Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Logitech bir kez daha kendini kanıtladı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech bir kez daha kendini kanıtladı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 0:54:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kullanmakta olduğum Logitech Cordless Desktop Wave setin faresi dün arıza yaptı, birden farenin üzerinde kırmızı ışık yanıp yanıp sönmeye başladı ve yaptığım hiçbir şey sorunu çözmedi, sorunun pilden kaynaklanabileceğini düşündüm ve pili değiştirdim ama ondan değilmiş. Bilgisayara restart attım yine sonuç olumsuzdu. Fazla zaman kaybetmeden Logitech teknik desteği aradım ve 5-10dklık bir bekleyişten sonra karşımda çok ilgili bir bayanla konuşmaya başladım. Sorunu anlattım ve kendisi hemen böyle bir sorunun kayıtlarında olup olmadığına baktı ve kayıtlarda bulamadı, yaşadığım sorunu daha yetkili birine anlatacağını ve benden hatta kalmamı rice etti ve geri döndüğünde beklediğim için teşekkür ederek konuşmaya başladı. Öncelikle alıcının yeni bir firmware updatei olduğunu söyledi ve bunu yükleyip yüklemediğimi sordu ardından pilleri sordu ve hiçbir şekilde problemi bulamadık. Kullandığım işletim sistemi, klavyenin seri numarası gibi bilgileri aldılar. Daha sonra ise bilgisayarı kapatıp klavye ve fareden pilleri sökmemi ve yarım saat beklememi bilgisayarı açtığımda pilleri takmadan alıcıyı sıfırlamamı ardından pilleri takmamı ve cihazları alıcı ile eşleştirmemi söyledi ve sorun devam ederse tekrar aramamı söyleyip önceki konuşmaların kayıtlı olduğu bir referans numarası verdi. Bütün söylediklerini tek tek uyguladım ve fare yine çalışmıyordu, üzerindeki kırmızı ışık aynı şekilde yanıp yanıp sönüyordu ve fare alıcı ile eşleşmiyordu, klavye ise direk eşleşti. Sorunum devam ettiği için tekrar telefon açtım ve ilk seferde direk telefon açıldı ve tesadüfen yarım saat önce konuştuğum bayan tekrar çıktı karşıma. Sorunum halen devam ettiğini söyledim ve tekrar beni hatta bekleterek bir arkadaşıyla bu sorunu konuşacağını söyledi, döndüğünde yine teşekkür ederek konuşmaya başladı. Farenin arıza yaptığına kara vermişler ve bana aldığım yeri sordular. Ben de Bostancı Vatan'dan almıştım. Bana oraya götürüp değiştirmemi söylediler normal prosedüre göre değiştirmeleri gerekiyormuş ve hiçbir şekilde servis teklifini kabul etmemi söylediler çünkü Logitech'in dünya çapında hiçbir yerde servisi yokmuş. Eğer değişimi kabul etmezlerse konuştuğum kişinin adını alamamı, ünvanını öğrenmemi Bostancı Vatan Bilgisayar'ın adresiyle birlikte kendilerine tekrar telefon açmamı söylediler kendiler gereğini yapacaklarmış. Müşteriyle çok iyi ilgilenen bir firma olduğunu öğrendim Logitech'in bu konuşmalardan sonra ve hafta sonu değişim için Vatan Bilgisayar'a gideceğim bakalım sonuç ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 30 Temmuz 2008; 0:57:41 >

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Logitech Z-5500 Digital THX
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots || Gran Turismo 5 Prologue Spec III || Battlefield: Bad Company Gold Edition
Kulspruta

30 Temmuz 2008; 1:01:36 

Logitech bu alemde tek

şaka bir yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan çok kaliteli bir marka.Umarım Vatan bilgisayarda fazla uğraşmazsın sarp

Facebook'a üye olmayan bi ben kaldım bide Salih Abi...
Rakip takım çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyor...

sarppy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 1:06:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Logitech bu alemde tek

şaka bir yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan çok kaliteli bir marka.Umarım Vatan bilgisayarda fazla uğraşmazsın sarp

İnşallah uğraştırmazlar, hafta sonu gidip ziyaret edelim bakalım.

