Kullanmakta olduğum Logitech Cordless Desktop Wave setin faresi dün arıza yaptı, birden farenin üzerinde kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başladı ve yaptığım hiçbir şey sorunu çözmedi, sorunun pilden kaynaklanabileceğini düşündüm ve pili değiştirdim ama ondan değilmiş. Bilgisayara restart attım yine sonuç olumsuzdu. Fazla zaman kaybetmeden Logitech teknik desteği aradım ve 5-10dklık bir bekleyişten sonra karşımda çok ilgili bir bayanla konuşmaya başladım. Sorunu anlattım ve kendisi hemen böyle bir sorunun kayıtlarında olup olmadığına baktı ve kayıtlarda bulamadı, yaşadığım sorunu daha yetkili birine anlatacağını ve benden hatta kalmamı rice etti ve geri döndüğünde beklediğim için teşekkür ederek konuşmaya başladı. Öncelikle alıcının yeni bir firmware updatei olduğunu söyledi ve bunu yükleyip yüklemediğimi sordu ardından pilleri sordu ve hiçbir şekilde problemi bulamadık. Kullandığım işletim sistemi, klavyenin seri numarası gibi bilgileri aldılar. Daha sonra ise bilgisayarı kapatıp klavye ve fareden pilleri sökmemi ve yarım saat beklememi bilgisayarı açtığımda pilleri takmadan alıcıyı sıfırlamamı ardından pilleri takmamı ve cihazları alıcı ile eşleştirmemi söyledi ve sorun devam ederse tekrar aramamı söyleyip önceki konuşmaların kayıtlı olduğu bir referans numarası verdi. Bütün söylediklerini tek tek uyguladım ve fare yine çalışmıyordu, üzerindeki kırmızı ışık aynı şekilde yanıp yanıp sönüyordu ve fare alıcı ile eşleşmiyordu, klavye ise direk eşleşti. Sorunum devam ettiği için tekrar telefon açtım ve ilk seferde direk telefon açıldı ve tesadüfen yarım saat önce konuştuğum bayan tekrar çıktı karşıma. Sorunum halen devam ettiğini söyledim ve tekrar beni hatta bekleterek bir arkadaşıyla bu sorunu konuşacağını söyledi, döndüğünde yine teşekkür ederek konuşmaya başladı. Farenin arıza yaptığına kara vermişler ve bana aldığım yeri sordular. Ben de Bostancı Vatan'dan almıştım. Bana oraya götürüp değiştirmemi söylediler normal prosedüre göre değiştirmeleri gerekiyormuş ve hiçbir şekilde servis teklifini kabul etmemi söylediler çünkü Logitech'in dünya çapında hiçbir yerde servisi yokmuş. Eğer değişimi kabul etmezlerse konuştuğum kişinin adını alamamı, ünvanını öğrenmemi Bostancı Vatan Bilgisayar'ın adresiyle birlikte kendilerine tekrar telefon açmamı söylediler kendiler gereğini yapacaklarmış. Müşteriyle çok iyi ilgilenen bir firma olduğunu öğrendim Logitech'in bu konuşmalardan sonra ve hafta sonu değişim için Vatan Bilgisayar'a gideceğim bakalım sonuç ne olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 30 Temmuz 2008; 0:57:41 >
Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Logitech Z-5500 Digital THX Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots || Gran Turismo 5 Prologue Spec III || Battlefield: Bad Company Gold Edition
şaka bir yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan çok kaliteli bir marka.Umarım Vatan bilgisayarda fazla uğraşmazsın sarp
İnşallah uğraştırmazlar, hafta sonu gidip ziyaret edelim bakalım.
Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Logitech Z-5500 Digital THX Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots || Gran Turismo 5 Prologue Spec III || Battlefield: Bad Company Gold Edition
çünkü Logitech'in dünya çapında hiçbir yerde servisi yokmuş.
Z5500 ses sistemi forumuna bakın,örneğin konsolu bozulan kullanıcılar servise yolluyorlar servisten tamir görmüş olarak geri geliyor.Fantastik bir yanıt vermiş telefondaki hatun.
şimdiii ürün bozuk ise, bunun suçlusu vatan olamaz, vatan sadece logitechin ürününü satıyor doğrumu? hal böyle ise vatana gelen arızalı ürünü logitechte taraflarından değişimini kabul etmiş ise vatan personeli psikopatmı değişimi kabul etmesin.. alırlar ürünü paketler logitecehe postalarlar müşterilerinden birini memnun etmiş olurlar.
vallaha ben logitechin benzer tüketici memnuniyetini önplanda tuttukları tutum ve davranışları çok gördüm hatta birebirde yaşadım arada..ama bu diyalogda bir sıkıntı var. sarp sesin etkileyici gelmiş olmasın bayana
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy çünkü Logitech'in dünya çapında hiçbir yerde servisi yokmuş. Eğer değişimi kabul etmezlerse konuştuğum kişinin adını alamamı, ünvanını öğrenmemi Bostancı Vatan Bilgisayar'ın adresiyle birlikte kendilerine tekrar telefon açmamı söylediler kendiler gereğini yapacaklarmış. Müşteriyle çok iyi ilgilenen bir firma olduğunu öğrendim Logitech'in bu konuşmalardan sonra ve hafta sonu değişim için Vatan Bilgisayar'a gideceğim bakalım sonuç ne olacak.
ben sürekli vatandan alıs veriş yaparım bazı ürünleri arkadaslarla cok hoyratca kullandık kullanıcı hatası olmasına ragmen sıfırı hep iade edilmiştir.cok kaliteli bir yer bence bu arada (bursa vatan)