Giriş | |
|
|
|
30 Temmuz 2008; 11:39:06
|
|
|
iyi forumlar arkadaşlar. dün elime geçen iriver clix 2 mp 3 çalarım için kulaklık bakıyorum. ses kalitesi için hangi kulaklığı almamı tavsiye edersiniz. Westone UM2 mi yoksa, SHURE SE310 mu. başka önerilere de açığım. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 30 Temmuz 2008; 11:37:50 >
|
|
30 Temmuz 2008; 11:41:20
|
|
|
westone um2 Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 30 Temmuz 2008; 11:40:35 >
Tun4
Uzaklaştırılmış 304 gün cezanın 192 günü kaldı.
|
 |
|
30 Temmuz 2008; 15:40:22
|
|
|
Amerikaya tanıdıgımız gıttı bızımde.2 gun sonra donuyor. Ben gıderk shure e4c veya westone um1 ıstemıstım.ama shure tabıkı bır adamın ondeydı.e4c bulamayınca se210 almıslar ve westone um1 den cok cok daha ii oldugunu dusunuyorum ses kalıtesı konusunda. senınkılerde benımkıler tam bır ust modelı 310 ve um2. Ben rahatlıkla shure se310 dıyebılırım.
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 15:54:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4 Amerikaya tanıdıgımız gıttı bızımde.2 gun sonra donuyor. Ben gıderk shure e4c veya westone um1 ıstemıstım.ama shure tabıkı bır adamın ondeydı.e4c bulamayınca se210 almıslar ve westone um1 den cok cok daha ii oldugunu dusunuyorum ses kalıtesı konusunda. senınkılerde benımkıler tam bır ust modelı 310 ve um2. Ben rahatlıkla shure se310 dıyebılırım. şu linkte yazılanlara güvenilebilir mi sizce http://www.uyurgezer.net/kulaklik-deyip-gecmeyin-t16058.html westone um2'yi shure se310'un üst modelinin bile üstünde göstermişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 30 Temmuz 2008; 15:58:14 >
Tun4
|
 |
|
30 Temmuz 2008; 19:41:24
|
|
|
Rahatlıkla cok sacma bır lıste oldugunu soylıyebılır. Tanıdıgmız e4c ıstedıgınde teknık ozellıklerı bakımından cok benzer olan se210'u onermısler.O da mecburen almıs.Magazada kalıte olarak hemen hemen hıc fark yok demısler. Bu lısede westone um1 var ama se510 yok.tr de 1000 ytl eden bır kulaklık neredeyse.. zaten e_c serısını koymuslar farkettıysen ama se serısınden hıc ses yok.Onlar ellerınde bulunan kulaklıklarla bır kıyaslama yapmıs bence.Ustune ustluk bu forumda um1ın muzık dınlemk ıcın sahne kulaklıgı oldugunu soyleyen o kadar insan var.um1 de bazı frekanslar kesılmıs durumda zaten ve ses dengesı o kadar iyi degıl.Shure markanın ses kalıtesı westone dan daha iyidir arastırdıgım kadarıyla.um1 o lıstede bırak ılk 10u 20ye bıle zor gırer dunyanın en iyi kulaklıklarından bahsedıyoruz sonucta. Bilgili arkadaslarda yardımcı olacaktır tanıdıgımız gıtmeden ben 15-20 gon boyunca arastırma yapmıstım ona dayanarak konustum..
|
|
|
canozpinar
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
|
 |
|
|
|
Tun4
|
 |
|
30 Temmuz 2008; 21:26:05
|
|
|
|
Sen daha um1 ın muzık dınlemek ıcın uretılmeyen bır kulaklık oldugu bılmıyorsun.Farkettıysen kutusunun uzerınde sahnede sarkı soyleyen bır kadın var.Um1 de bazı frekanslar kapatılmıs ayrıca.Ben forumdan bazı kısılerle konustum, pm ılede konustum kesınlıkle um1 yerıne shure tavsıye ettıler.Bırazcık bak bakalım bu bolumde um1 hakkında neler soyluyorlar
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 21:30:33
|
|
|
shure we westone kulkalıklar birbirinin zıttı konumundadırlar.ozellikle um serisi bence um serisini ovmemek gerek .bariz sahne kulaklığı sıkıştırılmış (mp3) de başarısı zayıftır.bundan dolayı westone müzik severler için westone 3 adında kulaklık çıkardı.ben westone um2 çok kotü demiyorum ama fiyat performansı çok zayıf ayrıca um serisin seste çamurluk hissettim ben um2 kullandım ama pek mutlu olmadım açıkcası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 30 Temmuz 2008; 21:29:41 >
|
Tun4
|
 |
|
31 Temmuz 2008; 0:11:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nurixY shure we westone kulkalıklar birbirinin zıttı konumundadırlar.ozellikle um serisi bence um serisini ovmemek gerek .bariz sahne kulaklığı sıkıştırılmış (mp3) de başarısı zayıftır.bundan dolayı westone müzik severler için westone 3 adında kulaklık çıkardı.ben westone um2 çok kotü demiyorum ama fiyat performansı çok zayıf ayrıca um serisin seste çamurluk hissettim ben um2 kullandım ama pek mutlu olmadım açıkcası. Westone 3 hakkında bılgı verır mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tun4 -- 31 Temmuz 2008; 0:11:01 >
|
|
|
canozpinar
|
 |
|
31 Temmuz 2008; 2:56:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4 Sen daha um1 ın muzık dınlemek ıcın uretılmeyen bır kulaklık oldugu bılmıyorsun.Farkettıysen kutusunun uzerınde sahnede sarkı soyleyen bır kadın var.Um1 de bazı frekanslar kapatılmıs ayrıca.Ben forumdan bazı kısılerle konustum, pm ılede konustum kesınlıkle um1 yerıne shure tavsıye ettıler.Bırazcık bak bakalım bu bolumde um1 hakkında neler soyluyorlar ben um1 in ne için üretildiğini biliyorum kendim de um2 kullanıyorum. bu kulaklıkları müzik amaçlı kullananlar da var ben dahil ve çok memnunlar. gayet dengeli ses veren kulaklıklardır ikisi de. zaten bu kulaklıkların tamamını dinleyen kişiler gerekli yorumları yukarıda verdiğim linkte yapmışlar. millet um1 i e4c ye tercih ediyor. bende bunu almadan önce çok kişiye pm attım merak etmeyin. http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=459.0 e2c ve um1 kıyaslaması
|
|
|
Tun4
|
 |
|
31 Temmuz 2008; 9:33:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar quote:
Orjinalden alıntı: Tun4 Sen daha um1 ın muzık dınlemek ıcın uretılmeyen bır kulaklık oldugu bılmıyorsun.Farkettıysen kutusunun uzerınde sahnede sarkı soyleyen bır kadın var.Um1 de bazı frekanslar kapatılmıs ayrıca.Ben forumdan bazı kısılerle konustum, pm ılede konustum kesınlıkle um1 yerıne shure tavsıye ettıler.Bırazcık bak bakalım bu bolumde um1 hakkında neler soyluyorlar ben um1 in ne için üretildiğini biliyorum kendim de um2 kullanıyorum. bu kulaklıkları müzik amaçlı kullananlar da var ben dahil ve çok memnunlar. gayet dengeli ses veren kulaklıklardır ikisi de. zaten bu kulaklıkların