Şimdi Ara

iPhone 2.0 için birkaç düzeltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone'u 2.0 yapıp 3 saatimi (kurulum restore falan hepsi dahil)bunları düzeltmeye harcadım ve birkaç problemi çözmeyi başardım.

NOT: BÜTÜN BU İŞLEMLERİ YAPABİLMEK İÇİN OPENSSH'nin YÜKLÜ OLMASI GEREKİYOR. CYDIA'DAN YÜKLENEBİLİR. AYNI ZAMANDA İPHONE'UN İÇİNE DOSYALARI ATABİLMEK İÇİN DE Bİ İPHONE BROWSER GEREKİYOR.

1.Telefon numaraları formatlarını düzelttim ve çoğumuzun istediği bi hale soktum 0 (533) 333 33 33 , 333 33 33 , 444 4 444 şeklinde oluyor parantezler ve boşluklar bu şekilde. öncelikle burdan dosyayı indirin.
    Dosyayı /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats klasörüne atın ve iş bitsin.

2.Tüm operatör logolarını (1.1.4te niffob arkadaşın yaptıklarının aynısı. özellikle turkcell'in harfleri büyük olan) 2.0 formatına çevirerek yazdım. Yalnız sadece türkcell'de denedim, avea ve vodafone da da çalışacağını düşünüyorum ama deneyip çalışmazsa bana haber verirseniz düzeltmeye çalışırım. Şimdi BURDAN dosyayı indirin. Rar dosyasının içindeki bütün dosyaları /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ klasörüne atın. bu da bu kadar

3. Çoğumuzun derdi olan titreşimi de çözdüm. titreşim artık daha uzun çalışıyor. BURDAKİ dosyayı System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework kalörüne kopyalayın iş bitsin.

4. Diğer bir problem olan T9 (auto correction) [sürekli kelime önerme] için çözümü de CYDIA'nın içinde bulabilirsiniz. programın adı ASKB.BULAMAYANLAR İÇİN:Cydia yı açıyoruz ve Home dzinindeyken "More Package Sources" içine girip gelen source ları kurmasını Sağlıyoruz ...bundan sonra proğramı bulabilirsiniz... TENAY ADLI ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER

**** lar ra-p-i-d-sha-re olacak - ler olmadan
    teşekkür ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secospacos -- 30 Temmuz 2008; 10:49:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Numara formati ve turkcell logosu icin Cydia icinden OpenSSH yukleyip baglanin:

http://filebeam.com/c18ee38a6d445babab793ae96cb35c2a

bu dosyayi indirip icindekileri alttaki gibi yukleyin

* Autocorrection kapatmak icin
    /System/Library/Textinput/ icindeki TextInput_en.bundle klasorunun adini TextInput_en.bundle.backup olarak degistirin

* Turkcell logosu icin
    carrier.plis
    Default_CARRIER_TURKCELL.png
    FSO_CARRIER_TURKCELL.png

dosyalari /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle icine

* Telefon numaralari formati icin
    UIPhoneFormats.plist dosyasini /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIPhoneFormats.plist

* Titresimi arttirmak icin
    SystemSoundVibrationPatterns.plist
    /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework/ icine

nofearl nickli arkadaşımızdan alıntıdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_25099115/mpage_1/key_//tm.htm#25099115

dostum burada 2 gun once verilmisti arkadasta sanırım biyerden alıntı yapmıstır

ama yinede saol çözdügün için

• Merhabalar
    CYDIA'nın içinde bulabileceğimizi söylediğin program ASKB nerde ne içinde ben bulamadım.
    Teşekkürler
  • 3 saatini harcadin demek vay bee :) Forumu biraz okusaydin bes dakikada yapardin :D
  • ASKB proğramını ben de önce bulamadım ama şöyle olacak ...
    Cydia yı açıyoruz ve Home dzinindeyken "More Package Sources" işaretleyip gelen source ları kurmasını ağlıyoruz ...bundan sonra proğramı bulabilirsiniz...
  • quote:

3 saatini harcadin demek vay bee :) Forumu biraz okusaydin bes dakikada yapardin :D

neden kimse zahmet edip yapmadı acaba ???

kurulum falan hepsi dahil 3 saatten bahsediyorum gerçi ama neyse. kullanmak isteyen kullansın valla. yalnız vodafone ve avea'yı deneyen yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: secospacos

quote:

3 saatini harcadin demek vay bee :) Forumu biraz okusaydin bes dakikada yapardin :D

kurulum falan hepsi dahil 3 saatten bahsediyorum gerçi ama neyse. kullanmak isteyen kullansın valla. yalnız vodafone ve avea'yı deneyen yokmu?

Daha winpwn yayınlandığı ilk gün yani 10 gün önce bu kodlar verilmişti sen okumamışsın heralde dostum.

http://forum.donanimhaber.com/m_24919044/mpage_1/key_//tm.htm#24919044

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: secospacos

quote:

Daha winpwn yayınlandığı ilk gün yani 10 gün önce bu kodlar verilmişti sen okumamışsın heralde dostum.

http://forum.donanimhaber.com/m_24919044/mpage_1/key_//tm.htm#24919044

YA BUNLARIN EKSİKLİKLERİ VAR. MESELA SADECE TÜRKCELLDE ÇALIŞIYOR. BENİMKİSİ AVEA VE VODAFONE DA DA ÇALIŞIYOR. AYRICA türkcell diye küçük yazıyor. benimkisi TURKCELL ŞEKLİNDE YANİ BÜYÜK.
    TELEFON KODLARINDA DA 0(533)2222222 ŞEKLİNDE OLUYORDU. BENİMKİNDE 0(533) 333 33 33 BOŞLUKLARLA FALAN DAHA FARKLI. AMA NEYSE BEN YAZILIM KONUSUNDA O KADAR İYİ DEĞİLİM BULUP DEĞİŞTİRİP 6-7 KEZ FALAN DENEDİM ONDAN BÖYLE UZUN SÜRDÜ. NEYSE ÖNCE YAPANLARA DA TEŞEKKÜRLER OZMAN. SANA DA ÖZÜR BORÇLUYUM..

• More Package Sources" işaretleyip demişsiniz ama işaretleme imkanı varmı öyle bir ikon ben göremedim yada yanlış tarif ediyorsunuz.
    güncelleyin deseniz işaretleyin diceğinize daha anlaşılır olur buldum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 30 Temmuz 2008; 10:46:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

More Package Sources" işaretleyip demişsiniz ama işaretleme imkanı varmı öyle bir ikon ben göremedim yada yanlış tarif ediyorsunuz.
    güncelleyin deseniz işaretleyin diceğinize daha anlaşılır olur buldum teşekkürler.

ya o bölüme gir. ordaki herşeyi yükle. sonra cydia'yı kapat aç. search bölümüne askb yaz gelir
  • Eline sağlık, bu konuda anlatılanlar daha derli toplu ve istediğim gibi olmuş saolasın...
  • teşekkürler... avea ve vodafone da deneyen yokmu?
  • teşekkürler. herşey ok!
  • teşekkür etmeyi unutmuşum kusura bakma ... gerçekten çok faydalı oldu ...teşekkürler
  • sağol dostum! auto correction kafayı yedirtmek üzereydi bana
  • bişey değil kardeş
  • Avea'da denedim sorun yok Eline sağlık secospacos
  • ellerine sağlık kardeş baya emek harcamışsın daha önce olması tekrar ve daha iyisinin olmayacağı anlamına gelmiyor.tekrar tekrar emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

More Package Sources" işaretleyip demişsiniz ama işaretleme imkanı varmı öyle bir ikon ben göremedim yada yanlış tarif ediyorsunuz.

önceki emeği geçen arkadaşa da teşekkürler.... Bu çalışmayı yapan arkadaşa da teşekkürler...

İkisi de emek vermiş...
  • 2.0 için yapılan bu düzeltmeler 2.0.1'de de çalışıyor mu? Logolar oldu ama numara formatı olmadı bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeytos -- 11 Ağustos 2008; 14:15:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.