hiç gerek yok değişik programlaraya winamp bence en iiiisi...ekolayzır ayarı yaparsın az yapmasan bile güzel ... ekolayzır ayarları sesi çok bozuyo bence....
aslında buradaki fikirlere göre benimde bir media player seçmem gerekiyor forumdan bir çok arkadaştan yardım istedim sağolsunlar hepsi kullandıkları player ı ve ayarlarını yazdılar şuan iyi ses alıyorum ama sanki tam verim vermiyormuş gibi geliyor sistem ses sistemi:g500 ses kartı:x-fi gamer media player:jetaudio
jet audioyu tavsiye edenleri anlamam geçen denedim tiz ve bassları çok çatlatıyor kısık seste belki fakat windows media player ya da foobar kadar iyi değil.Foobar pratik sade ve deçabuk yanıt veren bir program.
Jetaudionun ayarlarının doğru yaparsanız bir sorun yok.Yanlız şöle bir durumda var.Windows media player 11 in de pc de kurulu olması lazım çünkü wmp11 ile gelen codeclerde seste belirgin bi iyileşme sağlıyor.
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
J. River Media Center 12'yi tek geçerim özellikle Logitech x530-x540 için inanılmaz kaliteli ve sesi boğmayan bir bası var. Yalnız yazılımını pek tavsiye edemeyeceğim çünkü arada bir kitlenebiliyor. Eğer CPU'nuz başka işlerle uğraşıyorsa arada bir teklemeler olabiliyor. Çift çekirdek işlemcilerde bir sorun olmuyor pek. Bir de Cowon Media Center Jetaudio Plus 7 Vx'i tavsiye ederim. Zaten pcmin default playerı bu Jetaudio. Yalnız X-BASS'ını biraz fazla açarsanız iğrenç bir ses çıkıyor. Winampla karşılaştırılmayacak biçimde sesi kaliteli ve de stabil bir playerdir.