Giriş | |
|
|
|
30 Temmuz 2008; 14:22:57
|
|
|
dıs kaplamalardan bahsetmiyorum,onlar kopmple yada sadece lcd nin arkasına gore,bana lazım olan hani laptopun markası yada orginal xp-vista-nvidia yazan kücük stickerlerden lazım malum kol dayama yeri kazınmaya renk atmaya basladı oralara yapıstırıp gizlemek için arıyorum boyama falan gibi yontemleri forumda gördum ama acıkcası yemiyo mecburen sticker yapıstırcam. bulmam lazım yoksa gittigim teknoloji magzalarında elim laptopların uzerindeki stickerleri kazımaya gidiyo tutamıyorum kendimi
|
|
30 Temmuz 2008; 14:39:02
|
|
|
aaa,çok ayıp satış yapan bir firmadan rica et,veya işlemci,anakart alan tanıdığın varsa 1x1 falan çıkıyor kutu iersinden
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 14:41:50
|
|
|
valla ayıp kalmadı artık cökecem maalesef rica minnetle de bulamıyorum.bide onlar 2X1cm oluyor tam benlik yani,hatta vista amblemi daha da buyuk ahhhh ahhhhh
|
|
30 Temmuz 2008; 14:45:23
|
|
|
sticker şeklinde istediğin boyutta bastır,istediğin simgeyi
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 14:49:30
|
|
|
valla inanmıcan ama onuda denedim hatta elimde bi ton ölcülendirilmis logo var işinize yararsa upload edebilirim fotografcılarda yapıskanlı kagıda yada normal fotograf kagıdına yazdırmaya calıstım adamlar ya işi bilmiyor yada ugrasmak istemiyorlar,zira dedikleri "atıyorum 640X480 tipindeki kagıda 2X1 baskı yapamayız kagıda komple yayar kaplar,sadece ortaya 2X1 cıktı veremeyiz" diyolar
|
|
30 Temmuz 2008; 15:11:04
|
|
|
sende bi a4 boyunca doldur logoları ,sonra keser keser yapışdırırsın,maliyetide fazla bişey olmuyor
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 15:14:38
|
|
|
sorunda orda zaten,benim o A4 kagıdına bastgım ölcude cıktı veremiyorlar fotografcılar. yani atıyorum ben pc de logoyu 2X1cm olarak boyutlandırıp yazıcıya verdigimde cıktı 2X1cm olarak cıkmıyor
|
|
30 Temmuz 2008; 15:17:26
|
|
|
hepsini tek bir resimde editliceksin,tek dosya olarak vercen yazıcıya,a4 olarak alcan,kescen
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 15:23:29
|
|
|
ewet onuda denedik dedigim gibi ölcüler birbirini tutmuyor ve fotografcıdaki yazıcı makinasının ayarlarından dolayı baskı önizlemedeki ölcülerde cıkmıyormus, ayrıten photoshopta biçimledirip atması gerekiyormus,onlada hem ugrasmak istemiyorlar hemde görüntü kalitesi dusuyormus. bu stickeri boyle ugarstırmadan satan bi yer bulsam hemen alcam ama yok işte. bu arada bide karbon mu ceksem diye dusunuyorum
|
|
30 Temmuz 2008; 15:33:11
|
|
|
ozaman bi anakart falan al hocam, yada izmirdeysen bende intelle asusun var 1er tane fazla
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 15:45:59
|
|
|
valla laptopa sticker takcaz diye de anakart alınmaz heralde fazladan varsa elinde bana 1 er tane gönderme ihtimalin varmıdır
|
|
30 Temmuz 2008; 20:32:49
|
|
|
İstersen kaplama da yapabilirsin
|
|
|
30 Temmuz 2008; 22:59:51
|