Sapphire 780g anakart kullanıyorum bios upddate etmeye çalışıyorum sitesinden win. xp için anakartımınkini indirmeme rağmen ''Kurulum varolan donanımınızın veya işletim sisteminiz ile ilgili uyumlu bir sürücü bulunamadı'' diyor ve çıkıyor nacil yardım lazım
1.ye cevap= Nereye yazcam bilmiyom anakarttan diye buraya yazdım , 2.ye cevap= UPS im var zamanınıda 300e aldığım APC marka kaliteli alman malı black-ups
teknik yardıma konu açman daha iyi ve hızlı yanıt almanı sağlar, ups varsa ve yeterli bilgin varsa, en önemlisi güncelleme kaçınılmaz bir durum ise ana kartın cd de yardımcı yazılım olması gerek direk olarak işletim sistemi üzerinden 2-3 sn süre içerisinde yapabilirsin
Bios update hakkında hiçbi bilgim yok sadece sitesinden indirdim hocam neyi diskete atcam bilmiyom bile benim sorunum işlemcimin çok ısınması ve tahminimce tam performans vermemesi ondan bios update denedim
Bios update hakkında hiçbi bilgim yok sadece sitesinden indirdim hocam neyi diskete atcam bilmiyom bile benim sorunum işlemcimin çok ısınması ve tahminimce tam performans vermemesi ondan bios update denedim
işlemcinin ısınması bios ile alakalı birşey değil, işlemcinin kendisi ile alakalı. Herşey normal çalışıyorsa güncellemenize gerek yok. Ama illa yaparım diyorsanız, kendi CD sinde bios utility tool (veya frlash tool) isminde bir program olacak, onu kuruyorsun ve internetten onun vasıtasıyla güncel bios olup olmadığını kontol ediyorsun. Veya güncel bios dosyasını kendin indiriyorsun masa üstüne (sıkıştırılmış ise açıyorsun bir klasöre) ve bu kurduğun program ile kendin yapıyorsun.