Şimdi Ara

Tavuk İPhone yumurtlayacak... iPhone u Turkcell de getirecek...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, iPhone’un Türkiye’ye gelmesi için Apple’la görüştüklerini söyledi. 2007 Haziran ayında piyasaya çıktığında tüm dünyada mağazalar önünde uzun kuyruklara neden olan ve geçtiğimiz ay 3G uyumlu versiyonu piyasaya çıkan iPhone’un Türkiye’ye gelmesi için Apple’la ilk anlaşmayı Vodafone yaptı. Vodafone’un iPhone için 100 binden fazla ön talep topladığı belirtildi. Kaynak Star gazetesi...

• başlıktaki konuyla hiç alakası yok sok gazetesi manşeti gibi olmuş konu ilgi çekiyor bildiğimiz konu başlık yanltıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

başlıktaki konuyla hiç alakası yok sok gazetesi manşeti gibi olmuş konu ilgi çekiyor bildiğimiz konu başlık yanltıcı.

Güzel karedeşim başlık benim değil gazetenin başlığı
    http://www.gazeteoku.com/popup.php?url=http://gazete.netgazete.com/Gazete/star.jpg
    http://www.stargazete.com/ekonomi/tavuk-iphone-yumurtlayacak-117090.htm
    istersen sen de linkleri incele haber bugüne ait... Konuyu sen bilebilirsin ben yeni okudum ve paylaşmak istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 30 Temmuz 2008; 9:27:48 >

• Bu arada numara taşınabilirliği de 9 Kasımda başlıyormuş haberde yazdığına göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Bu arada numara taşınabilirliği de 9 Kasımda başlıyormuş haberde yazdığına göre.

işte bak bu haber yeni :) neyse teşekkürler vermiş olduğun bilgiler için
  • turkcelin gucu yetmez iphonu getirmeye sadece suyu bulandirmaya calisiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiis

turkcelin gucu yetmez iphonu getirmeye sadece suyu bulandirmaya calisiyorlar

turkcell'in gücü niye yetmiyormuş.????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

quote:

Apple'ın anlaştığı operatörlere bakarsan hepsi dünya çapında adını duyurmuş,bir çok ülkede çalışan operatörler...

Orange
    T-Mobile
    AT&T
    Vodafone....

Turkcell bu zamandan sonra artık avucunu yalar...(Yine de anlaşırsa sevinirim sadece Turkcell hattımla devam etmiş olurum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 30 Temmuz 2008; 10:56:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

quote:

Apple'ın anlaştığı operatörlere bakarsan hepsi dünya çapında adını duyurmuş,bir çok ülkede çalışan operatörler...

Orange
    T-Mobile
    AT&T
    Vodafone....

Turkcell bu zamandan sonra artık avucunu yalar...(Yine de anlaşırsa sevinirim sadece Turkcell hattımla devam etmiş olurum )

turkcell dünyanın en büyük opertatörlerinden biri; üstelik at&t nin de üzerinde yıllık karı var. yani niye böyle marka karşıtlığı yapıyorsunuz hala anlayamıyorum

• Vadafone almış bir kere baksanıza turkcell in sanırım fiyat kırması gerekir.
  • quote:

quote:

Turkcell ' in gücü yetmezmiş ha zhzuhauhzuhauhzuhau... zuhuhzuhauhzuah... zuhauhzuhauzhauha...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

turkcell dünyanın en büyük opertatörlerinden biri; üstelik at&t nin de üzerinde yıllık karı var. yani niye böyle marka karşıtlığı yapıyorsunuz hala anlayamıyorum

Yıllardır tek hat kullanıyorum ve hattımın Turkcell olduğunu söylemek istiyorum...Marka karşıtlığı yaptığımda yok...Ancak Numara Taşınabilirliğinin önünü tıkamasından bu yana Turkcell'in bir dünya firması olamayacağını sadece Tekel'ini korumaya çalışan korkak bir firma olduğunu düşünmeye başladım...

Hem Turkcell ne Amerika'da,Ne'de Avrupa'da kendi adıyla operatörlük yapıyor hemde kullanıcı sayısı diğer firmalara göre gerçekten az...Dünya firmasından kastım bu...

Ekleme:Dünya'daki En büyük Gsm Operatörleri;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_network_operators

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 30 Temmuz 2008; 11:25:09 >

• Diğer tanınmış dünya devi telekominikasyon şirketlerinin yanında Turkcell'in İphone getirmesi zor gibi... Hadi Apple tamam dedi bakalım Vodafone ne dicek
  • vodafone yanında turkcell çok küçük kalıyor zuhahaha :PPpp
  • okadarrrrr
  • Turkcell Avrupa'nın önemli gsm firmalarından biri ama dünyanın en iyi gsm op.'larından biridir demek saçmalık olur. Vodafone'un yanında Turkcell, kedi-fare tiplemelerindeki fare rolunu alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnowPower -- 30 Temmuz 2008; 11:54:44 >
  • Her ne kadar kazık olsa ve her ne kadar sürekli söylensem de Türk ismini taşıyan ve gurur duyulacak bir Türk firmasıdır Turkcell!!!
  • aman abi ya şu turkceli amma büyüttünüz kendi kabuğundan çıkamıyor onun yüzünden 3g kullanamıyor koca türkiye bencil korkusuna ihale iptal oldu serbest dolaşım hakkı verildiği zaman türkcel sadece türkieyde kalır.öyle zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Her ne kadar kazık olsa ve her ne kadar sürekli söylensem de Türk ismini taşıyan ve gurur duyulacak bir Türk firmasıdır Turkcell!!!

zaten bu turklüğü kullanarak anamızı ağlattılar senelerdir.
  • ben ikisinin birden getirmesinden yanayim rekabet sağlar daha ucuza alabiliriz belki,işallah yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.