tamamını dinleyen kişiler gerekli yorumları yukarıda verdiğim linkte yapmışlar. millet um1 i e4c ye tercih ediyor. bende bunu almadan önce çok kişiye pm attım merak etmeyin. http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=459.0 e2c ve um1 kıyaslaması Hocam ben de cok arastırdım.Bana um1 yerıne e4c onerdıler.Shureda ses kalıtesı olarak daha iyi sonuc alacagımı soyledıler.Sonuc olarak zaten alacak kısı 2sınıde bulamamısım bana se210 kaldı.Bununda um1den daha iyi oldugunu dusunuyorum ben.Tabi herkesın kendı tercıhı
|
|
|
|
|
31 Temmuz 2008; 11:07:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Tun4 quote:
Orjinalden alıntı: nurixY shure we westone kulkalıklar birbirinin zıttı konumundadırlar.ozellikle um serisi bence um serisini ovmemek gerek .bariz sahne kulaklığı sıkıştırılmış (mp3) de başarısı zayıftır.bundan dolayı westone müzik severler için westone 3 adında kulaklık çıkardı.ben westone um2 çok kotü demiyorum ama fiyat performansı çok zayıf ayrıca um serisin seste çamurluk hissettim ben um2 kullandım ama pek mutlu olmadım açıkcası. Westone 3 hakkında bılgı verır mısın? WESTONE 3 İEM DÜNYASINA YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞE BENZİYOR DÜNYANIN İLK 3-WAY DRİVER LI İEMİ CUSTOM FİT LERDE BİLE DÜŞÜNÜLMEMİŞ ÖZGÜN BİR TEKNOLOJİ. TRİPLE DRİVER------DUAL BASS SİNGLE HİGH 3-WAY DRİVER-------1 HİGH FREQ 1 LOW 1 MİD DRİVERDAN OLUŞUYO ŞUANA KADAR 2 KİŞİNİN YORUMUNU OKUDUM BİRİ MEŞHUR AMFİ ÜRETİCİSİ RAY SAMUEL.DİĞERİ HEAD Fİ DE KONUYU AÇAN ARKADAŞ ÇOK BAŞARILI BİR İEM MİŞ DRİVERLAR DEĞİŞMİŞ .ÇOK DA DENGELİ TABİKİ. RAY SAMUEL PREDATOR AMFİ YLE DİNLEDİĞİNDE KULAKLARINA İNANAMAMIŞ HARİKA DİYOR. COSTOM FİT DEN BİLE BU SESİ ALAMADIĞINI ŞAŞKINA UĞRADIĞINI YAZIYOO.ÇOK ETKİLEMİŞ ADAMI.E500 DEN DE İYİ OLDUĞUNU OKUDUM.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 31 Temmuz 2008; 11:06:57 >
|
|
|
31 Temmuz 2008; 12:05:39
|
|
|
ASLINDA SE110 DAHA UYGUN BİR FİYATA SAHİP. VE ANKARADA SANALMARKETİMDEN ALMA İMKANINA SAHİBİM. IRIVER CLIX 2 İLE UYUMLU MU SİZCE. İLLE DE WESTONE DİYENLER OLURSA NASIL TEMİN EDEBİLİRİM.
Tun4
|
 |
|
31 Temmuz 2008; 12:34:45
|
|
|
@nurixY tesekkur ederım @coupant se210um bu aksam gelıyor.Inceleme yapmayı dusuyorum sana da bılgı verırım burdan.Ben shureun westonelara gore bır adım onde oldugunu dusunuyorum.
|
|
|
canozpinar
|
 |
|
31 Temmuz 2008; 13:49:23
|
|
|
Tun4 yukarıda Tanıdıgmız e4c ıstedıgınde teknık ozellıklerı bakımından cok benzer olan se210'u onermısler. demişsiniz yeni dikkaitimi çekti. onu kim dediyse o arkadaşınızı fena keklemiş. e4c ile se210 arasında uçurumlar var
|
|
|
Tun4
|
 |
|
31 Temmuz 2008; 14:44:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar Tun4 yukarıda Tanıdıgmız e4c ıstedıgınde teknık ozellıklerı bakımından cok benzer olan se210'u onermısler. demişsiniz yeni dikkaitimi çekti. onu kim dediyse o arkadaşınızı fena keklemiş. e4c ile se210 arasında uçurumlar var aynı markanın urunu fıyatları da yakın olunca ucurum olması aralarında mumkun degıl.Ayrıca ordakı satıs elemanı emınım kulaklıktan anlıyodur cok buyuk bır magazaya gırmıs.teknık ozellık olarak yakın demıs onu demese 310 derdı ornegıın.O yuzden cok bır fark olcagını sanmıyorum.Hem senın neye gore aynı markanın bu modellerı arasında bu kadar fark oldugunu ıddaa ettıgını anlamadım
|
|
|
|
|
&nb | | | |