nakli gibi organ nakli geçirmiş olanların, hamilelerin ve iki yaşından küçük çocukların ağız yoluyla kullanmamaları gerekiyor. Uzun süreli kullanımda potasyum kaybına neden olabiliyor. Ağız yoluyla kullanımda kadınların regl dönemi kanamalarında artış olacağı ifade ediliyor. Polen alerjisi olan kişilerin ise ağız yoluyla veya haricen kullanımda çok dikkatli olmaları gerekiyor. Ağız yoluyla kullanımda ortaya çıkan bir diğer sorun ise doz belirlemesi. Aşırı dozda kullanım sorun yaratabiliyor.

    Prof. Dr. Maksut Coşkun - Ankara Üniversitesi Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Başkanı Tedavi ettiği bilimsel olarak kanıtlanmadı..!
    Aloe vera'nın olumlu etkisi hakkında bir şey söyleyebilmek için bilimsel olarak incelemek gerekiyor. Bu etkilere sahip olabilir de olmayabilir de. Bazı araştırma merkezlerinin çalışmaları var ama finansmanları bazı firmalar tarafından sağlandığı için bu çalışmalar bize çok doyurucu gelmiyor. Bildiğimiz kadarıyla içinde toksik bir bileşim yok. Yan etki yapabileceğini düşündüğümüz bir maddeye de rastlamadık. Haricen kullanılabilir. Genellikle bir çözelti içinde kullanılması ve bu çözeltilerin seyreltik olması nedeniyle bir problem yaşanmıyor. Ancak dahili kullanımı konusunda elimizde henüz bir bilgi yok.

    Simge Erdem Ünal - Senso Ürün Yöneticisi Dünyada aloe vera'lı kağıt havluyu ilk biz ürettik
    Tuvalet kağıdında aloe vera kullanmamızın nedeni cildi nemlendirmesi, onarması, yumuşatması ve bakterileri uzak tutması. Aloe vera yurtdışında çok ilgi çeken bir bitki. Tuvalet kağıtlarında da kullanılıyor. Biz de bu bitkinin kimyasalını yurtdışından temin ettik. Burada ürünleri teste tabi tuttuk ve olumlu sonuç aldık. Şu anda Türkiye'de ilk kez aloe vera'lı tuvalet kağıtlarını, dünyada ilk kez de aloe vera'lı kağıt havluyu üretiyoruz. Bizimle birlikte pek çok firma aloe vera'lı ürünlerin üretimine geçti. Türkiye'de henüz çok bilinmiyor ama tanıtıldığında çok ilgi görüyor. Dr. Ender Saraç - Doğal Tıp Derneği Başkanı
    Hiçbir bitkinin yararını abartmamak lazım...!! Aloe vera oldukça yararlı bir bitki ancak hiçbir bitkinin yararını abartmamak lazım. Aloe vera tek şifalı bitki değildir. Eskiden insanlar aloe vera'yı kesip içindeki jeli susuzluklarını gidermek için içerlermiş. İçeriğindeki vitaminler ve besin değeri de bu anlamda çok zengin. Mahatma Gandi'nin uzun süren oruç döneminde aloe vera içmesi bu bitkinin popülerleşmesinin nedenleri arasında. Tıbbi olarak kanıtlanmış etkisi bağırsakları çalıştırması. Uzun süreli kullanımlarda bağışıklık sistemini güçlendirdiği iddia ediliyor. Yine cilt hastalıkları için de ağız yoluyla alınabilir. Ancak belirtmek isterim ki, tedavi edici nitelikleri konusunda elimizde kesin bir bilgi yok.


    Aloe verayı ağızdan almayın ! bir ara 2005 yılına kadar her ota voka katıyorlardı aloe verayı zararı olduğunu anladıklarında işte işten geçmişti...

    http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=aleo+vera+zararlar%C4%B1&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=tr&client=opera&hs=Vmy&rls=tr&channel=suggest&sa=X&ei=TiHSTqOUBYz_-gbIgM3zDg&ved=0CBYQBSgA&q=aloe+vera+zararlar%C4%B1&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=e60f76885e4f5832&biw=1024&bih=617

    Not: florür ve klorür diş ve kemik sağlığı için faydalıdır , işe yaramaz diyen arkadaş kanıtlarsa seviniriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Kasım 2011; 13:45:00 >




  • Yaklaşık 8 aydır beyazlatıcı diş macunu kullanıyorum.Bunlardan biri Signal Whitening(perlit denen taneciklerle mekanik beyazlatma) ve yurtdışından aldığım Colgate Baking Soda&Peroxide Whitening Oxygen Bubbles(kimyasal beyazlatma)http://www.colgate.com/app/Colgate/US/OC/Products/Toothpastes/ColgateBakingSodaAndPeroxide.cvsp Colgate daha faydalı oldu beyazlatma açısından fakat maalesef Türkiye'de yok.8 ayda dişlerim baya beyazladı fakat hayalimdeki kadar değil.Sanırım dişin renk karakteristiği önemli ve ayrıca diş macunlarıyla da bi yere kadar oluyor.Son günlerde ön dişlerimde şeffaflaşma farkettim ve bunun diş minesi kaybı olduğunu duydum.şu an beyazlatıcı diş macunu ile fırçaladıktan sonra bir kez de İpana Clinic Line Diş Minesi Onarıcı ile fırçalıyorum.




  • GLISTER Diş macunu piyasaya ilk kez 1982 yılında sunulmuş ve yıllar boyu en çok satan Amway ürünü olmuştur.
    Florürlü Diş Macunu
    Diş minesine zarar vermeden dişleri parlatan, etkili leke çıkarma özelliği
    Dişler üzerinde oluşmuş plak tabakalarını giderdiği ve çürüklere karşı savaştığı klinik testlerle kanıtlanmıştır
    Dişlerin mineral dokusunun yenilenmesini arttırır ve mineral kaybını önler
    İki boyda sunulan ürünümüzün 50 ml'lik boyu seyahatler için idealdir
    GLISTER Diş macununu önde gelen bir üniversitede çeşitli kontrollu araştırmalar çerçevesinde test ettik. GLISTER ürün serisi kadar güvenli ve etkili bir ağız bakım sisteminin geliştirilmesi sıkı çalışmalar ve kapsamlı bilimsel araştırmalarla mümkün olmuştur. Bu çalışmalardan bazıları Besin & Tütün lekesi çıkarma, Diş Minesi Parlatma ve plak giderme analizidir. Tümünde de düzenli olarak kullanılan GLISTER diş macunu ile ilgili pozitif sonuçlar ortaya koyulmuştur.
    Devamı ..http://www.tekrargel.com/m/5/glister




  • quote:

    Orijinalden alıntı: internetisi2008

    GLISTER Diş macunu piyasaya ilk kez 1982 yılında sunulmuş ve yıllar boyu en çok satan Amway ürünü olmuştur.
    Florürlü Diş Macunu
    Diş minesine zarar vermeden dişleri parlatan, etkili leke çıkarma özelliği
    Dişler üzerinde oluşmuş plak tabakalarını giderdiği ve çürüklere karşı savaştığı klinik testlerle kanıtlanmıştır
    Dişlerin mineral dokusunun yenilenmesini arttırır ve mineral kaybını önler
    İki boyda sunulan ürünümüzün 50 ml'lik boyu seyahatler için idealdir
    GLISTER Diş macununu önde gelen bir üniversitede çeşitli kontrollu araştırmalar çerçevesinde test ettik. GLISTER ürün serisi kadar güvenli ve etkili bir ağız bakım sisteminin geliştirilmesi sıkı çalışmalar ve kapsamlı bilimsel araştırmalarla mümkün olmuştur. Bu çalışmalardan bazıları Besin & Tütün lekesi çıkarma, Diş Minesi Parlatma ve plak giderme analizidir. Tümünde de düzenli olarak kullanılan GLISTER diş macunu ile ilgili pozitif sonuçlar ortaya koyulmuştur.
    Devamı ..http://www.tekrargel.com/m/5/glister

    aynen kardeşim ben bu işin pazarlamasını yapıyorum ve şiddetle öneririm beni bu markaya sokan iki üründen birisi diş macunu diğeride terlemeyi kesen roll on udur....tedarik etmek isteyen bana ulaşabilir




  • Diş macununuz hassasiyet ve duyarlılığı artırıyor mu?


    http://www.agizsagligi.com/default.asp?operation_page=article_detail&content_id=88&category_id=6



    Diş macunlarının temizleme özelliğini artırmak için köpük yapıcı olarak yapılarına katılan “sodyum lauryl sulhate” ( SLS ) mukoza hücrelerinin yıkımını artıran tahriş edici bir kimyasaldır. SLS bu özelliği ile aft oluşumu üzerine direkt etkili olan bir maddedir. Özellikle aft sorunu olan kişilerin kullanabilmesi için günümüzde daha az oranda (%1.25) SLS içeren diş macunları üretilmektedir. (Tom’s of Maine Natural Toothpaste, Oral-B Sensitive Fluoride Toothpaste.)


    http://www.sagliksiteniz.com/agiz-ici-yaralarinin-baslica-nedenleri.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 8 Ekim 2012; 23:37:51 >




  • Sensodyne, sls'siz diş macunu. Bir kere denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Sensodyne Pronamel gargara da çok etkili. Yıllarca zehir tadındaki diş macunu ve gargaralarla boşuna acı çekmişiz.

    http://sensodyne.com.tr/ueruenler/pronamel-ueruenleri/ekstra-koruma.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 14 Ekim 2012; 23:24:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalsungur

    Sensodyne, sls'siz diş macunu. Bir kere denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Sensodyne Pronamel gargara da çok etkili. Yıllarca zehir tadındaki diş macunu ve gargaralarla boşuna acı çekmişiz.

    http://sensodyne.com.tr/ueruenler/pronamel-ueruenleri/ekstra-koruma.aspx

    Sls siz olani alabilecegimiz bir yer var mi eczaneler falan mi satiyor supermarketlerde bulunuyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk


    quote:

    Orijinalden alıntı: celalsungur

    Sensodyne, sls'siz diş macunu. Bir kere denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Sensodyne Pronamel gargara da çok etkili. Yıllarca zehir tadındaki diş macunu ve gargaralarla boşuna acı çekmişiz.

    http://sensodyne.com.tr/ueruenler/pronamel-ueruenleri/ekstra-koruma.aspx

    Sls siz olani alabilecegimiz bir yer var mi eczaneler falan mi satiyor supermarketlerde bulunuyor mu

    Sensodynlerde sls kullanılmıyor. Marketlerde içeriğini okursanız görürsünüz.




  • kullandıklarım arasında en iyisi splat çıktı,çürüklerden koruma ve ağız kokusu giderme yönünden..

    http://tr.splatglobal.com/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.