Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: AVEA İNTERNET PAKETLERİ(yeni) 5 MB 9 KONTÖR

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Cevap: AVEA İNTERNET PAKETLERİ(yeni) 5 MB 9 KONTÖR Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Hakan5434

10 Eylül 2008; 13:03:03 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

haftalık 5mb a üyeyim ve N82 ye wlm kurdum ilk açılırken kişileri eşitlemeyi wlandan yaptım sonra tekrar msn i açarken erişim noktasını avea internet mi yoksa avea wap gprs mi seçmeliyiz bu paketten yararlanmak için? bide şunu sormak istiyorum bu pakete üye olduktan sonraki hafta kendisi otomatik yenileniyormu yoksa biz gene kendimizmi abone oluyoruz bana göre kendisi otomatik yeniliyo kontor azalıyo ama tam çözemedim devamlı kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum

bağlanıyorsa avea interneti seçmen daha iyi olmadı gprs devam edebilrsin
sürekli kullanmadığım için yenileniyrmu bilmiyorum kullananlar cvp yazar...

bence abone olma durumu olduğu için her hafta kendi otomatik yenileniyodur. çünki sitesinde iptal etme olayı için iptal paket5 diye bi ibare var burdan çıkardım sonucu.
bide arkadaşlar benim telde (samsung i450) internete bağlanırken soruyo. avea mms , avea wap , avea web .bunlardan avea wap kullanıyorum. aynı zamanda bu 5 mb/hafta paketinede üyeyim. avea wap ile avea web kullanımı arasındaki fark nedir. ikiside bu 5 mb/hafta paketi için kullanılabilir mi. bunların farkı nedir. biraz çok soru sordum ama şimdiden verceğiniz cevaplar için teşekkürler.

---
OSadam_92

10 Eylül 2008; 21:41:22 

Ya ne kadarlýk internet hakkýmýz kaldýðýný nasýl öðrencez açýkça yazabilir mi biri

Hakan5434

11 Eylül 2008; 13:56:17 

quote:

Orjinalden alıntı: OSadam_92

Ya ne kadarlık internet hakkımız kaldığını nasıl öğrencez açıkça yazabilir mi biri

bunu aveadan öğrenemiyoruz bildiğim kadarıyla.
beim telefonda işlem kaydı diye bir yer var. burada alınan ve gönderilen verileri kaydediyor.
sende telefonunuda bu özelliğin olup olmadığını araştır.

---
taken21

12 Eylül 2008; 12:16:21 

quote:

Orjinalden alýntý: Hakan5434

bence abone olma durumu olduðu için her hafta kendi otomatik yenileniyodur. çünki sitesinde iptal etme olayý için iptal paket5 diye bi ibare var burdan çýkardým sonucu. bide arkadaþlar benim telde (samsung i450) internete baðlanýrken soruyo. avea mms , avea wap , avea web .bunlardan avea wap kullanýyorum. ayný zamanda bu 5 mb/hafta paketinede üyeyim. avea wap ile avea web kullanýmý arasýndaki fark nedir. ikiside bu 5 mb/hafta paketi için kullanýlabilir mi. bunlarýn farký nedir. biraz çok soru sordum ama þimdiden verceðiniz cevaplar için teþekkürler.

Herkes hemfikir mi arkadaslar bu konuda ?

"Çocukken her akþam yatmadan önce Tanrý'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrý'nýn çalýþma tarzýnýn bu olmadýðýný anladým. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldým ve her akþam yatmadan önce Tanrý'ya günahlarýmý affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
dincerZ

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

20 Eylül 2008; 18:46:00 

Vah avea Vah diyorum sadece.. Anlayan anladý..

5 mb 9 kontör

100 mb 180 kontör

KPSS ÇALIÞMIYOR
SinanBest
Uzaklaþtýrýlmýþ
20 gün cezanýn 3 günü kaldý.

20 Eylül 2008; 20:09:24 

quote:

Orjinalden alýntý: dincerZ

Vah avea Vah diyorum sadece.. Anlayan anladý..

5 mb 9 kontör

100 mb 180 kontör

100 mb bir cep telefonuyla internet için çok yüksek bi deðer.
normalde ve diðer operatörlerde 60 kb 1 kontor.bide böyle hesapla istersen
1024 kb = 1 mb = 18 kontor
5 mb = 90 kontör'te denk gelir diðer operatörlerde.
100 mb ise; 1800 kontor yapar.
avea paket 5te ise 100mb 180 kontor yapar
avea'ya haksýzlýk etme ben kullanýyorum ve çok memnunum paket5ten.cepten internet keyfi süper.
opera mini tarayýcýsýda kurdum cepten normal web sitelerinede girebiliyorum.üstelik düþük kb deðerleriyle!

Birde sanýrým avea þu gprs ve kontor sorununu düzeltti.baya bi þikayet etmiþtim.
çok þükür düzelttiler.þimdi artýk gözüme girdiler

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi SinanBest -- 21 Eylül 2008; 10:12:58 >
dincerZ

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

20 Eylül 2008; 20:33:08 

@Sinanbest hocam "Anlayan anladý" diye bir söz kullanmýþtým.. Bu sözü dikkate almaný beklerdim.. O kadar zahmet edip uzun açýklamalar yapmýþsýn..

Þu an telefonumda 100 mb internet paketi var.. Ve bunun karþýlýðýnda 1 kontör bile vermedim..

Turkcell Cepten Dene

http://forum.donanimhaber.com/m_26607285/tm.htm

Seni de fýrsatlar heyecanlar yeni sürprizler dünyasýna bekleriz

Dip not: 5 mb 90 kontör deyip // 100 mb ý 4500 kontör bulmuþsun hocam.. Sanýrým doðrusu 1800 kontör olacaktý

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi dincerZ -- 20 Eylül 2008; 20:31:19 >

KPSS ÇALIÞMIYOR
SinanBest
Uzaklaþtýrýlmýþ

20 Eylül 2008; 23:02:23 

özür dilerim 1800 olucak haklýsýn. yanlýz turkcellinki paket degil kampanya. üstelik 15 milyon abonesi varken küfür eder gibi sadece 120 bin kiþiyle sinirlý tutmasi gülünç.
omegama

21 Eylül 2008; 1:23:29 

bu paketi dün akþam aldým aradan 24 saat geçti.facebook ve gmaile girdim.4 tane de se'nin sitesinden zil indirdim.sonuç 5 mb bitti ve 857 kontorum bir anda 734 kontore dustu.anýnda turkcell abone merkezi'nden bir hat alýp 100 mb aldým lanet olsun arap zihniyetine ya!

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi omegama -- 21 Eylül 2008; 1:20:20 >

fuckulteli

21 Eylül 2008; 1:53:27 

quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

özür dilerim 1800 olucak haklısın. yanlız turkcellinki paket degil kampanya. üstelik 15 milyon abonesi varken küfür eder gibi sadece 120 bin kişiyle sinirlı tutmasi gülünç.

Biz sadece Turkcell'in yaptığı kampanyalara karşı olan sevincimizi dile getirdik. Avea'dan da böyle kampanyalar bekliyoruz. Avea ve Turkcell her iki hattımı severek kullanıyorum. ama Turkcell kampanyalarıyla arayı açıyor.

Not: Turkcell'in abone sayısı 35,4 milyon

SinanBest
Uzaklaþtýrýlmýþ

21 Eylül 2008; 10:19:07 

valla hocam turkcellden zamanýnda çok kazýk yediðim için acayip nefret ediyroum.
15 milyon bu kampanyadan yararlanabilecek bireysel faturasýz aboneler
dincerZ

21 Eylül 2008; 10:56:55 

quote:

Orjinalden alýntý: SinanBest

valla hocam turkcellden zamanýnda çok kazýk yediðim için acayip nefret ediyroum.
15 milyon bu kampanyadan yararlanabilecek bireysel faturasýz aboneler

hocam durmadan yanlýþlarýný düzeltiyorum gibi oldu ama yine bir yanlýþlýk yapmýþsýn..

* Kampanyaya sadece Bireysel abonelerimiz katýlabilir.
* Kampanyaya katýlým sadece 20 Eylül 2008 günü 00:01-23:59 saatleri arasýndadýr. 20 Eylül 2008 günü 00:01-23:59 saatleri dýþýnda atýlan kýsa mesajlara cevap verilmez ve kampanya tanýmlanmaz.
* Kampanyadan yararlanacak abonelere 20 Eylül tarihinde bilgilendirme kýsa mesajý gönderilir. Bu teyit mesajýnýn alýnmasýndan önce gerçekleþtirilen GPRS kullanýmlarý standart GPRS tarifesinden ücretlendirilir.
* Abone, bilgilendirme mesajýnýn gelmesinden sonra 30 gün boyunca 100MB'a kadar ücretsiz GPRS kullanabilir.
* 30 gün sonunda kullanýlmayan MB'lar bir sonraki aya devretmez, silinir.
* Hediye GPRS kullanýmý kiþisel kullaným için geçerlidir. Ticari amaçlý olarak kullanýlamaz veya satýlamaz.
* Ücretsiz GPRS kullanýmý sadece yurtiçinde geçerlidir. Yurtdýþýnda kullanýlamaz.
* Kampanyadan bireysel Hazýr Kart ve faturalý hatlý tüm abonelerimiz faydalanabilir.
* Telefonunuzun GPRS ayarýný ücretsiz yapmak isterseniz, WAP yazýp kýsa mesaj olarak 2222'ye göndermeniz ve gelecek ayar mesajýný kaydetmeniz yeterlidir.
* Turkcell, kampanyalarýnýn tarih ve içeriklerinde deðiþiklik yapma hakkýný saklý tutar.
* 100MB doldurulduðunda, 100MB'ý aþan kullanýmlar paket aþým ücretleri ile ücretlendirilir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/cepteninternetdenekampanyasi

Saygýlar

KPSS ÇALIÞMIYOR
SinanBest
Uzaklaþtýrýlmýþ

21 Eylül 2008; 12:12:22 

quote:

Orjinalden alýntý: omegama

bu paketi dün akþam aldým aradan 24 saat geçti.facebook ve gmaile girdim.4 tane de se'nin sitesinden zil indirdim.sonuç 5 mb bitti ve 857 kontorum bir anda 734 kontore dustu.anýnda turkcell abone merkezi'nden bir hat alýp 100 mb aldým lanet olsun arap zihniyetine ya!

bu
kampanya 20 eylül gece sadece katýlma hakkin var.bir gün sonra nasýl 100 mb kampanyasýna katýlýyorsun bi izah et bizde bilglenelim. ayrica dinçerZ ben yorumlara bakinca faturalýlara yok sandim. bu hizmetmi þimdi 1 dakikada mesaj attýn attýn.atamadýn turkcell'den nanik!
karizma2

22 Eylül 2008; 4:12:16 

arkadaşlar bu nasıl iş ya.bir tane mesajında avea demezmi aboneliğin sürekli yenilendiğini.bi kaç gündür 1 kontürüm var.az önce aveadan mesaj geldi.mesajda şöyle diyor:
"Haftalık İnternet Paketi aboneliğinizi deva ettirmemiz için hattınızda yeterli kontür bulunmamaktadır.lütfen kontür yükleyiniz"
ilk an şaşırdım ne oluyor dedim.hemen bu konuyu açtım.arkadaşın yazıyı gördüm.iptal abone5 gibi bir şey yazıyor aveada demiş.avaenın sitesine girdim böyle bir şey göremedim.aveadan gelen mesajları kontrol ettim.hiç birinde iptal etmek isterseniz şunu yapabilirsiniz diye yazmıyor.1 aydır bu pakete abone olmama rağmen sadece ilk hafta gprsi kullandım.yarın müşteri hizmetlerini arayıp ağızlarına etcem.çok sinirlendim ya ayıp bu kadarıda

edit:sık kullanılan sorulara eklemişler.açık açık yazarlarmı olurmu hiç öyle şey:
Avea İnternet Paketleri nasıl iptal edilir?
IPTAL (PAKET ISMI) yazıp 9495'e ücretsiz olarak mesaj gönderebilirsiniz. (Örnek: IPTAL PAKET5, IPTAL PAKET1000)

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi karizma2 -- 22 Eylül 2008; 4:11:50 >

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneði üyesidir.
SinanBest
Uzaklaþtýrýlmýþ

22 Eylül 2008; 8:13:46 

quote:

Orjinalden alýntý: karizma2

arkadaþlar bu nasýl iþ ya.bir tane mesajýnda avea demezmi aboneliðin sürekli yenilendiðini.bi kaç gündür 1 kontürüm var.az önce aveadan mesaj geldi.mesajda þöyle diyor:
"Haftalýk Ýnternet Paketi aboneliðinizi deva ettirmemiz için hattýnýzda yeterli kontür bulunmamaktadýr.lütfen kontür yükleyiniz"
ilk an þaþýrdým ne oluyor dedim.hemen bu konuyu açtým.arkadaþýn yazýyý gördüm.iptal abone5 gibi bir þey yazýyor aveada demiþ.avaenýn sitesine girdim böyle bir þey göremedim.aveadan gelen mesajlarý kontrol ettim.hiç birinde iptal etmek isterseniz þunu yapabilirsiniz diye yazmýyor.1 aydýr bu pakete abone olmama raðmen sadece ilk hafta gprsi kullandým.yarýn müþteri hizmetlerini arayýp aðýzlarýna etcem.çok sinirlendim ya ayýp bu kadarýda

edit:sýk kullanýlan sorulara eklemiþler.açýk açýk yazarlarmý olurmu hiç öyle þey:
Avea Ýnternet Paketleri nasýl