Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-fi için yeni sürücü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-fi için yeni sürücü Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pot3nza

21 Ağustos 2008; 0:13:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ac3filteri kaldırıp yerine ac3filter 1.51i kurdum.spdif çalıştı.eğer benim gibi yeni driverrla spdif çalışmıyor diyenler varsa birde vöyle denesinler.

Xbox 360 NTSC/U Premium
E6300 CORE2DUO-x1950pro-samsung 940bw-X Fi Xtreme Gamer
Toshiba 37wl66 Lcd Tv
Yamaha rx v361-quantis quadral 400-tannoy mxc-tannoy mx1-wharfedale powercube 10+

tmert0

22 Ağustos 2008; 2:03:51 

haydaa kendimi acayip cahil gördüm yaa! bende g500 var x.fi extram gamer var arkadaşlar yanız bende hangi versiyon kurulu bilmiyom nasıl öğrencem ya!

paramparca

22 Ağustos 2008; 3:54:26 

tmert0;

Başlat-Tüm programlar-Creative-Creative System Information-Creative Products-Creative Product ID seçeneğinin altında SB X-Fi XtremeGamer yazan yere tıkladığında, sağ tarafta, yüklü olan sürücü numarasını görebilirsin;

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 22 Ağustos 2008; 3:52:53 >

KRONOLOJİ: DIANA KA2500 + LOGITECH X230 + PHILIPS A2.610 + CREATIVE G500 + CREATIVE I-TRIGUE 3300 + MICROLAB X23 + EVEREST H5402 + ALTEC LANSING FX5051

KALİTELİ SES ARAYIŞI HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ!
tmert0

22 Ağustos 2008; 13:37:30 

yaa çok sağol paramparça sağolasın!!!
olaya bak ya o kdr para verip aldık daha bi numarasından haberim yok:( hey allahım..
arkadaşlar x.fi extram gamer ses kartı ile xp ve g500 kullanıcısı bu yeni sürümü yükledimi acaba?? arkadaşların bazıları şikayetçi sizdede oldumu bunlar?

vata

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2008; 17:19:27 

quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

yaa çok sağol paramparça sağolasın!!!
olaya bak ya o kdr para verip aldık daha bi numarasından haberim yok:( hey allahım..
arkadaşlar x.fi extram gamer ses kartı ile xp ve g500 kullanıcısı bu yeni sürümü yükledimi acaba?? arkadaşların bazıları şikayetçi sizdede oldumu bunlar?

xp de yükle. cp için sorun yok. sorunlar vista da olmakta.

quote:

Orjinalden alıntı: pot3nza

ac3filteri kaldırıp yerine ac3filter 1.51i kurdum.spdif çalıştı.eğer benim gibi yeni driverrla spdif çalışmıyor diyenler varsa birde vöyle denesinler.

demek ki neymiş çalışmıyor diyip kestirip atmamak gerekliymiş. üstünde uğraşmak nerde yanlış yapıyorum diye düşünmek gerekliymiş. neyse iyi çalıştırmışsın bari.

Mortal_Abas

30 Ağustos 2008; 23:01:57 

quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Arkadaşlar Xtreme gamer kullanıyorum ve şöyle bir problem var.Ses ayarlarım kendinden bozuluyor ama creativinkiler değil, windowsunkiler.Her kolonun sesini ayarlayabildiğimiz yer bazen kendince ayarları bozuyor yada bas ve tiz ayarlını yaptığımız yer yine kendince dağıtıyor ayarları.Ses kartımın ayarları sağlam onlara pek bişey olmuyor.

Bunun sebebi nedir yeni sürücüyü kurmanın faydası olur mu

Evet aynı sorun bendede oldu. Windows altından her kolon sesini ayrı ayrı değiştirebildiğimiz bölümün ayarları kendiliginden bozuluyor. Bunun sebebide media programlarıyla video izlerken klavyeden yada volume panelden sesin şiddetini değiştirmemiz. Ben de bu şekilde oluyor. Diğer bir sebep ise ben a4tech anti RSI klavyeden logitech g15 e geçtim ve sorun bundan sonra başladı, a4tech de böyle bir sorun olmuyordu. Ses sistemi üzerinden sesi azaltıp çoğaltmak sorunu şimdilik giderdi. Birde wave bende sürekli kısılıp duruyor buda can sıkıcı bir durum.

Edit : Sorun son güncellemeden sonra

aynı sorun bendede var sesi consoldan yada klavyeden açınca yani windowstan ses açılınca ses ayarları bozuluyor ve 2 hoparlor çalışıyor ama el ile yani hoparlör üzerinden ayarlarsam sorun yok.

eski driver ı kaldırmaya gerek yok çünkü kurmadan önce kendi kaldırıyor res atıyor öyle kuruyor yenisini.

1man1ac

31 Ağustos 2008; 16:28:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Mortal_Abas

quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Arkadaşlar Xtreme gamer kullanıyorum ve şöyle bir problem var.Ses ayarlarım kendinden bozuluyor ama creativinkiler değil, windowsunkiler.Her kolonun sesini ayarlayabildiğimiz yer bazen kendince ayarları bozuyor yada bas ve tiz ayarlını yaptığımız yer yine kendince dağıtıyor ayarları.Ses kartımın ayarları sağlam onlara pek bişey olmuyor.

Bunun sebebi nedir yeni sürücüyü kurmanın faydası olur mu

Evet aynı sorun bendede oldu. Windows altından her kolon sesini ayrı ayrı değiştirebildiğimiz bölümün ayarları kendiliginden bozuluyor. Bunun sebebide media programlarıyla video izlerken klavyeden yada volume panelden sesin şiddetini değiştirmemiz. Ben de bu şekilde oluyor. Diğer bir sebep ise ben a4tech anti RSI klavyeden logitech g15 e geçtim ve sorun bundan sonra başladı, a4tech de böyle bir sorun olmuyordu. Ses sistemi üzerinden sesi azaltıp çoğaltmak sorunu şimdilik giderdi. Birde wave bende sürekli kısılıp duruyor buda can sıkıcı bir durum.

Edit : Sorun son güncellemeden sonra

aynı sorun bendede var sesi consoldan yada klavyeden açınca yani windowstan ses açılınca ses ayarları bozuluyor ve 2 hoparlor çalışıyor ama el ile yani hoparlör üzerinden ayarlarsam sorun yok.

eski driver ı kaldırmaya gerek yok çünkü kurmadan önce kendi kaldırıyor res atıyor öyle kuruyor yenisini.

creative console launcherın yeni versiyonunu indirip kurun

Ahlon x2 4200@3.2 ghz günlük, 2 gb ocz ram, msi hd3850 256 mb @750-2000, msi k9a2 platinium 2*120 gb seagate raid 0, creative x-fi extreme music, logitech x 530, logitech g15, lg 1970 hr 2ms monitör, tagan easycon 480w
bythunder

31 Ağustos 2008; 17:18:22 

setup is unable to detect a supported product on your system .Please ensure that your product is properly installed before running this Setup program setup will exit

nedir bu arkadaşlar ?böyle bir hata alıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bythunder -- 31 Ağustos 2008; 17:19:24 >
tallgaaa

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2008; 22:07:54 

aynı hatayı bende aldm bnde x-fi audio var x-fi music in driver ını yuklemeyi denedim aynı hatayı verdi cnku audio nun driver ı yok sanırm bulamadm ve suan kullandıgım driver cok eskiymis yeni farkettm sürümü 1.4.74, suan 1.4.79 u indiriorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tallgaaa -- 31 Ağustos 2008; 22:14:33 >

MSI K9A2 CF ANAKART - Amd Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80Ghz - Sparkle 9600GT 512 MB VGA - KINGSTON 2GB RAM - SAMSUNG 250 GB HDD - PHILIPS 19" WIDE SCREEN LCD MONITOR - SAMSUNG DVD+RW - PHILIPS CD+RW - CREATIVE X-FI AUDIO SES KARTI - LOGITECH X-540
tallgaaa

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2008; 22:38:07 

arkadaslar an itibariyle x-fi audio nun 1.4.79 surumlu driver ını kurdm ve dinledim. ses sistemim logitech x540. eski driverla (1.4.74) black eyed peas - my humps dinledigimde bass ı yarıdan fazla acamıodm her tarafı inletiodu. yeni driver ile dinledim basslar cok teneke gbi geliyo. ornek vermek gerekirse eskiden bam bam diye gelen bas boing boing die gelmeye basladı hiç sevmedim eski driver ıma donuorm..

MSI K9A2 CF ANAKART - Amd Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80Ghz - Sparkle 9600GT 512 MB VGA - KINGSTON 2GB RAM - SAMSUNG 250 GB HDD - PHILIPS 19" WIDE SCREEN LCD MONITOR - SAMSUNG DVD+RW - PHILIPS CD+RW - CREATIVE X-FI AUDIO SES KARTI - LOGITECH X-540
bythunder

1 Eylül 2008; 0:36:38 

halla halla :D benim güzelleşti ama
tallgaaa

Sisteme Gözat

1 Eylül 2008; 14:07:06 

quote:

Orjinalden alıntı: bythunder

halla halla :D benim güzelleşti ama

ben x-fi audio dan bahsediorm yanlz snde de mi o var ? 1.4.74 surumlu driver da basslar cok dolgun cok kuvvetli gelio, 1.4.79 surumunde ise bassların ses seviyesi azalmıs ve crystalizer ı sonuna kadar actıgımda basslar boing boing die ckıodu ben hic begenmedim dondum eski surucume suan mutlym

Slayer_

1 Eylül 2008; 18:01:17 

Creative Console Launcher 2.60.29 çıkmış

For Windows XP

Resolves issue with loss of sound in the rear output channels when adjusting the Volume Control knob on the application.
Resolves issue with not able to delete user-saved snapshots in Audio Creation Mode.
Resolves issue with application crashes when switching between Modes.
Improves performance of application.

For Windows Vista

Resolves issue with WMA recording not working in Audio Creation Mode.
Resolves issue with application crashes when audio output devices are disabled.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 1 Eylül 2008; 18:15:38 >

Satılık Anime Figürler /İzmir
mamo99

1 Eylül 2008; 18:53:30 

yükledim ancak ne bir değişiklik farkedebildim üstüne üslük bişey farketmesede kenarda o kadar kalabalık yaratıp göze hoş gelen yazılar gitti birtek thx kaldı onları nasıl geri getiricez fonksiyonlar duruyor ama yazılar durunca daha hoş gözüküyordu

guitarist cebeci

Sisteme Gözat

3 Eylül 2008; 21:49:06 

bende audio var ama ben driver fln bulamadım birisi bana audionun driverinı indiriceğim bir link verebilirmi

skyline334

3 Eylül 2008; 22:48:40