Bildirim
Adres Geçersiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende de bazen ilk girişlerde sayfa görüntülenemiyor hatası oluyor. ama bi süre sonra düzeliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
bende de bazen ilk girişlerde sayfa görüntülenemiyor hatası oluyor. ama bi süre sonra düzeliyor
iki üç gündür böyle düzelmedi -
Diğer tarayıcıları dene.Mesela Mozilla Firefox dene.Ya zaten bu İE7 çok sorunlu.Bende Mozilla kullanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Penryn
Diğer tarayıcıları dene.Mesela Mozilla Firefox dene.Ya zaten bu İE7 çok sorunlu.Bende Mozilla kullanıyorum.
yok normalde zaten opera kullanıyorum ama videolar için lazım oluyo veya t.orrent için -
İE7'yi bir kaldır tekrar kurmayı dene en kestirme yol bu.Onun dışında hangi ayarı nasıl bozdun yada bozuldu bilemicem. -
quote:
Orjinalden alıntı: Penryn
İE7'yi bir kaldır tekrar kurmayı dene en kestirme yol bu.Onun dışında hangi ayarı nasıl bozdun yada bozuldu bilemicem.
ie yi nasıl kaldırcam program ekle veya kaldır da yok -
google de bazı sorunlar var yakında düzelir diğer sitelerde problem yok -
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
google de bazı sorunlar var yakında düzelir diğer sitelerde problem yok
anlamatamadım galiba hiçbir siteye girmiyor.Resimlere baksan anlardın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X