Sony Bravia KDL-40D3550 Full HD || 40GB Sony PlayStation 3 PAL Black || Logitech Z-5500 Digital THX
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots || Gran Turismo 5 Prologue Spec III || Battlefield: Bad Company Gold Edition
jnrgndz_798

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 11:37:23 

mouse bozulmuş demek geçmiş olsun en azında müşteri hizmetleri baya ii miş demek hadi hayırlısı

Creative Inspire M5300|Philips SPE2005CC 120GB|Philips SBH6100

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech v220 Optical|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung S760 4GB SanDisk|Samsung DVD-P365 DivX|Sony Ericsson K550i 2GB SanDisk|GP 2600mAh|Duracell Supreme 2650mAh|Hp Photosmart 3310|Airties AP-301

renzokuken

8 Ağustos 2008; 11:23:26 

sonuç ne oldu yau o kadar okudum hikayeyi merak ettim

damlalarda yüzmek gibisi yok
gt: renzokuken tg
jnrgndz_798

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 16:29:54 

quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

sonuç ne oldu yau o kadar okudum hikayeyi merak ettim

Creative Inspire M5300|Philips SPE2005CC 120GB|Philips SBH6100

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech v220 Optical|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung S760 4GB SanDisk|Samsung DVD-P365 DivX|Sony Ericsson K550i 2GB SanDisk|GP 2600mAh|Duracell Supreme 2650mAh|Hp Photosmart 3310|Airties AP-301

grrdn

8 Ağustos 2008; 16:54:08 

Keşke her firma böyle olsa

mj_pelit

10 Ağustos 2008; 1:11:49 

logitech in memnun olmadığım bir ürününe rastlamadım bu güne kadar..

Philips in sorunlu ürünlerinden bıktım:(

her ürününe tek güvendiğim marka logitech:)
grimser

10 Ağustos 2008; 1:30:24 

quote:

çünkü Logitech'in dünya çapında hiçbir yerde servisi yokmuş.

Z5500 ses sistemi forumuna bakın,örneğin konsolu bozulan kullanıcılar servise yolluyorlar servisten tamir görmüş olarak geri geliyor.Fantastik bir yanıt vermiş telefondaki hatun.

Acil Servis Sakini
Technics

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2008; 20:55:34 

şimdiii ürün bozuk ise, bunun suçlusu vatan olamaz, vatan sadece logitechin ürününü satıyor doğrumu?
hal böyle ise vatana gelen arızalı ürünü logitechte taraflarından değişimini kabul etmiş ise vatan personeli psikopatmı değişimi kabul etmesin..
alırlar ürünü paketler logitecehe postalarlar müşterilerinden birini memnun etmiş olurlar.

vallaha ben logitechin benzer tüketici memnuniyetini önplanda tuttukları tutum ve davranışları çok gördüm hatta birebirde yaşadım arada..ama bu diyalogda bir sıkıntı var. sarp sesin etkileyici gelmiş olmasın bayana

quote:

Orjinalden alıntı: sarppy
çünkü Logitech'in dünya çapında hiçbir yerde servisi yokmuş. Eğer değişimi kabul etmezlerse konuştuğum kişinin adını alamamı, ünvanını öğrenmemi Bostancı Vatan Bilgisayar'ın adresiyle birlikte kendilerine tekrar telefon açmamı söylediler kendiler gereğini yapacaklarmış. Müşteriyle çok iyi ilgilenen bir firma olduğunu öğrendim Logitech'in bu konuşmalardan sonra ve hafta sonu değişim için Vatan Bilgisayar'a gideceğim bakalım sonuç ne olacak.

grimser

10 Ağustos 2008; 23:50:01 

Banada öyle geldi

Acil Servis Sakini
kuzey_16

11 Ağustos 2008; 2:07:34 

ben sürekli vatandan alıs veriş yaparım bazı ürünleri arkadaslarla cok hoyratca kullandık kullanıcı hatası olmasına ragmen sıfırı hep iade edilmiştir.cok kaliteli bir yer bence bu arada (bursa vatan)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech bir kez daha kendini kanıtladı Sayfa: [1]
Buraya git: