ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia

rendezvouss -> ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (30 Temmuz 2008; 11:17:28)

SELAM . BEN CEP TELEFONUMA VİRÜS VE BİR KAÇ PROGRAM ALMAK İSTİYORUM .(SATIN ALMAK) ZATEN ORJİNAL OLMAYAN PROGRAMLARI AÇMIYOR. BU YÜZDEN NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.... MSN ,VİRÜS GOOGLE MAP TARZI PROGRAMLARA İHTİYACIM VAR???TELEFONUM NOKIA E60 .. şimdiden teşekkürler.

ilengiz -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (30 Temmuz 2008; 11:43:08)

quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

SELAM . BEN CEP TELEFONUMA VİRÜS VE BİR KAÇ PROGRAM ALMAK İSTİYORUM .(SATIN ALMAK) ZATEN ORJİNAL OLMAYAN PROGRAMLARI AÇMIYOR. BU YÜZDEN NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.... MSN ,VİRÜS GOOGLE MAP TARZI PROGRAMLARA İHTİYACIM VAR???TELEFONUM NOKIA E60 .. şimdiden teşekkürler.

nokia shop a danışmanı tavsiye ederim.yada müşteri hizmetlerine.

google dende araştırmanı yap.

rendezvouss -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (30 Temmuz 2008; 11:52:09)

google yazdım bir sürü saçmlık çıkıyor. imzalaman lazım falan ...bu tür sorunlar olsun istemiyorum.... teşekkürederim .. nokiashop ta program yok sadece aksesuar ve cep telefonusatışı yapıyorlar.

Feel Me -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (30 Temmuz 2008; 13:15:38)

Nokia bayilerine bir bak.[:'(]

rendezvouss -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (31 Temmuz 2008; 9:42:18)

sanırım herkez orjinal olmayan nokia programları kullanıyor.

Hemre_ -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (31 Temmuz 2008; 9:54:19)

quote:

sanırım herkez orjinal olmayan nokia programları kullanıyor.

orjinalde olsa olmasada programları imzalaman gerekiyor. Symbian kendi alt yapısı olan www.symbiansigned.com adresinden sertifika alarak programların kullanımını denetliyor. Ama istersen forumlardada var küçük bir hack işlemi ve dosya sayesinde hiç bir programı lisanslamadan telefonuna kurabiliyorsun. Hack işlemi dediğimiz şey telefonun sistem dosyalarına erişim iznini vermek için evde oturup 3 dk gibi kısa bir sürede yapabileceğin telefon bilgisayar arası bir bağlantı...

Symbian Hack yapma diye aratırsan bir çok forumda bu konu yer alıyor...

rendezvouss -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (31 Temmuz 2008; 10:02:40)

ok hemen bakıyorum.. çok sağol.. peki satın almak istesem nerden bulabilirim ??

Hemre_ -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (31 Temmuz 2008; 10:31:03)

quote:

ok hemen bakıyorum.. çok sağol.. peki satın almak istesem nerden bulabilirim ??

programın demosunu edindikten sonra lisans al'a tıklarsan senden bilgilerini ister. tabi internete ve kredi kartına ihtiyacın var. yada telefonundan nokia sitesine girersen orada nokianın onayladığı programlar var nokianın sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsin. ister cepten ister bilgisayardan siteye girmen yeterli

rendezvouss -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (31 Temmuz 2008; 15:25:00)

bu daha mantıklı çok sağol

Klasör.:X:. -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (31 Temmuz 2008; 21:57:40)

kendimden utanıyorum[sm=icon_smile.gif]

rendezvouss -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (1 Ağustos 2008; 22:46:26)

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

[:-][:-]

Klasör.:X:. -> Cevap: ORJİNAL PROGRAM NERDEN BULABİLİRİM??? (2 Ağustos 2008; 2:09:34)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

[:-][:-]

teşekkürler[sm=icon_smile_big.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625