Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2 laptop arasında kaldım yardım lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> 2 laptop arasında kaldım yardım lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lazoni

30 Temmuz 2008; 13:03:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar laptop alıcam 1000ytl lik bu ikisi arasında kaldım
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030679&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119983235&CS_Category=_SBFAD_63_1&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

bikaç sorum olucak casperin ekran kartı paylaşımlı ben sadece knight online - counter-strike falan oynıcam yani yeni nesil oyunlar değil bu tür oyunları oynayabilirmiyim?
Ve acerin monitörü 14,1" casperin 15,4" ikisi arasında çok fark varmı? şimdiden teşekkürler

visceroid

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 15:08:17 

14.1 ile 15.4 cihazlar kullanma şansım oldu. Aradaki fark hissediliyor ama bu kullanıcıya göre değişir tabi. Casper'in kartı ile çok fazla oyun performansı bekleme AS4710G-4A2G12M'deki ekran kartı da çok iyi değil ama yine de casper'e göre daha iyi...

:..HP Pavilion DV5 - 1130..:

|| Intel® Core™2 Duo İşlemci T5900 @ 2,2 Ghz - 2 MB || 3 GB DDR2 800 Mhz Up to 8GB DDR2 RAM || 250 GB SATA 5400 RPM HDD ||
|| Intel® WiFi Link 5100 || 512 MB NVIDIA 9600 GT || 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA || Altec Lansing® & Finger Printer || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Lazoni

30 Temmuz 2008; 16:39:28 

dediğim gibi oyunla işim olmuyor sadece knight online ve counter-strike ikiside 32mb ekran kartı ile oynanıyor :) casperin ekran kartı paylaşımlı yinede oynarım heralde ikisinden birini kesin alıcam başka yorumu olan varmı arkadaşlar bide benim için ısı sorunu var hanigisi daha çok ısınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazoni -- 30 Temmuz 2008; 16:42:39 >

Lazoni

3 Ağustos 2008; 1:25:01 

başka yorumu olan yokmu arkadaşlar ben aceri düşünüyorum ama çok ısınıyomuş heralde

ugurcugum

3 Ağustos 2008; 12:01:40 

http://www.koysepete.com/en+ucuz+casper+nirvana+cpa-t575-9f05+154+inc+notebook+104635.aspx
onların yerine bunu tavsiye ederim...

kantırcı_1

3 Ağustos 2008; 12:42:12 

Eğer ekran kartı senin için önem teşkil etmiyorsa bu ikisi arasında ekran faktörü işe giriyor.14 le 15,4 arasında büyük fark var.Eğer film felan izlersen 15,4al.Şahsi fikrim ise acerdan yana.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Diğer Konu ve Markalar >> 2 laptop arasında kaldım yardım lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir